Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
4 hét után szolizhattam. Tokusugor nem ettől lesz, ha lesz.
Hegeket le kell takarni.
Köszi a tippet! Megnéztem és a legtöbb jól néz ki szerintem is, főleg a csőmellesek, de kb 90%-ban pont olyan melleket látok, amik nekem személy szerint annyira nem jönnek be (explicit kerek forma), és nem tudom, hogy azért-e mert ő javarészt így műt vagy azért mert ilyet kértek a páciensek.
De félreértés elkerülése végett: szerintem nagyon szépek a mellek az instáján valóban, csak én magamon nem olyat szeretnék.
Köszi!! Mindenkppen kivárom!
Hogy érzed magad így 11 naposan? Milyen implantátumot kaptál?
nézz rá dr. Gáspár Levente honlapjára, meg instagramjára 😉
engem nála pont az gyôzött meg, hogy csôbôl milyen szép ciciket alkotott
Kedves minenki! Új vagyok a fórumon de már nagyon nagyon régóta olvasgatom. Az én helyzetem kicsit bonyolult:
Csőmellem van (tubuláris) és jelenleg 75B-t hordok, vékony és nagyon kis alkatú vagyok (160cm, 43 kiló). Nem volt még gyerekem, de szeretnék, így ez is szempont.
Sokat jógázom és úszom, így kicsit félek attól, hogy a különböző fekvőtámasz-szerű gyakorlatoknál milyen érzés lesz egy izomalatti implantátum..
Mindenképpen Pataki orvos úrhoz szeretnék bekerülni, de még várok. Van más olyan orvos Magyarországon aki dolgozott tubuláris mellekkel?
Kis implantátumot szeretnék, alapvetően sima szilikont szerettem volna, hogy minél puhábbak legyenek, mert a poliuretén csepp-alakú tetszik kinézetre a legjobban, de nem tuodm, hogy mennyire zavaró a keménysége.
Én igazából alapvetően a mellem formáján szeretnék változtatni, a mérete másodlagos, kényelmesebb ha minél kisebb implantátumot választok?
Egy pár ember naplójába már bekopogtam, és ha kapok végre konzultációs időpontot akkor el kezdek én is itt egy naplót, de jelenleg türelmesen várok!
Kopogtam a naplódba! :)
Köszi, ha beengedsz!
Sziasztok Lányok!
Van itt valaki akit Dr Bognár Gábor műtött? Jövőhéten megyek hozzá első konzultációra.
Tapasztalatokat kérhetek?
Előre is köszönöm :)
Kopogtam a naplódba! :)
Én még műtét előtt állok és naplóm sincs most még. Egyelőre infót gyűjtök. Nagy segítség nekem ez a fórum, meg az a 12 napló amit olvasok. Köszönöm lányok, hogy beengedtetek! 🙂
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok