Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én ezt nem látom :(
Hol találtad?
Most néztem Kovács doki instáját, aug végéig kedvezményes a mellnagyobbítás;)
Hajrá csajok:)
Hát ezek nagyon jó hozzáállású pasik.
Nálam egy friss kapcsolat alakult ki,amikor elkezdett zavarni a tényállás.
Ö nem is értette mi nem tetszik,szóval nem lelkesedett,de megígérte,hogy támogat.
Azóta túlélte a hetente változó véleményem a témában,és most elöször szólt bele,hogy kell második konzi,mert ez egy nagy mütét.
A mérethez nem tudom mit fog szólni,ö sokkal introvertáltabb mint én,a fenékig érő szőke haj,meg a miniruhák is megviselik az idegeit....
De kitart.Nagyon becsülöm:D
Amikor felvetettem a dolgot az én férjem azt mondta a helyemben megcsináltatná,mert tudja mennyire zavar,mennyire gátlásos vagyok...Így indult. Aztán teltek a napok azt mondta ha ő nő lenne nem feküdne kés alá (ekkor már féltett).
Amikor itt olvasgatva elbizonytalanodtam azt mondta,hogy ne menjek,ő úgy szeret ahogy vagyok mindegy hogy kicsi cici vagy nagy cici (ezt persze korábban is mondogatta amikor még fel sem merült a műtét),de nekem kell eldöntetenem. Viszont amikor kimondta neki mindegy mekkora van vagy nincs automatikusan az volt a válaszom,hogy de én nem szeretem így magam!Mindenben támogatott egyébként műtét előtt és után is és a méretbe sem szólt bele mekkora legyen.
A férjem tudta, hogy régi vágyam, és habár szeretett kis mellel is, ő hozta fel a témát, hogy tényleg szeretném - e, mert akkor vágjunk bele. Nem ellenezte :D Ő amúgy kis mell párti, de nekem szinte nem is volt. Szóval örül ő is. :) (mindig is azt mondta, hogy szereti a melleimet, mert lehet, hogy kicsik, de formásak. :))
2 hét szabadságon volt itthon a kislányunkkal, segített fürdeni, porszívózott, felmosott... Mindent megcsinált tényleg!
Befolyásolni végülis nem befolyásolt, csak egyetértett és támogatott. :)
A 6 hetes kontroll örömére egy kép a naplómban. :)
Akit érdekel, csekkolja le.
Ma megvolt az első strandolás amúgy. Csak a gyerekmedencében pancsoltam a picúrral, de jó volt! :)
Új kép a naplomban. Másfél éve hogy megkaptam öket.
Szépen látszik hogy nem kell megiedni ha az elsö fél évben még nem az igazi. Jól látszik hogy szépen helyre igazodott a mellbimbom. :))
Úgy gondolom most már ez lesz a végleges állapot. :)
Az könnyen lehet...az első 2 nap nagyon könnyű volt ezert nem figyeltem a kezek emelésére ...3-4.nap nehez,fajdalmas,aztán egyre jobb....
De most ugy nez ki mintha megvertek volna:-)S eleg ödémas,feszes
Én úgy tudom nem zavarja Őt abban az esetben, ha megoldod...
Itt arra gondolok, hogy nehézkes a mozgás, alszol is sokat, meg hogy tudod magad "rendbe rakni" aznap. Szóval nem kizáró tényező, de szerintem kérdezz rá az asszisztens lányoknál. :)
Mi az hogy be vérzett ?
A vágásod? Vagy csak kis vérömleny a bőr alatt?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok