Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
meg ha volt "bőségesen" saját állománya az is megereszkedhetett
A félig izom,félig mirigynél alul van izom alatt
mert neki valószínű félig izom és félig mirigyállomány alatt van. Vagyis alul pont olyan mibntha "csak" mirigyállomány alatti lenne az implije
Hát az én egyik barinőmnek a 7-8 éves imlije a hasán lóg,pedig mirigy és izom alatt van
az izom alatti impli nem tud megerszkedni, max idővel a saját állomány, de az meg elég csúnya "dupla cici"
[link]
beavatkozások
mellnagyobbítás
itt a vége felé ven egy összefogalaló táblázat
Jobban fáj,de nem ereszkedik meg olyan hamar,mert tartja az izom is.Más most nem jut eszembe:)
Hát nagyjából kapigálom ezt én is csak:) Azt tudom,ha félig izom,félig mirigy alá kerül,akkor a legminimálisabb az esély a tokosodásra. A miérteket nem igazán tudom. De ha elolvasod Idnus naplóját,Ő erről részletesen ír.
Megkérdezhetem ki műtött?
Arról tudtok vmit,hogy ha az implant "mélyebbre"kerül:mondjuk teljesen izom alá,vagy félig izom-félig mirigy alá annak milyen előnyei/vagy hátrányai/ vannak?
természetesen már olvastam erről,de még mindig nem egészen tiszta.....
Sajna még nem műtöttek meg,egy pesti orvoshoz mentem volna febr 23-án,de lemondta,mert hirtelen közbejött neki vmi.
Kíváncsi lennék,mit mond,de ettől függetlenül lehet hogy az én orvosomnál maradok.Csak ugy vagyok vele:több szem többet lát....
Ja,én is sajnálom:( Biztos is,hogy az elővigyázatosság ellenére is előfordul ez... Nekem azt mondta a Doki,nagyban befolyásolja ezt a genetika,a gének...
Szia, sajnálom, hogy a vigyázás ellenére bajba kerültél, mi lett? Megműtőttek újra???
Sziasztok csajszik.
Nem nagyon van időm mostanában még arra se,hogy beleolvasgassak a fórumba,de most beleolvastam:)
Csak annyit sznék hozzáfűzni,hogy én minden utasítást betartottam,masszíroztam,vigyáztam a cicikre,dupla annyi ideig hordtam a mellcsit,mint amennyit a dokim mondott,és még sorolhatnám....és mégis lecsúszott 11 hó után a jobb oldali implantom.
Biztos van olyan,akinek az elővigyázatlansága miatt történik meg,de az én esetemben biztos nem ez az ok:((((((
Persze,ha nincs kedved máshoz,nem is baj az,azt tedd,amit érzel,hogy jólesik! De majdnem Mindenki panaszkodik műtét után a hátfájásra... Mondjuk gondolom ez csekély vigasz:D
lehet sokat pihengetek és ettöl fáj !!:(( de most nincs kedvem máshoz !:(
Nem, ma ment, ahogy Ibolyka írta 1/2 12-re.
Ja,az biztos jót tesz majd:) Érdekes,nekem nem fáj a hátam...
ma ment fél 12-re .. reméljük jól sikeül a konzi !:)
Muncika még lehet, hogy a dokinál van...
Hajrá Munci!!!
tegnap mondtam az uramnak (nem is nagy ugye ? )de nem is kicsi mondta !:)) lehet hogy szemböl másképp látszik !:)) fáj a hátam rendesen !:((( ha megjön masziroztatom azthiszem !!
Az látják kicsinek,amire azthitték,na ez nem lesz nagy. Szerintem ha választunk egy Orvost(ezt most inkább a jövendő cicisedőknek írom)de azthiszem már ezt említettem,na mindegy... Meg kell bízni Benne,ha Ő azt mondja,ez nem lesz nagy,higgyjük el Neki,vagy pont fordítva,aki nagyobbat szeretne,és lebeszéli a Doki... Elvégre Ők értenek ehhez,mi itt elnézelődünk,persze,próbálunk mindenféle infóhoz jutni,mielőtt belevágnánk... Elcsodálkozunk néha,nahát,ez a méret,azthittem milyen nagy,közbe nem is... Vagy éppen fordítva. De ezt nem lehet így megállapítani. Nincs 2 egyforma cici.
Szerintem nem is nagy a 340-es... Egyáltalán. Persze ez sokmindentől függ,meg kinek mit jelent a nagy méret... Én sem látom nagynak az enyémet,pedig 425-ös... Ha még le is fog menni,tényleg pont az alkatomhoz lesz ideális... Illetve én már így annak látom:)) Igen,akiket műtöttek már,azok szinte mind írták,hogy sokan megijednek a nagy mérettől,aztán meg kicsinek látják már...
én márnem is látom nagynak ,pedig ez még kisseb is lessz !:)) nem is hiszem el hogy benne van a 340-es !:)))
Hát nem is tudom... Azthiszem... Talán... 6hét a végleges forma,és 2hónap a végleges méret. Ennyit tudok,mert sokszor elmondta a Doki:)
Köszi! Neked is kellemes napot!
neked ment már le a duzzanatbol ?? nekem igen azt hiszem !:) mennyi idö mig lemegy teljesen ??
További ajánlott fórumok: