Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szijjja édesem!
Igen holnap lesz a nagy napom már nagyon várom.Irt a doki is hogy akkor holnap minden oké?
Szia Béjbikém!
És Te hogy vagy? Holnap lesz a nagy vizit napja?
Sziasztok!
Gratula az új ciciseknek miriam ibolya hogy vagytok?
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy valaki csináltatta -e a mellműtétjét a Szent Imre kórházban Dr. Kelemen Péternél?
Előre is köszi a váalszt :)
Én még nem láttam ! csak mikor kivették a csöveket ,de akkor meg fekve voltam ! kukucskálni azért tudok ! eléglaza itt felül a melcsi !:)
de már én se látom oriásnak !:))
Hát nekem meg mind ilyen szivacsos!
Még én sem vettem uj melltartokat,mert még pár hétig a sportmellcsi kell,de flprobálgatom a régieket!és csak a képekröl látom,hogy tényleg mekkora a változás!Vicces!Talán annyira azonosultam már az uj cicikkel,hogy néhaa ugy ézem nincs is nagy változás!Aztán megnézem az elötte utána képemet és csodát látok!:)
Szépek !:))
nekem nincs sok régi melcsim !de már nagyon nézegettem milyeneket lehet kapni . jó lenne már ott tartani,hogy válogatok a boltba !:)) most nem is tudom milyen méretem van !!!:)
szia..
ahol átvágták a szöveteket, ott idő kell amíg az idegek újra be és átszövik. teljesen természetes az érzékvesztés. van aki csak egy év múlva jön teljesen rendbe.
fürdeni akkortól lehet, amikortól a dokid megengedi. van aki már varratszedés előtt fürödhetett rendesen, én pl. csak három hét után (akkor volt varratszedésem)
az érzéketlenség is természetes. nagy valószínűséggel idővel elmúlik, de előfordulhat, hogy állandósul (sajnos mellékhatás).
a para meg szerintem még normális, majd megszokod őket és akkor már nem lesz ilyen :)
sziasztok csajok!
gratula az új ciciseknek (miriam, ibolya)!
remélem minden ok volt, sajna nincs időm visszaolvasni. vigyázzatok magatokra és a cicikre! :)
Sziasztok!
Lehet ,hogy hülyének néztek,de lenne egy kérdésem!
Amiota megkaptam a sportmelltartot azota minden reggel ugy kelek,hogy megvannak e cicik?!Tiszta parába vagyok,hogy eltünik felszivodik,vagy reggelre ugy fog logni,hogy csunya lesz!
Ti is voltatok igy?
A másik kérdésem az lenne ,hhogy a mellemet még nem mindenhol érzem!Olyan mintha zsibbadt lenne és nem érzem ha hozzáérek!Ez idövel változni fog?
Még egy utolso kérdésem lenne,hogy mikortol lehet fürdeni?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok