Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Tapasztalt valaki hajhullást a műtét után? Ma vagyok 6 hetes és kb. egy hete jelentősen megnövekedett az elhullajtott hajszálaim száma... :D Lehet semmi köze a műtéthez, csak simán egy kései tavaszi megújulás... :D
kedves fórumozók!
én has- és mellplasztikára készülök, Lévay Bernadettnél. valakinek van esteleg róla tapasztalata? köszi
Én ilyet kaptam és úgy összepréselnek, akár egy kötözött sonkát.
Nekem jól bevált. Szépen a helyén tart, nem hagy esélyt sem az elmozdulásra.
Bár, ebből is van sokféle.
Róla már hallottunk jókat!
Kérhetünk naplót,képekkel?
Szia! Nekem a hasamat is ő ( dr Bognár Gábor) csinálta, és a cicimet is. Utóbbi friss, így a végeredményről még nem tudok nyilatkozni. Emberként semmi gond nincs vele. Nem az a tenyérbemászó, kedveskedő doki, de tisztelettudó, határozott, segít, amiben tud. Labort meg tudod vele csináltatni taj-ra. Mindig elmagyarázott mindent, türelmesen. Amit megbeszéltünk (kontroll, telefonhívások, labor, konzultáció), az mindig úgy volt. Soha nem késett. Rengeteg páciense van, így az apró dolgokra fel kell hívni a figyelmét (pl. nekem anyajegyet is vett le a ciciműtét alatt, és mondta, hogy a műtőben még szóljak neki, hogy el ne felejtse). Nagyon rugalmas, nem veri az asztalt a pénzért. Én pl mondtam neki, hogy ne haragudjon, egyedül jöttem be a kórházba, nem tartok magamnál ennyi kp-t (a műtét díja), de utána ha gondolja, lemegyek egy atm-hez és odaadom. Erre azt mondta, hogy ráér a 4 hetes kontrollon, ne rohangáljak, és egyáltalán nem éreztem rajta, hogy ez neki kellemetlen. Mondjuk ő mindig siet, ahogy én láttam :)
A hasam 6 hónapos, szülés utáni hasplasztika és hasfalrekonstrukció volt. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Odafigyelt a műtét után, naponta többször is ellenőrizte az állapotom. Nagyon szép lett a hasam, a maximumot hozta ki belőle.
Sok negatív dolgot olvasok róla itt a hoxán. Én azokra nem adtam, csak a saját tapasztalatomra. Hiszen nem tudhatom, milyen ember a fórumozó. szerintem sokan csodát várnak egy plasztikai műtéttől, még akkor is, ha a testük ezt nem teszi lehetővé. Úgy értem, (és ezt egy plasztikai sebész mondta): van egy 20 éve lerobbant panelház. Attól még, hogy az egyik erkélyt felújítják, az a panelház szarul fog kinézni. Szóval a plasztika egy dolog. Ha nem figyelsz magadra, nem törődsz a testeddel, nagy csalódás lesz. Nekem van ilyen ismerősöm is, aki a dokit (konkrétan Bognárt) szidja, mert 45 évesen, zabálás mellett hízik, nem sportol, és csodálkozik, hogy nem úgy áll a melle (felvarrás és implant). Ha van még kérdésed, írj rám privit. Szép napot!
Én 7 hetesen utasítást kaptam a teljes melltartó mentes alvásra, de nekem a balos kicsit rakoncátlankodik és kell neki egy kis rásegítés. Nem mondom kezdetben nem volt egyáltalán kényelmes
, de már alakul.
Sziasztok!
Engem Dr. Csőre Krisztián műtött rendkívül kedves, empatikus, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.
Nekem mellbimbó körüli metszésből rakta be az implantatumot és felvarrás (circularis mastopexia) is volt, heg csak a bimbóudvar körül van.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok