Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jah, hogy ott. :) Bocsi....hulla fáradt vagyok már. Fázis késés :D
Melyik másik fórumon van még róla szó?
Pont az előbb írtam a fórumodba.
Akkor ennyire megtévesztők a képei?
Elbizonytalanodtam... :(
Ugy látom Andi is a masik forumon ugyanezt irta mint én..
Fogadd meg a tanacsot;-)
Kombinalt mutetre Bognarhoz???
Igen mellé fognál ha őt valasztod!
1lanyt kiveve fellvarrasba finoman szolva se profi.
Sziasztok,erzem a jobb mellemnel közepen az implit ami faj is eléggé,ez nem gaz?Vagy jobb ha beveszek egy nyugtatot...
Szia.engem is ő műtött,írj nyugodtan,kopogj a naplómba 😉
Az,hogy méretparám van,ne tévesszen meg,a dokival elégedett vagyok😊
Szia!
Profi😀😀😀
Ha konkrét kérdésed van írj ràm nyugodtan.
Sziasztok! Budapest Plasztika intezet (Dr.Molnár Béla Ákos) munkáira,véleményekre,tapasztalatokra lennék kiváncsi már ha van aki nála csináltatott mellnagyobbítást ! Előre is köszönöm a válaszokat ! :)
Igaz én csak konzin voltam nála, de én teljesen elégedett vagyok vele 😊 Vannak itt jó páran akiket ő műtött, van egy csajszi is akit kb 2-3 napja.
2. mellműtét után, ti hány hetesen mentetek dolgozni?
Szia. Nekem is ő a dokim. :) kopogj a naplómba. :)
Itt vannak páran akiket ő műtött, biztos jelentkeznek majd. Szép természetes ciciket csinál
Sziasztok!! Ismeri valaki Viczian Csaba dr? Szeretném tudni hogy dolgozik?
Sziasztok! Júliusban készülök kombinált mellplasztikára Dr. Bognár Gáborhoz. Centrális felvarrást beszéltünk meg, felszívódó varratokkal varr, amitől picit tartok, mert nagy lesz az implant. Véleménye valakinek a dokiról, illetve a műtéti eljárásról? Minden választ köszönök! :-)
Hat en augusztusban leszek 3 honapos, igy ezert szerettem volna egy kis kibuvot keresni, hatha lehet valahogy. 😃
Azt nem tudom miert nem szabad, de hogy oszinte legyek engem az sem zavar, ha ott a hegnel egy savban feher maradok, csak a labaimnak meg a kezeimnek jusson egy kis szin 😂😂
A meleg miatt. Napozni lehet most már pl vizes fürdőruciban a lényeg hogy nem melegedjen. Ezért is nem preferálják annyira a nyári műtétet a dokik mert melegben lassanban gyógyulnak a szövetek, ezért is kell hűteni eleinte.
Nekem kb 6-7 hetesen. De nem egyformán a bal fentebb volt, arra most másfél hete kaptam keszorító tapaszt és úgy néz ki bevált. Most 9 hetes vagyok
Én 3 hónapos korig várni akarok, utána csak a hegeket kell takarni már, előtte is lehetne? de takarni kell az egész mellett meg nem szabad sokáig bent lenni nehogy felmelegedjen a cici, mert a gyógyuló szöveteknek nem tesz jót. Ez az én orvosom véleménye és köztudott hogy ő eléggé elővigyázatos minden téren.
Én 9 hetesen már szoliztam egy kicsit... 😬 Nekem azt mondta a dokim, lehet, csak a heget takarjam le. A polommal letakartam... igy egy nagy sávban fehér maradtam 😂 Elég hülyén nézek ki de majd máskor inkabb sebtapasszal leragasztom a hegeket.
De van akinek a dokija 3 honapig nem ajánlja a szolizast. De tenyleg az miert van? Miert nem jo a szöveteknek?
Sziasztok! jelentkeztem pár naplóba (azokhoz, akik már bent vannak nálam) - viszont a hoxa nem enged sok privát üzenetet küldeni egymás után... :/ Előre is köszönöm, ha beengedtek! :)
Kinek hany hetesen ment lejjebba cicije? Szorítókötés nélkül...
Lanyok! Ti hany hetesen es hogyan oldottatok meg a szolizast? Muszaj pici szint szereznem a rovidnaci elott :(
😂😂😂 szanalmas 😂😂 legalja ha igy akar embert toborozni 😂😂
Nekem is volt ilyen problemam. Elmult. 😊
10 napos hegről töltöttem képet
Gyors gyógyulást neked!
Nekem a haspuffadás 1 hétig tartott kb. úgy hogy fájt és kellemetlen volt. Most vagyok 10 napos,fájdalom nincs viszont látszatra még mindig nagy a hasam. Remélem elmúlik... 😕 Hozzá teszem,hogy ma adtam be az utolsó szurit,remélem ennek is köze van hozzá,mert akkor van remény,hogy nem maradok így
További ajánlott fórumok: