Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Curiosa sebkezelő bevált valakinek? Van itthon, lehet ezt választanám cicaplast helyett de bármilyen ajánlást szívesen meghallgatok :)
Kül a napfénnyel kapcsolatban, szerintem a sima fürdőruhafelső nem uv szürős, max a szörf-felsők. Mondjuk egy alsó vágást nem sokat ér fény kivéve ha pont ugy napozunk, szóval ovatosba vagy ilyen uv szűrős polo, fizikai fényvédős naptej szerintem :)
Remeljuk nem lesz semmi 😊
Megy valaki mostamsag műtétre?
Beáta te mikor mesz?
Én két hét után kirándulni sem tudtam volna. A hátizsák is sokáig zavart. Döbbenet számomra, hogy egy halom utánajárás, rizikó, műtet, pénz stb. után ilyen felelőtlenek is vannak. Ez nem csupán a pénzről szól, hanem a testedről, egészségedről.
Ne gondold, hogy nem lesz következménye. Hat hét után sem javasolt melltartó nélkül mászkálni, nemhogy 2 hét után kirándulni.🙄
Pfuu... ez számomra mindig döbbenet🙄, bár ettől függetlenül is minden jót kívánok és ne legyen negatív következménye🤗
Nem erzek semmit hogy változott volna vagy fura lenne.
Köszi szepen a választ 🥰
De sport melltarto volt rajtad vagy barmi? Es most erzel valami furat vagy latsz valami valtozast?
Nekem pl azt mondta a doki, hogy kb. a 3. het utan ejszakara mar levehetem, de mondjuk egy kirandulashoz en speciel nem mertem volna meg szabadon hagyni. Ha viszont volt rajtad valami mas melltarto vagy sport top, akkor szerintem nem okoztal bajt.
Sziasztok lanyok!
Az lenne a kérdésem, hogy nektek volt-e olyan az első két hétben hogy levettétek a kompressziost pl egy teljes napra,és ha igen volt-s következménye ?😞
Azért kérdezem mert hétvégén kirandulni voltunk, és kb déltől kezdve estig nem volt rajtam a kompresszios, a mellem 2 és fel hetes .
Koszonom ha valaki tud segiteni!
Koszi! 😊
Nekem a 9. napon szedtek a varratokat, szoval azon mar jo ideje tulvagyok. Talan csak az uszas, amivel meg vigyaznom kellene.
Ha fürdőruha takarja az elég, csak tényleg takarja, ahogy mozogsz van olyan amelyik elmozdul
Ha nem biztos takarja akkor le is ragaszthatod
Már nem is emlékszem meddig de elég sokáig nem jó ha napfény éri a heget. Talán egy év? 🤔
Áztatásra azt szokták mondani hogy varratszedés után egy héttel lehet. Nem tudom neked mikor szedik/szedték
Nem kifejezetten neked szántam, kb 15en kopogtattam, de senki nem ír még csak egy mondatot sem miért kopogtat. Sok olyat olvasni, hogy aztán visszaélnek mások képeivel stb. Csak ezt akarom elkerülni!
De nagyon szívesen beengedlek :)
Lányok, kérlek ha kopogtattok a naplómba legalább írjatok pár sort.
Naplóval nem rendelkező számomra idegen embereket, nem szeretnék beengedni.
Szia!
Megkérdezhetem, hogy melyik orvos műt? Mitől szakadt ki és hogy vetted észre?
Lányok!
Még egy olyan kérdésem lenne, mit érdemes vinni a műtétre?
Már esküszöm nem emlékszem az elsőre miket vittem.
Köntös, cipzáros felső, törlő kendő, szívószál, valami ropi esetleg. Van még tippetek, ötletetek mi jöhet jól?
Előre is köszönöm ha segítetek 🙏
Az én dokim szilikonos heg kezelő gélt mondott
Dermatix, vagy Mepiform szilikonos tapasz.
Én mondjuk nem bíztam a véletlenre és mindent IS használok. Cicaplast, Curiosa, BioOil meg a szilikonos cuccok, de mondjuk nekem elég jó a hegképződésem
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok