Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én megnyugtatlak, ilyen értelemben el tudod a gyerkőcöket látni. :)
Csak tényleg mindent szépen, lassan, óvatosan. És nem emelni!!!
Szia eszter93!
Örülök, hogy Neked minden rendben ment. Sajnos nem mindenki ilyen szerencsés. Afshin doktortól itt a fórumon elég sok olyan lány volt, akinek korrekcióra volt később szüksége.
Amikor vki orvost választ, én azt tanácsolom, hogy próbáljon meg felkeresni minél több, az adott orvos által műtött lányt és figyelni az arányokat. Nyilván nem lehet statisztikailag messzemenő következtetéseket levonni, de amikor egy orvostól van több, hasonló korrekciós műtét is, ott el kell kezdeni gyanakodni.
Minek menjen vki kevésbé jóhoz, mikor van nála jobb is? Egy-két jó cici még nem nagy garancia arra, hogy neki is szép lesz.
Nekik megért egy mellbevágást is, hogy prezentálhatták magukat végre...:)
És az a szomorú, hogy pont az ilyeneknek nem lesz bajuk, ellenben azoknak, akik vigyáznak rájuk, mint a hímes tojásra, na nekik meg igen:(
Komolyan nem normálisak!Akkor még ott vannak a varratok is!
Engem szeptemberben műtöttek,de még most is tök vigyázok rájuk!
Komolyan.
Nem tudom pontosan, hogy varratszedés után voltak legalább, de én csak annyit kérdeztem, hogy nem sportmelltartók kéne minimum hordani?! Erre azt a választ kaptam, hogy ennyitől csak nem lesz baj...(dialóg vége).
2 hetes cicikkel buliztak?
Akkor még ki sem tud rendesen egyenesedni
Na és ez a legnagyobb igazság:((((
Meg azért a "hozott anyag" sem mindegy...én ezért imádkozom, hogy alapból szépnek mondott cicijeimet nem barmolják majd el...
Sajnos itt is vannak ilyen lányok, akik azzal dicsekedtek, hogy mekkorát buliztak. Én is csak azt kívánom nekik, amit te.
Inkább a kisgyerekeseket sajnálom, akiknek tényleg nehéz az első hetekben megoldani a ház körüli dolgokat meg a gyereknevelést. :-(
Sztem a fan clubozás egy nagy hülyeség. Legyen jó doki, csináljon nekem egy jó cicit és el van intézve. Ez nem arról szól, hogy reklámozzam magam, hogy mekkora jó dokim van. Legyen két fain mellem és legyek boldog vele. A többire meg teszek. És inkább elmegyek egy olyan dokihoz, akitől csak egy mellett látok de az jó, semhogy egy olyanhoz, akitől van 50 de az mind nem tetszik. Amúgyis minden csak a szerencsén múlik. :-(
Én nem egy lányt ismerek aki műtét után 2 héttel már csőtopban nyomta a táncot Dokk-ban:(
Nem kívánom nekik, de lehet meglesz a böjtje...
Na meg a Hoxa nem egy Media meg GfK, hogy reprezentatív felméréseket készítsen...vannak orvosok, akiknek fanclub-ja van itt és vannak, akiknek csupán 1-2 páciens képvisel!
Ők csináltak előtte képet, majd elkérem és felteszem azt is, hogy tényleg lássátok a különbséget.
Nagyon nem volt szép. :(
Így van, csak az arány nem számít. Gáspárnak is vannak furcsa művei szintén a nagy számok alapján.
Sőt mindenkinek.
Csak nem mindegy, hogy 10-ből 1 vagy 10-ből 8.
Mondjuk sztem a 10-ből 1 is elég rossz arány.
Sajnos úgyse találok olyan dokit, aki még életében nem csinált rossz cicit.
No meg azt is bele kell kalkulálni, hogy mi van akkor, ha a páciens nem tartja be az utasításokat. Te csak azt látod hogy ide csúszott oda csúszott, aztán lehet, hogy túl korán tért vissza a normál életvitelhez és a cicijei bánták. Mi meg csak azt látjuk, hogy ja ez egy nem szép cici, biztos a doki hibája.
Nyilván senki nem fogja azt mondani, hogy hát gyerekek én voltam a f.sz, mert nem hordtam a mellcsit meg már egy hetesen gyereket emelgettem.
Szia!:)
Gratulálok a cicikhez,szépek lettek!:)
Sziasztok!
Afshin csak az Erzsébet-ben heti 2 napot műt. Napi minimum 4-5 mellnagyobbítást csinál csak ott.
K.-ról is egyre többet hallunk "félre sikeredett" műtétek kapcsán...ez sajnos a nagy számok törvényét követi:( mindenkinek áll, hogy belessen a szórásba:(
Nézzetek csak meg babuci cicijeit:)))
Tökéletesen egyetértek veled!!! :)
Feltettem a képeket csajok!
:)
én is kiváncsi vagyok !:))))
az én dokim nem hires ,nem reklámozzák magukat ! ez ugye csak sima állami nem klinika ! én mem kaptam papucsot meg köntöst de, mindenben elégedett vagyok ! Sopronbol jött még egy doki hozzám .Dr Horvát Iván a neve. elötte nem is láttam a dokim munkáit csak amikor konzin kértem hogy mutason ! szerintem a legfontossab hogy lelkiismeretesen dolgozzon ! remélem szép leszek !:)) most csak fellüröl kukucs ! eddig tetszik !!:))))
Afshinosok: anitabumpi, babuci28, débébea, gallinaccia73, Glittersztár, I.007, ildikope, luxi8, naomi16, nyali-lali, Orsy28, szinszijev
László Gyula: Ani04, baba33, Christine75, Dorcy18, Jenka, Kari-okt5, mercili
(Az utóbbi listából sajnos a legtöbbüknél nincs fent meztelen kép valamiért.)
Karvász Tamástól nincs fent egy cici se.
A többi dokiról nem nagyon tudok.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok