Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Lehet, hogy az ha van mirigyállományod.
ha nincs akkor a felülizom alatti természetesebb
szerintem
Hát akkor csak szólni fogok,legfeljebb néznek 1 nagyot,kibírom-D.
Köszi mindenkinek,most viszont mennem kell tanulni:(((olyan szívesen maradnék még:(
Pusz!!
Köszi,velem minden ok,kopp-kopp-kopp:)
Te sem vagy túl gyakran?
Nálad is minden rendben?
Volt egy második műtéted annó,ugye?
Valószínű hogy vannak dokik akik pont fordítva "Csinálják"
Én se a kisújamból szoptam ki az infót :)
Sya! Jól tudod TE is!!!
Hogy vagy?Ritkán jársz erre.
Szia!
Ugye?Csak tudom,hogy hol van
Bizti?
Nem bánnám,ha nem kellene előre mondani,mert tuti úgy néznének rám,mint a véres rongyra-DD.
Köszi szépen!!!
Még 1 kérdés:ha megyek tüdőszűrésre,ott jeleznem kell,hogy implantom van?műtét óta nem voltam még,de menni kell...remélem nem kérdeztem túl nagy butaságot:S.
216902. **Rita** 2009-02-12 11:47
Pozíció / izom felett, izom alatt /
Az implantátum pozícióján azt értjük, hogy a nagy mellizom felé = azaz a mirigy alá vagy a nagy mellizom alá helyezzük az implantátumot. Az izom feletti pozíció előnyei közé tartozik a kevesebb diszkomfort érzés, kevesebb műtét utáni fájdalom, kisebb fokú duzzanat valamint az, hogy nem mozdul el, nem torzul az implantátum a mellizom megfeszítése esetén. Ennek ellenére nagyon sok nőnek, aki edzi magát, köztük sok profi női atlétának, testépítőnek izom alatti pozícióban van az implantátuma és nagyon elégedettek a formával. Más szóval, ha valaki sokat edz és izmos nem feltétlenül jelenti azt, hogy az implantátumokat izom felé kell helyezni. Az izom alatti implantátumok előnyei közé tartozik az, hogy kisebb a redők kialakulásának esélyei a mell felső részén, kisebb a lógás kialakulásának lehetősége, kisebb a gyulladás és tokzsugorodás valószínűsége valamint jobb a mammographia értékelhetősége. Általánosságban a vékony, kevés bőr alatti zsírszövettel, kevés mirigyállománnyal rendelkező nők az izom alá helyezett implantatumoktól várhatnak jobb eredményt, amíg a fejlett mellizommal rendelkező nők az izom felé helyezett implantátumoktól mindaddig, amíg van megfelelő mennyiségű bőr alatti zsírszövetük és emlő állományuk. Ez megbeszélés és az ön választásának eredménye lesz. Lógás kialakulása estén mindkét pozícióban lévő implantátum esetén elromolhat a forma / nem az implantátum miatt /. Izom alatti esetben kettős kontúr alakulhat ki, izom feletti estben a lógás kifejezettebbé válik. Mindkét esetben a mell felvarrása a megoldás.
Köszi az infót!!!
"Dupla cici"-phúú,de gáz!!!Akkor ezek szerint az izom alatti elhelyezésnek is megvannak a maga hátrányai.Bár én eddig főleg előnyeiről hallottam/.
Nekem izomhártya alatt van,anno én nem szóltam bele,hova tegye,ő a szakember.
Én meg azt gondoltam,lehet ok talán,hogy nincs "elég mélyen",de lehet akkor ez hülyeség?
Mindenesetre erről "kifaggatom"legközelebb,mert az elhelyezésről nem beszéltünk....
Sziasztok!
Elutazom egy hétre, akinek kérdése van, még ma tegye fel! Most el kell mennem, de estefelé még benézek.
pont fordítva
fent van izom alatt
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok