Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Először is gyors és problémamentes gxógyulást kívánok!
Másodrészt pedig a haspuffadás az altatáshoz használt szerek mellékhatása. Kb 1 hét és elmúlik. Sokat lendít a dolgon, ha probiotikumot szedsz.
Vagy iszogass édeskömény, ánozs és kömény teakeveréket.😊
sziasztok!Tul vagyok a műtéten.Most elég gyenge vagyok, igaz ma egész nap fent voltam sétálgattam.
Tudna valaki segiteni hogy mit lehet tenni a haspuffadás ellen?Nagyon rossz :(
Esetleg van itt olyan, aki implantatummal szoptatott?
Az egyik mellbimbom teljesen érzéketlen (igaz, meg csak 4 hónapja volt a műtetem, így benne van h újból érezni fogom).
Viszont felek, h ez majd később a szoptatasnal gond lehet (nem mostanában szeretnek gyereket, kb 10ev múlva).
Mik erről a tapasztalataitok?
Igen!
Az képeim sem nyernek díjat, előben sokkal szebbek.😘
Van valaki aki úgy látja hogy szabad szemmel nézve a mellei szebbek mint tükörben? 😂
Ha nem látnám tükörben is,lehet nem szannam ra magam a műtétre! 😀
Nálam 2. ciciknél pont fordítva. :-) Ha fekszek 0 fájdalom, felállva már kellemetlen feszülés.
A szegycsontodat érintő erős nyomás (egyénfüggő de) 2 hét alatt fokozatosan enyhül. Ha rosszul emlékszem +- hét, javítson ki valaki. :-)
Miért fájra, hülyeséget/bizonytalan választ nem szeretnék írni, így inkább nem írok semmmit. :-)
Sziasztok lányok!
Egy hónapos képek a naplómban.😊
Hogy te milyen szemfüles vagy? :)
Így már vicces is a szitu.
MA én is kaptam ismét, és nem válaszolok most már...MINEK? Csak :P
Nekem sikerült "asszem" megfejteni KittiTóth regisztrációjának és a mellplasztika témáját érintő hozzászólásának okát. :-D
Az adatlapján lévő üzenet (gondolom a tv csatornának) és maga a komment eléggé árulkodó (műsorra célzó színvonal), ugyanis az egyik tv csatorna, talk show-ba keres embereket üzenet formájában. Nekem ma ismét jött üzenet pedig az elsőre még jópofá(t)n válaszoltam is. :-D
Nagyon felbosszanthatta az illetőt (KittiTóth) ha ilyen formában nyilvánul meg, mondjuk kissé gyerekes hozzáállás de van ahol ezt "még" így szokás ezekszerint. :-D Elnézést az off-ért de ezt nem hagyhattam ki. :-P
Hát most nincs párom épp, szoval csak magamnak tudom tesztelgetni :) de igen olyasmi érzés a bimboknál ill. az also részen mint mikor a fogdoki tömés elött érzéstelenitő szurit ad :)
De köszi a biztatast csajok :) remelem hamarosan visszatér belejük az érzékelés.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok