Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
nem baj az, ha kritikus szemmel nézed magad, csak tudd, hogy hol a határ:-)))
Inkább izgatóan dundi, mint csotsovány-szerintem
sziasztok! :)
kicsit én is itt! :)
brokkolikrém leves... imádom! :) de engem is felfúj.
Jóvanna!Zavar a hasam!
Nemtommé húzgálja alá a gépem pirossal a szavaimat?:DDD
Majd meglátod milyen gyorsan repülnek a hónapok.Észre sem veszed és máris ünnepelhetitek a szülinapot.Én már el is felejtettem a műtéttel kapcsolatos minden kellemetlen dolgot.
bizony, egyetértek...
idővel inkább kicsinylik, mint sokalják:-)
DDD-Te kis vastagság:-)))
eddig minden szépen és rendben zajlik:-)))
de szeretnék én is túl lenni az 1 éven!
A 300-as egy átlagos méret,nem hinném,hogy nagy lenne.Nekem is akkora van bent,de én kisebb vagyok tőled.
Ha régóta olvasgatod a fórumot,rájössz,hogy nemigen van olyan lány aki nagyollná a betett impli méretét.
Már kezdtem keseregni,hogy jöttem és mindenki eltűnt.
Én már jobban nem is lehetnék!:)
Rendben vannak a cicik?Masszírozás megy?
Érdekes,mert a súlyom alapján tényleg nem számítok kövérnek,de ha hiszed,ha nem,hájas és lötyi a hasam meg a fenekem.Persze nem is 22 éves vagyok:))
Szia! Úgy tűnik, elfoglaltak...:(
Ezek szerint Te is jól vagy így is és úgy is:-)
azért 50 kg-an nem lehetsz hejde vastag:D
Sziasztok cicisek!
Czunyus!Nálam is pont így volt,dicsérgettek,hogy 2 gyerek után is milyen vékony vagyok.Hát persze.Optikailag mások lettek az arányok.Pedig hasam most is van.Pont most fejeztem be a tornát,úgyhogy hulla vagyok:)
Cicik rendben?
Szia régi és új cicisek!
Ibolya:Szerintem 3-4 hét körűl válthatsz sportra-ezt úgy is mondja a dokod kontrollon...estére a hőemelkedés 3-4 napig belefér...
Munci! még 1 nap a konziig!!:-)))...kivi vagyok, mire juttok...
Szerintem , most már kedvünk is lesz szép fehérneműket venni, sőt felsőket.
Képzeld az előbb megdicsértek, hogy mennyit fogytam, pedig dehogy, sőt hiztam is, de ugye a cickók miatt karcsúbbnak tünök.XD
Tudom !:) igazad van ! én is a nullárol kezdem ! nem is volt csak 2db melcsim ! most majd meg kell szoknom !! évek ota csak alkalomra kellet felvennem ! most majd furcsa lessz !:(
de gondolom nyáron a nagy melegbe lehet kicsit csalni!:))
Á, nem hiszem. A dokik egy idő után engedélyezik a sportot, az is jól tart.
Persze, hogy megérdemli. Ám, abba is bele kell gondolni, hogy otthon már nincs egy darab sem és azért 100E-et nem mindenki akar fehérneműre költeni. Vettem boltban minőségít, bugyival együtt 13E volt, s ez volt a legolcsóbb ami jó volt rám és tetszett is.
Sziasztok! megvan az időpontom, április 7. És a család minden számomra fontos tagjának sikerült beadagolnom a dolgot és mindenki támogat, így gyerekfelügyelet megoldva! Kicsit úgy érzem felgyorsultak az események, de nagyon boldog vagyok!
Ja, a doki nagyon bejött, így nem futok további köröket.
Ja, ma beszereztem fogamzásgátlót, hogy nehogy rossz legyen az időzítés!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok