Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Mellnagyobbító műtéten gondolkodom egy ideje és orvosválasztás előtt állok. Ha van esetleg tapasztalata, infoja valakinek dr. Mihályfiról, dr. Vicziánról, vagy dr. Jósvayról, légyszi írja meg nekem - privátban is. Nagy segítség lenne, ha naplókba is bekukkanthatnék. Előre is köszönöm.
Köszönöm szépen
Holnap megyek hozzá konzira. Implant csere
Sziasztok!
Olyan alaposan és segítőkészen részletezitek a tapasztalatokat, hogy elég volt visszaolvasnom pár oldalt és máris megfogalmazódott a fejemben, hogy nagyjából mit akarok. B-lite, kb. 450-es, Sebestyén doktornőnél.
Szia!
Révész Dr,Sebestyén Drnő,Kovács Dr mind nagy mell pártiak.De közülök csak Kovács doki dolgozik ezzel az implanttal.
Szerintem Dr. Pap Péter megfelelne minden elvárásodnak.
Bár Ő nagyobb arányban Arionnal dolgozik, de van egy nem olyan régi munkája, pontosabban 4 hónapos B-lite cici 920cc. Bittang jó lett 😉
Dr. Kovács nagy mell párti, viszont Ő a Polytech/Pu habosat (Poliuretán) és a textúrált implantot részesíti előnyben, B-lite-ot nem szereti, mert még nagyon új és nincs kellő információ vagyis tapasztalat ezzel a implanttal kapcsolatban.
Magától nem rakná be, csak ha a páciens nagyon ragaszkodik ehhez a tipusú implanthoz.
Dr. Révész Zsolt se szégyenlős nagyobb implikkel dolgozni, 500cc meg se kottyan neki.
Dr. Sebestyén Judit is szép munkákat ad ki a kezei közül.
Dr. Fekete Attila pedig Pataki doki jobb keze igaz?
Neki is volt fent nem rég munkája, de nem tudom kinek csinálta.
Sziasztok. Melyik orvos nagy mell parti, amit arra ertek, hogy betesz egy normal meretu implantot, ami a te testalkatodhoz aranyos? Olyan 400-450-re gondoltam. Kis mell parti orvosok mint pl Csuha nem erdekel. Ki az aki olyan implantatumot helyez be amilyen nagysagut te akarsz/abbol a variaciobol a legnagyobbat ami befer? Lassan mar ahhoz is ''nagy mell parti'' orvost kell valasszak ha egy normal meretet szeretnek.
Illetve az is erdekelne hogy van-e valakinek tapasztalata Fekete Attila doktor urral (premium plasztikai sebeszet)?
Polytech/B-lite implantatumot szeretnek, ebben melyik orvos lenne a legjobb?
Koszonom elore ha valaki tud segiteni ebben!
Most jutottam el a siros szakaszhoz, takaritassal vegeztem. 😅
Legszivesebben magam ele vennek egy uveg vorosbort "nyugtatonak" 🙄
A szaunát meg a szolit 3 hónapig felejtsd el. :D Meg a melegfürdős helyeket is. Szerintem simén kilehet bírni.
Műtét előtti nap max annyi hogy könnyebb kajákat egyél.
Cigi nincs szerencsere 🙂 akkor beallok a 12 hetre akkor. Gondolom piercingeket, fulbevalokat ki kell venni...
Ma mar pakolok en is, kikeszitek mindent a kiscsajoknak itthonra 🙈 az lesz a legnehezebb, h oket nem emelhetem majd 😔
Nem hiszem h 6 hetesen jó lenne a szauna, szoli, bármilyen nedves meleg közeg.
Már csak a kompresszió miatt sem.
Meg úgy egyáltalán....
Én betartottam a 12 hetet mindennel.... Szoli, wellness, kompressziós.
Megéri elővigyázatosnak lenni SZERINTEM!
Én úgy tudom, 3 hónap után mehet a szoli, wellness.
Előtte meg Mihályfinál pl nem javasolt már 1-2 napig a műtétet megelőzően hónaljt borotválni, a drain csövek miatt azt hiszem. Ezt nem tudom,másnál mi a szokás.
Viszont cigizni sem szabad,lehetőleg minél hamarabb el kell kezdeni szüneteltetni a műtét előtt,de közvetlen előtte meg tényleg nem szabad.
Falushoz megyek a 9.kerületbe.
Ha dohányzol akkor ma ne tedd, ne igyál alkoholt aztán szerintem ennyi 😜
Én reggel óta takarítok, zenélek, kutyázok, meg néha elsírom magam, hogy hát ezt nem hiszem el 😅😁
Tovabb? 🙄
En ugy tudom, h 6 hetig tilos a szoli meg a szauna..
De rakerdezek holnap 🙂
Lassan ugyis jon a nyar 😅
Szerintem nem csak 6 hétig nem szabad.
De ez is változó 🤷♀️
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok