Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én valoszinuleg ugy esek at a muteten most hogy nem vittem vegig a gockutatast. Az eddigi vizsgalatok rendben voltak. A dokim azt mondta nem befolyasolja a mutetet.
Sziasztok, nekem mellkisebbitesem volt felvarrassal januarban. Most mar az orvosom is mondta, h kell a korrekcio. Volt valakinek itt korrekcioja? Mennyi ido mulva csinaltak meg? En oktober vegen tudnek ujabb mutetet bevallalni...
Sziasztok!
Egy hetes fotó a naplómban. Soká még a végleges forma, de nekem nagyon tetszik. :)
Toppokat hordok vagy sportmelltartót nappalra is. Mondjuk nyáron semmit, mert minden dörzsöli a hegeimet és idegesít. De éjszakára akkor is ugyanúgy sportmelltrtót. A naplómba van olyan kép, hogy milyet hordok.
Sziasztok! Új képek a naplòmban.
Nekem is kellett szednem.
Nekem öt napig kötelező volt.
Van olyan akinek úgy marad. :/ De olyan is akinek túl érzékeny marad.
Mutet utan szabad szedni antibiotikumot? Vagy volt aki mar szedett?
óó egy darabig minden fájdalom normális ne aggódj :)
Sziasztok,nyugtassatok mrg hogy 1nappal a mutet utan normalis a szegycsontnal eros hasogatas.tegnap nem fajt mutet utan ennyire..
ez nem túl jó hír. Dokidat kérdezetd miért vsn ez?
ebben tökéletesen igazad van:-)
Gockutatas nem kotelezo de nem rossz otlet. Minden rejtett gyulladas okozhat problemat akar cicinel is. Ha van idod szerintem csinald vegig. En evente megteszem. 😆
Nekem az első műtét óta érzéketlen a jobb mellbimbóm (másfél éve).
Volt/van itt olyn akinek egyik-másik mellbinó érzékenysége nem állt teljesen helyre?
Két hónaposak a cicik és a jobb bimóm még nem igazán akar reagálni pl a hidegre és érintést sem veszi jó néven. Mennyi idő még várható hogy helyre áll?
Nekem a mandulám az érzékeny és ezért javasolta a Doktor úr, hogy a tokosodás elkerülése érdekében végeztessek góckutatást. A negatív eredményeket pedig majd meg kell mutatnom neki.
Ez engem is erdekelne, en is erzekeny vagyok lent, bar ha hatassal lenne a cicikre akkor szerintem nogyogyaszati vizsgalat is eloirt lenne mutet elott. De a vizelet is sok mindent elarul.
Ilyenekre nekem sem kellett mennem.
Én most megyek erre,meg a mütét.elött még egyszer.
Így még idöben kiderül van e vmi hiány/túltengés.Nehigy halasztani kelljen a mütétet.
Mondjuk én Leidenes vagyok,extrán odafigyelek.
Szerintem jo otlet mert a tokzsugort a betegsegek befolyasolhatjak. Szoval ha raersz akkor inkabb nezess meg mindent.
Nem tudom pl. hogy mennyire befolyasolok a huvelyi dolgok.
Nekem gyakran van ez a vaginozisos dolog (nem gomba) aggodom nehogy a mellekre menjen.
Tud errol valaki valamit?
Én semmi ilyenre nem mentem...de egy vérkép megmutatja nem, ha van valami gyulladás a szervezeteben?
Szia. Drukkolok és jelentkeztem a naplódba. 🙂
Ti a góckutatós vizsgálatokat (fül-orr-gége, fog, stb.) a műtéti időpontfoglalás előtt vagy után végeztettétek? Tehát tanácsos először megbizonyosodni, hogy minden oké?
Én sem terveztem adni. De barátom kísért be, ott volt velem egy darabig. Egyszer csak jött a nővéreke, és ő hirtelen adott neki egy kis pénzt, hogy vigyázzon rám :) Olyan jól esett, hogy így féltett :). Mondta a nővéreke persze persze fog, ne aggódjon. Ő mondjuk nem sokáig volt, mert jött az éjszakás, neki már nem adtunk, pedig ő is aranyos volt :)
Igen. Felvarras is volt mondjuk.
Nővér kérdés: én nem terveztem adni. De az éjszakai nővér annyira közvettlen és rátermett volt (pl. ahogy meglátott elsőnek műszak váltáskor egyből észrevette hogy a jobb cicimmel nem stimmel valami és szólt a dokinak) és kedves. Hogy dréjncsövek kiszedésekor adtam a dokinak pénzt hogy adja át ennek a nővérnek. Visszakérdezett hogy miért? nem a pénzért csinálja ez nem elvárás csak akkor adjam ha tényleg úgy gondolom, de tudja kiről beszélek és köszöni szépen a nevében is.
Szerintem mindenki kapott ilyen levelet. Én írtam hogy nem szeretnék részt venni de szívesen megnézem ha megírja mi a műsor címe és mikor lesz. 😁
Válasz persze nem jött
További ajánlott fórumok: