Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Végül 360 hp lett. Doki is mondta hogy ott gondolkodott a műtőben mi legyen, felvarrjom vagy ne xD el tudom képzelni a szitut :D
Az lehet a hatülütője hogy lent lesznek a bimbik de mondta hogy ha gond lesz korrigálja, szóval várom majd milyen lesz a vége egyenlőre bizakodom
Van az a méret, amivel meg lehet oldani 😁
Mekkorát tett be végül?
Mindenkinek köszi a válaszokat, nem nyomom végül full hippiben hanem én is ezt a alsó zuhany felül törlést választottam végül :)
Tutuj nekem elég extra lett az esetem végül, mert logott a cicim és fel kellett volna varrni, doki be is rajzolta meg minden és végül arra keltem hogy valahogy megoldotta egy alsó vágással ami fogalmam nincs hogy történhetet de nem néz ki rosszul nem is lóg most csak a nyakamban van még így 5 nap utan...teszek fel majd képet de eddig nem mertem :)
Tutuj, amúgy most nézegettem végig a naplodat, neked gyönyörű melled volt a műtét előtt😳 nagyon meglepődtem hogy az az előtte képed
Fel karomat adtam volna egy olyan ciciert ami neked az előtte allapot volt, és kb sosem muttettem volna meg😳😆
Én is zuhanyoztam a 4.naptól.
Egyáltalán nem ázik fel a seb. Gyors zuhany, tusfürdő, lemos és kész. Egyrészt hihetetlenül jó érzés, másrészt semmi gond nem volt a sebekkel. 😉
Raktam fel egy új, már tapasz nélküli képet!
+Beengedtelek titeket!🤗
Én is kopogtam:)
Tettem fel csajok új képeket 😘
Helló csajok!
Tettem fel pár új képet a naplóba. 🥰 Borzasztóan el vagyok havazva állandóan. Munkában is, itthon is. De majd visszaolvasok. 🥰😉 Mon926, én is kopogtam, nagyon kíváncsi vagyok! Gondoltam rád!
Várj milyen melltarto méretre gondolsz? Mert a kompressziós tejesen más. Az simán kisebb kosár ami rá van írva mint a valódi
Szerintem ezt egy hét után nem lehet megmondani
Nekem 0 alapra 300cc az 70C
Akkor neked úgy hogy volt alapod 475cc tuti több mint 70D
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok