Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Az enyém is ilyen volt.Egy kérdés:Az asszimetriát
nem lehet teljesen kiküszöbölni ugye?
Na jó leröviditem a szavakat!
Gyre kisérj el ne menjek egymagam!
Igen ha rajtam van asport melcsi akkor nem lehet észrevenni csak ha a bimbik kidudurodnak ottan már lehet látni hogy az egyik feljebb van a másik lejebb.Na meg ha elöre hajulok ne is mondjam.
namár, na...úgy vártam a 6-át, mintha az én időpontom lenne:-(
Ne aggódj,pár nap és leesik az magától is!:))
Na vazze bisztosan jól érzi magát!
Az nem semmi!Az ujjad simán befér akkor?De azért melltartóval 1kicsit lehet rajta javítani nem?
lököm én !!!:)) de még egy kicsit maradni akar !:)
Persze tudod ahány doki annyi vélemény!
M U N C I I I !!!!Szia!!!
Holnapról, légyszi beszámolni...naaagyon szorítok!!!
Hát nem azért de mi már a solikámmal versenyezünk hogy kinek lesz több mütétje.Mi ikrek vagyunk.
Kedves Ibikém miért nem lököd mán azt az elefántott le magadról?
Nekem legalábbis így mondta a doki!Lehet,hogy minden doki máshogy mondja.
Már igazán megérdemelnéd,hogy minden ok legyen,akár csak Solitrend!!
Na az biztos hogy cserélni kell mert nekem az oldalánál már nem göröngyök vannak hanem lukak.
Szerintem főleg azért nem ajánlott, mert ha pl 60 kilósan bemérik a méretet és kapsz mondjuk egy extra magas implit, akkor fogyás után 50 kilósan az már lehet, hogy kontúros lesz és természetellenes.
Sztem csak akkor lehet optimális eredményt elérni, ha a doki tudja milyen az "alapanyag". Utána, ha számon kéred rajta az elváltozásokat, akkor méltán vonogathatja a vállát, mert ő nem a vékonyabb testhez kreálta a cicit.
Szia ! engem kedden mütöttek ! hát az elefánt az itt van ! de nem csak ül ,ölelget is !:))))az enyém olyan kis késeket is hozott magával !:)))
Köszi de lehetne 2 kalap is.
Azt gondoltam,hogy nem lessz elájulva tőlük....de
hátha Ő helyre tudja rakni őket!És végre élvezheted a ciciket!!!!Implit cseréli ugye?!
Szerintem a fogyásnak nincsen semmi köze sem a hullámosodáshoz inkább a mellek veszitik el a formájukat.
Egy nagy kalappal Neked!!
Lehet,de max.5kg ingadozás lehet,mert a cici formája,állaga bánja!
Hát nekem amilyen szerncsém van nem tudom.Pedig ezt a dokit is láttam a tv-ben ahogy müt.Na majd meglátom holnap mit fog mondani mit lehet vele csinálni és hogy a régi doki mit szúrt el.
Szia!
NEM!Egyáltalán nem szabad fogyózni,mert meglátccik
a ciciken.Hullámosodás léphet fel!!
Nem drágám nem hiszem majd megcsöcsörész egy kicsikét!A képeket küldtem máma hogy még is lássa hogy mivel lesz neki dolga.Hát nem tetszett a doki munkája meg is ért hogy ennyire elégedetlen vagyok.
Gondolom izom alattira gondolsz.Nekem egyébként azt mondta egy ism.orvos,hogy akár 2.év végéig is terülhet az impli.Nálad az alap kicsi volt,azt mondtad!A bőrödnek is kell idő tágúlni,szokni az új méretet.Ha a zseb jó méretű,akkor idővel van esély arra,hogy ez kiterüljön.Ha nem,akkor korrekcióval szerintem megoldható,de még ez korai szerintem.
Sziasztok bocska h így közbe kérdezek,csak azt szeretném megtudni hogy ha megvannak az új melleim akkor egyáltalán nem lesz szabad fogyózni??????Ez gáz!:(((Márc.23.-án megyek műtétre és meg szeretném tudni hogy az altatás után tényleg azt fogom érezni egy pár napig mintha egy elefánt ülne a mellkasomon???
Basszus,jó lenne,ha vki már megoldaná végre a problémádat!!
További ajánlott fórumok: