Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!:)
Csak bekukk és már lépsz is?Ejnye!:)
Szép estét,puszim!
Én odaadnám szívesen.
Mekkora kellene?
Szia...sziasztok:-)))
tényleg fontos, hogy ne baszkerálja a mellcsi alja a hegedet...huzogassad csak bátran:-))
Ja, és még valami.
Mamis mellcsit nem ad e senki?
felül elég laza ! a vastag gumi nyom !:(( probálom lefele huzogatni de,csak picit !:(
ja ! szioka !:)))
Édesek vagyto9k, köszönöm.
Éppen fokhagymás pirítóst eszek, és pálinkát kortyolgatok hozzá. Brrr, de rosszh.
Nagyon úúúúúútáom az alkoholt. Nekem kínszenvedés az ivás.
hihi-szittyósan dolgoznod kell orvosi utasításra...ez jó:-)))
na, viccet félretéve; nagyon szorítok, hogy simán túl legyél már a kálvárián!
Köszönöm mindenkinek a szorítást, és a tippeket.
Felhívtam egy itteni doki ismerőst, majjd visszahív, és megbeszélem vele, írjon antibogyót, esetleg vizsgáljon is meg.
Hívtam a dokit, beszéltem az asszisztenssel. Azt mondta a legkobb lenne, egy kis házipálinka, sok C vitamin, sok folyadék, és pihenés.
Sajnos 2 éjszakát most dolgoznom kell.
Most éppen pálimkázok.
Viszont Aniko azt mondta, ha bekteriális, akkor a bogyó használ, de ha vírusos, akkor kicsi az eélye, hogy meggyógyuok pár nap alatt.
A pálinkára esküszik.:)
a doki
a "finom különbséget"ennél a hozzászólásnál az izom alatti és a részlegesen izom alatti implire írta
A naplódba azt írtad, hogy azért 250-280 az ajánlott cc mert a doki szerint ez fér el, ez illik az alkatodhoz.
Akkor most a 350 nem lesz "túl nagy" ? el fog férni?
Csillus a Te érdeked hogy ne műtsenek meg ha beteg vagy
Ugye nem akarod hogy esetleg ki kelljen venni egy virusos fertőzés miatt az implit pár hónapra?!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok