Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!:)
Szépet Neked is!
XD
és itt jön az optikai csalás....majd Téged is dícsérnek, mert 30 cm-rel lejebb beszélgetnek veled ezek után:-)))
lassan húzok végre haza! :)
jó gyógyulgatást a friss ciciseknek, és mindenkinek további szép estét! :)
hát, több a semminél...
én balga,nem dobtam el, pedig könyebb lett volna akkor:-(((
na most kébzeld el engem mindig igy !!!
nyáron simán terhesnek néznek !:))) ezek után már azt hiszik tejem is van hozzá !:DDD
Már voltam igy de,sajna nincs sok akarat eröm !
az uram nem akar leszokni !:(( elöbb utobb ráfanyarodom !:( de most a seb miatt jobb igy !! amig birom nem szivok!!!
montam már hogy hétfö ota nem dohányzom !!!!
este a korházba menet szivtam az uccsot ! kiváncsi leszekmeddig birom !:))
most meg pár napig az is leszel a műtét után...
jó olvasni, hogy super az állapotod:-)))
DDDD
de látom, nem adod fel...a megoldást megtalálod:-)))
nálam hozott anyagból dolgoztak :) (csak felvarrás)
inkább az üveg dohányzóasztal lenne útban (meg a tv, meg a kutya...) :)))
Ügyes-ügyes!!!
A ciciktől nem férsz el a szobában??:)))Mekkorát is kaptál?/vagy csak felvarrás volt?/
én is irigykedem :)
és már várom a jó időt, hogy ki tudjak menni én is hulahoppozni, mert a lakásban nem igazán férek el, tuti összetörnék a karikával valamit :)
de a héten már 2x megyek spinningre, plusz vasárnap úszás, jövő héttől viszont már 3x. csak kinézek már majd nyárig valahogy...
jó is a nasi, bár ne lenne olyan jó!
Jól van na, igazad van! A karbantartás fontos. Maradj csak ilyen. Én csak irigykedek ám...:-)))
Nem dagi,csak hájas:))Ha állok,nem annyira látszik,de ha leülök gyűrődik rendesen.
Nem viszek túlzásba semmit,csak tornázgatok,hullahoppozok.Nem fogyni akarok,izmosodni!Meg a nasit el kéne hagyni.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok