Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Inesse!
Én is dr Afshinnál voltam a Kontúr klinikán, nem dupláztam- 2 hónapja volt a műtétem és csak felsőfokon tudok beszélni a dokiról.Úgy emberileg, mint szakmailag.
Rendkívül lelkiismeretes, minden kérdésedre válaszol, bármikor keresheted /személyesen v. telefonon/ mindig segít.
A többség által írtakkal ellentétben sokkal kevesebb problémával ééltem meg az eltelt időszakot.
Negatív dolgokat nem tudnék rá mondani, csak pozitívakat.
Na, akkor nemsokára mi is megszemlélhetjük! :-)
Már kivi vagyok a cicidre, a te dokidtól talán te vagy az első cicis itt. :-)
Nem tudom mikor lesz cicim.. :-( Amikor lóvém..
Meg ha találok olyan dokit, akire rá merem bízni magam. Minél jobban körbenézek, annál inkább elbizonytalanodom.
Szioka !! három hetesen lessz varrat szedés. félig izom,félig mirigy alatt van .
most már jobban vagyok de éjszaka sokkal nehezebb !:(( kedden megyek vissza akkor csináltatok a dokival képet ! azt hittem én is tudok ,de nem merem levenni a mamist !:)))
Neked mikor lessz cici ??
Akkor abban is kérem a segítségeteket,hogy hol találom itt a Hoxán az Aesthetica-n mellnagyobbítással műtött embereket?
Akiktől kérdezhetnék.
köszi :)
Szia Ibolya!
Olvasom jól vagy. :)
Neked hány hetesen lesz a varratszedés?
Hova kaptad az implit? (Biztos írtad már, de nem mindig olvasok vissza.)
Szia!
Nem tudok konkrét árakat, de az Aestheticára az jellemző, hogy még akcióval is drágábbak, mint más akció nélkül. Teszem azt az átlag mellnagyobbítás ára 700 ezer. Akkor ők azt mondják, hogy a mi mellnagyobbításunk 850 és azt mondjuk, hogy ez már -20%-kal ennyi..
A másik, hogy nem valami jók az orvosaik.
Afshin doktor például folyamatosan "duplázik" - nála mindenki minimum két műtéttel számolhat.
A hoxán is végignézheted az ő betegeit, szinte senki nem úszta meg korrekciós műtét nélkül sajnos. :(
Sziasztok!
Meg kellene tudni mennyi az impli nélküli "szuper ár".
Marima most olvastalak vissza !!
én éféltöl nem aludtam ! gondoltam ám rád !!:)
majd napközben potoljuk !!:))
Jó reggelt !
egy ujjab rossz éjszaka !:((
nappal sokkal jobb !
Sziasztok!
Az Aesthetica reklámoz most olyan akciót,hogy aki az oldalukon regisztrálja magát márciusban mellnagyobbítás céljából és lebeszél egy konzultációs időpontot majd a műtéti napot akkor a az implantátumot most ajándékként adják és csak a műtét költségét kellene megtéríteni.
Nem tud valaki erről többet mondani? Mi lehet ebben a "csapda"?
Ha valaki több információval rendelkezik ezzel kapcsolatban az írjon légyszi!
Sziasztok!
Nekem négy hétig kellett abban lennem (3 hétig kellett volna, de nekem 4 hetesen volt varratszedés), éjjel-nappal. Varratszedés után lehetett sportra váltani. Azért mamis, mert nagyanyáink hordtak ilyen "szépséges" melcsiket. :)))
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok