Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Nagyon köszönöm!!:)
Az éjszakám is elég elviselhető volt,kicsit féltem,mert a kórházba nem sokat tudtam aludni... De itthon azért másabb. Meg én félig-meddig az oldalamra fordultam,hát nem megy nekem ez a hátonfekvés egész éjjel:(3-kor fent voltam vagy egy órát,de aztán megint visszaaludtam. Volt hőemelkedésem,de láz nem lett belőle.
Ibolyaaaa!!!!
Gratulálok!!
Ahogy visszaolvastam...látom minden jól alakult!
Jó csöcsiskedést,meg minden!
Pusziiii
Jó reggelt
A dokiválasztás nagyban szimpátia kérdése.Akiben én meg tudok bízni lehet hogy neked unszimpatikus és akkor se feküdnél a kése alá ha Ő fizetne Neked :)
Engem nem ápoltak.
Mivel még nagyon fiatal vagy ,az implantátum élettartamától függetlenül számíthatsz arra hogy babavállalás után ha nem is implantátum csere de egy korrekciós műtét szóba jöhet.Van aki azt mondja örökéletűek van aki meg azt hogy 10-15 évente ki kell cseréltetni
A csere szerintem nem "brutál"-abb dolog,mint az impli betétele,fizetni is kb annyit kell majd érte.Általában ott szedik ki ahol betették.
6 hétig nem ajánlott tornázni, de sokminden dokifüggő
szia.
én ismerem. személyesen.
Szia! Szerintem nézegess a galériában, beszélj minél több lánnyal, aki a környezetedben van és már átesett ezen. Konzultálj dokikkal, akiknek tetszik a munkája. Találj egy jó dokit, akiben megbízol és aki válaszol minden kérdésedre és megbeszélheted minden óhajod-sóhajod.
A műtéti utáni lábadozásban egy jó barátnőd is segíthet, vagy a rokonságból valaki.
Olvastál már mellplasztika naplókat? Van egy-két nagyon jó, el kéne olvasnod, sok kérdésre választ kapnál.
Sziasztok!
Ismeri valaki Dr.Pavlovics Gábort?Pécsi doki?Hallottatok valamit róla?
Sziasztok!
En uj vaok a forumon tudnátok segíteni léci?
Mellnagyobbítást szeretnék honalj alol vagy mell alatt, félig izom alá. (vagy kb ilyesmit..) Budapesti vaok de el is utaznék, tudnátok ajánlani jó dokikat? A másik gondom hogy nem tudom ki ápoljon a műtét után, szerintetek mit csináljak?Szüleimnek nem akarok naon szólni mert nem szoktunk a mellemről beszélgetni, a barátom nem akarom h igy lasson meg ő férfi és nemtom mennyire tudna ápolni..Titeket ki ápolt és mennyi ideig? és mikor szolizhatok és tornázhatok óvatosan? és nektek mit mondtak hány év múlva kellhet kicserélni az implantátumot ha az elöregszik és az nem egy brutál dolog?(én ettől félek, mert az oda teljesen beépül, hogyan és melyik vágásból szedik ki?biztos csak brutál módon lehet vagy nem?)
nagyon köszi előre is...
milyen fájdalom csil kaptál ??
én Contramal 50mg kapszula.
milyen lázcsil-lehet ?? vizesruha ?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok