Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Fürdőruha probléma.... :(
Ma vagyok pont 6 hetes cicis, a napokban próbálgattam fürdőruha felsőket, mert a régit szerencsére kinőttem :D DE!!! Akárhány fürdőruha felsőt felpróbálok, egyik sem az igazi... az egyik nagy rám, a másik kicsi rám, ami méretben pont jó lenne, az alul eláll.... és sok fürdőruhában van merevítő.... ti hogy álltok a fürdőruha vásárlással ? :(
Sziasztok! Fürdőruha probléma.... :(
Ma vagyok pont 6 hetes cicis, a napokban próbálgattam fürdőruha felsőket, mert a régit szerencsére kinőttem :D DE!!!
Dettó...:-)
De ha szélesebb implsntatumot raknak be,a szele kicsúszik oldalra a hátam felé...szinte sok nonek latszik es tapintható .
Csepp alakuval természetesebb lenne......
Rekanak eleg jo teste van es mivel izom ala nem mehetett,konturos es nekem ronda.De nyilvan mindenkinek mas tetszik.Ha jol tidom,a férje kerte ,ilyen nagy legyen
Nekem világ életében távol ülő cicim volt az alapom is meg a 2 fajta implivel is.
Most meg majdnem össze ér impli kivétel és felvarrás után. Kovács doki közel varrta egymáshoz. Kívül belül. Érdekes. 🤔🤔🤔
Hát mirigye nincs sok...
De ezen én is gondolkodtam -laikus hülye kérdés - betuszkolják az ilyen erős mellizom alá is?
Vagy mivel ők edzeni fognak rá,inkább nem?
De te vagy a fórum egyik legjobb tanácsadója:)
Ha nekem is ilyen cicijeim lennének nem kénr implant...:*
Amilyen diétákat tartanak a fitness modellek nem csoda,hogy látszik az implant.
A barátnöm idén kezdte a versenyzést,és már alig van zsír rajta.Cici 0.
Ez a valamit valamiért.
Mondtam nézze a jó oldalát,nem kell felvarrni.
(Amugy tíz éve még 85kg volt...nagy respeckt neki!)
Bár anatómia szempontjából nem is értem...hova lett a cicibőre...
Igen de kiváncsi lennék kinek a mellét csinálta.
Cininek ha jol tudom kivették az implantokat,és felvarrták...
De igazából mindegy!
Átlagban ö természetes cici párti.És ezen nem kell megsértődni,ez nem szitokszó.
Az,hogy a páciense nem azt kapta amit szeretett volna,lehet azért van,mert nem magyarázta el kellöen.Vagy nem ment máshoz konzira.
Az illetö itt védte nagy elánnal,aztán pár hónap múlva belátta,hogy hát...nagyobb kellett volna.
Ezért kell a megfelelö doki-páciens kombináció.
Szóval. Egy kis implantátum ugyan úgy meg tud ereszkedni. Sőt ha túl nagy a hely és pici az impli akkor nagy az esély rá hogy elmozdul a helyéről. Tehát egy nagy impli magas profilu nagyobb átmérővel szépen kitőlti a helyet és feszesebb lesz. Mint egy picike impli ami elveszik a mellkason és lesüllyed mert nem tölti ki a szöveteket.
Egy nagyon fiatal lány 20-23 évesnek mondjuk aki rendszeresen sportol nem kövér feszes szovetekkel kis alap cicivel sokkal később fog megereszkedni az implantátum mint egy 40 éves körüli nőnek. Mellkas méret meg hát méret tök mindegy.
Krasznainak biztos a kisebb cicik tetszenek vagy nem szeretne komplikációkat a nagy impli miatt. Ezért mindenkinek kb ugyanazt teszi. Német is ilyen. 330 al dolgozik állandóan..
Nekem egyébként nagyon tetszenek a sima krasznais cicik. Kedvenceim. (Nem a felvarrásos
Egyébként volt egy lány krasznais nagy impliket kapott a lógós alapba nem izom alá nem 20 éves! ! 2 hét alatt már lógott neki. Persze nem mondtam semmit. Szerintem már rögtön műtét után lógós volt.
Egy idő után leszedte a képeit egy magyarazattal..Szerintem fel kellett volna varrni.
Aztán volt akinek a 270es lecsúszott.
Egyébként ezért találtàk ki a pu habosat. Az aztán áll a helyén.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok