Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
3 hónapig van ez a tiltás.
Eleg sokan voltunk nala,nezd meg a muteti tablazatban.
16 naposan kezdtem el dolgozni. Pincérnő vagyok. :)
Ha meg van csináltatva akkor nem lehet utána már sosem direktben napoztatni vagy mondjuk 2-3 órát kint feküdni a napon vagy ez csak az első időkre vonatkozik?
Lányok. Ma foci meccsen voltam, egy atlétába. Persze csak szurkoló :). Sajnos árnyék nem volt így a napon ültem. Meleg volt, és a cicik is a napon voltak. Mivel azt mondta Révész doki, hogy nem szabad hogy felmelegedjenek, hűtöttem a kólámmal. De ugye az is hamar felmelegedett. Ti ezt hogy oldjátok meg? Nem mentek napra? Vagy ennyire ne parázzak rá?
Sziasztok. Olvasgattam sokat, de szeretnèk itt is vèlemènyeket aki tud Dr. Vicziàn Csabàrôl. Elôre is nagyon szèpen köszönöm! Valamint ami nagyon èrdekelne, hogy akik màr megcsinàltattàk a mellüket tartottak vagy tartanak e a tûlzott tokosodàstôl? Akiben ez felmerült , mi volt az ami megnyugtatta ès ezàltal mègis a mûtèt mellett döntött? Köszönöm szèpen!
köszi. ezek, amiket íratok, vénykötelesek. a doki írta fel, aki mûtött,, vagy el kell menni a háziorvoshoz receptért?
Aki fizikai munkát végez, mikor ment vissza dolgozni???
Sziasztok! Valakit mutottek mellnagyobbitassal Dr.Nemeth Tamasnal (new face klinika) tapasztalatokra lennek kivancsi! Koszonom! :)
Felhívtam, de számomra ő nagyon drága. :(
:-)meg friss vagyok 4.napos,persze sejtem eltart egx ideig mig nem lesznek problemak:-)
Nekem a flector, de szerencsére nincsenek nagy fájdalmaim. Csütörtökön műtöttek hasplasztikával és impli cserével. A mellemben izomlázszerű fájdalmam van, a hasamban szinte semmi....csak a cső zavar...
sziasztok, kinek milyen fájdalomcsillapító vált be mûtét után?
Szia, nem tudom mennyi idos a mutéted, de az elso 2 hetben vehetsz be 2 db ot is..:D
Sziasztok,
gondolom 100 ember màr simàn megkérdezte... de tudtok ajànlani
75 E-s sport melcsiket, ami kényelmes is..
Mert vettem mostanàban 4 db 75 D-seket és néha ugy érzem satuban vannak a cickok, szoval megprobàlnàm az E-s méreteket.
Koszi
Kopogtattam,köszönöm ha beengedsz! 😊
Nem tudom, hogy Dr. Falus Györgynél voltal-e, de csak ajanlani tudom, az oldalan vannak kepek a munkairol! :)
Köszönöm a véleményeket, de úgy döntöttem, maradok a Bognár dokinál, aztán lesz ami lesz. Először Dr. Rusz Zoltánnál voltam konzin, és úgy volt, hogy hozzá megyek. Mutatott képeket a munkáiról. A látottaktól annyira nem voltam elragadtatva. 1 éves cicik...lógtak nagyon csúnyán, vagy az implant a helyén volt, alatta a bőr lógott... Aztán lehet, csak azokat mutatta meg, amik ilyenek lettek, mivel én is nagy implantot szeretnék. Nem tudom. De valamiért bízom a megérzésemben, és az pedig Dr. Bognárhoz vezetett azután, hogy rengeteg dokit felhívtam, a munkájukat megnéztem.
Remélem, minden rendben lesz! Indítottam egy naplót, amiben megmutatom a jelenlegi állapotot, és majd mutatom az eredményt is. :)
Köszönöm a válaszokat! :*
Nekem nem is volt csak a vagasnal erzeketlen.Mar nem az..de elofordul, h az marad...kb 1 ev utan visszaall azert.
Én is 2 hét után. A második sokkal jobban megviselt, mint az első (ott 4 nap volt).
Sziasztok Lányok! :) Ma végre megtörtént az első konzultáció az Én Krasznai dokimmal. Már most tudom, hogy a legjobbat választottam. :) Viszont, amit vettem Triaction melltartó (régi típusú), amit ő használt midig sajnos 80D-s, nekem meg 80C-s fog kelleni. Ha valaki mostanában tervez nála műtétet és esetleg ez a méret kell neki, akkor Én áron alul árulom (10.600,- Ft-ért vettem és 8.000,- Ft-ért adom). Természetesen dobozában és egyszer sem volt használva.
Szia! Én semmi rosszat nem tudok mondani Bognárról. Nekem a hasamat is ő csinálta és a melleimet is. Egy csodát művelt velem. Két gyermekem van. Invert T metszéssel csinált felvarrást implantátummal, még friss. Teljes mértékben elégedett vagyok vele. Olyan lógást és asszimmetriát korrigált, hogy csak na. Nem szarból kellett várat építenie, de a szoptatás és a terhesség csúnyán megviselte a testemet. Az alap testalkat egy sportos, izmost alak, de a hasam és a mellem sajnos tropa lett. Ha van bármi kérdésed, írj rám nyugodtan. Szép napot!
Nekem is volt ilyen...de ott izom takarja az implit szóval azt nem érezheted konkrétan, ettől güggetlen természetes hogy fáj mert helyezkedik és feszíti sz izmot
Én 1 nap híján 2 hetesen. Körmös vagyok :)
Nah, basszus... :( Pedig valami miatt hozzá vezetett a megérzésem. :(
További ajánlott fórumok: