Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Holnap lesz a műtétem! Nagyon izgulok!! Drukkoljatok! :)
Na végre, nekem is. Már kezdtem aggódni hogyy kimaradok valamiből 😁😁😁 alig vártam hogy figyelmen kivül hagyhassam 😂😂😂
Biztos fognak használni ;) Én legközelebb 6 hét múlva megyek, akkor leszek 3 hónapos.
Sziasztok!:) új bejegyzés a naplómban.:)
Szerintem a saját dokidtól kérdezd a műkörmöt. Én leszedettem a műtét előtt, aztán olvastam a tájékoztatóban, hogy elég, ha a bal kéz mutatóujjáról szedetem le. Van, aki pedig műt műkörömmel is.
Szia! Mukormot szedd le mindenkepp! Labon en hagytam gellakkot, az maradhat. Lehetoleg koromlakk se legyen a kezeden! :) nalam nem volt kp, mikor eljottem a korhazbol, igy a ra ket napra levo konrollon adtam a dokimnak egy kis penzt, hogy adja at az apolomnak halam jeleul, eleg nehez esetnek ereztem magam, igy ugy ereztem jar neki :D
Sziasztok júni 12-én lesz mellnagyobbításom és már nagyon izgulok. Olyat szeretnék tőletek kérdezni aki már túl van rajta,műköröm lehet vagy le kell szedni és a lábon ha van lakk lemossam? Ti adtatok valami kis ajándékot a nővéreknek vagy asszisztensnek?
Igen jött, írtam h nem érdekel. Ki a fene akarna szereplni az RTL-en?Gon ingyen
😁
Jött. Küldd el a francba, tele a net sztorikkal, hogyan verik át az embereket. Gondolom, senki nem akar magának egy Mónika show élményt
Lányok másnak is jött privát üzi,egy beszélgetős műsorhoz való felkérésről??? Mi a fene ez???
Mi volt a gond a Rose-al?
Ma újabb konzultáción voltam, ezúttal Révész Zsoltnál. Hát fényévekkel jobb és több volt, mint a dr. Rose-nál a múlt héten. Nagyon szimpatikus, segítőkész, informatív volt. A kórházi környezet egy kissé nyomasztó, és ráadásul az ára is magasabb mint a full csilivili magánkórháznak, viszont a doki sokkal szimpibb.
Szeretnék kopogni azokhoz, akiket Révész doktor műtött.
Köszi
De jó neked. Nekem is ma kellett volna mennem...de nem tudtam munka miatt, majd egy hét múlva addig remélem használnak a ragacsok
Néhány új bejegyzés a naplómban :)
Jelentkeztem a naplódba, köszi,ha beengedsz! 🙂
Lassan 7 hetesen, ma végre gyógyultnak lettem nyilvánítva. 3 hónapos koromig még azért óvatosnak kell lennem, nem forrósodhat fel a cici, és nem végezhetek olyan tevékenységet ami ugrálással jár.
Sziasztok! Tettem fel 6 hetes képet a naplómba. :)
Kedves,elérhető nem hagy cserben ha gondod van. Mivel határeset voltam a felvarrás tekintetében és nem szerettem volna, nem csináltuk de megmondta hogy valamikor fog kelleni.
Szia!
Igen jól tudod, csak kisebb fokú lógásnál lehet bimbó körüli felvarrást csinálni, ez igazából konzin dől el, kiméri, mekkora implantot választ a páciens...
Igen, nagyon szépen dolgozik, amint lesz időm csinálok naplót, de bármi kérdésre szívesen válaszolok.
Szia. Megkerdezhetem milyen foku logasa volt a mellednek?
En ugy tudom ha nem extrem fokozatu akkor lehet szo bimbo koruli metszesrol. Jol tudom?
Új bejegyzés a naplómban. Aggódom, hogy valami nem stimmel.
Szia! Engem krasznai műtőtt és a műtéten voe melltartót adtak rám, és azt is kell 6 hétig hordanom :)
Sziasztok!
1 hónap múlva lesz a műtétem Rusz doktornál, elindítottam a naplómat, nyugodtan kopogjon az, akit érdekel! Elsősorban olyan naplókat szeretnék olvasni, akiket Rusz doktor műtött (esetleg csak felvarrással, implant nélkül), illetve akiknek nyáron volt a műtétük. Hálás lennék minden tippért! Előre is köszönöm! :) Szép napot!
További ajánlott fórumok: