Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Biztos Neked sincs semmi bajod!!
Azt a pár kis hullámot,ha nem okoz gondot,hagyni kell
Szia!:)
De ez nem gond és nem is zavaró szerintem!
Siasztok!
Nekem is hullámos volt.Maszírral nem lehet eltüntetni.Ha valakit nagyon zavar akkor újra kell műteni.Meg attól is függ a hullámosodás kinek mekkora zseb lett kialakítva!
Az is nagyon ritka,hogy vkinek totál szimmetrikus a két melle
Ne aggódj!
2-3 kilótól nem kéne baja lennie. Van itt, aki 5-7 kilókat fogyott és semmi hullámja nincsen.
Mirigy vagy izom alá kaptad?
Szinte mindenkinek hullámos
Nézzél meg egy olyan filmet,a csajok 90%nak hullámos
Én mikor ezt észrevettem magamon,mutattam az egyik ismimnek,akinek 8 éves a cickója,s mondta,hogy ne aggódjak,neki a cickók között az,nekem meg oldalt
A Doki sem parázott mikor mutattam Neki
Nem tudom mit fog most mondani de januárban voltam nála akkor még arra 2-3kgra fogta a hullámosodást.. nem akarom elhinni,hogy ilyen lenne.. de nem is érzem az,hogy annyira foglalkozott volna velem..
eddig tényleg azt tudom mondani gyönyörü volt...ám a jobb oldalival gáááz van...
Ha nem kemény és nem fáj, az nem zsugi. A hullámosodás az max esztétikai gondokat okozhat, de nem feltétlenül kell újraműteni, ha nem feltűnő és nem zavar téged.
Viszont csak műtéttel orvosolható tudtommal, innentől a masszír nem fogja visszacsinálni.
A korrekciót jobb helyeken garanciálisan csinálják, azaz ingyen.
Tényleg neked kellett masszírozni?
2 hét,de óvatosan
2-3 hónap után már csinálhatsz bmit
De mit érzel?miből veszed,hogy gond van?Vagy ő mondta,hogy vmi nem stimmel?
Nem akarok hülyeséget beszélni,de úgy tudom,hogy ilyenkor,(ha nem akarsz nagyobb implit)csak a műtétet kell fizetni
A hullámosodás az nem tokzsugi. Szerintem korai és rendszeres masszírozással megelőzhető.
De ha "az egyik legjobb orvos műtött" téged (ahogy az adatlapod írja) akkor ő biztos tudja mitől van és hogy lehet kezelni.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok