Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Lányok!
Lehet buta a kérdés de...
Műtét után másnak is beállt az emésztése?
Lehet ez az altató mellékhatása?
Szerintem is tojd le magasrol, hogy ki mit mond!! Ha valami "nem tetszik" nekik (vagy inkäbb irigyek), nem kötelezö odanezniük! Nem nekik csinältattad, es nem nekik "kell" hordaniuk ilyen szep ciciket, ugyhogy a velemenyük sem erdekelne!
Amugy meg gyönyörüek!!😉👍
Ebben az országban sajnos nagyon sok az irigy és rosszindulatú ember.Amondó vagyok,hogy ne is foglalkozz velük,engedd el a füled mellett ezeket a "kedves" megjegyzéseket!Neked ott vannak azok a szép cickók,majd fognak pillázni,h lekerül a kompressziós melltartó rólad.Szépek a cickóid,és illenek is hozzád,ez legyen a szemed előtt! :) A kollegáknak ennyi az összes boldogságuk.Tudod,jobb nekik mással foglalkozniuk,mint a saját kis életükkel... :D Tojd le!
UI: Abszolút nem picik a melleid!!!! Pont úgy tökéletesek,ahogy vannak ! :)
Nagyon koszii🥰
Az a baj hogy nők és férfiak is🙄🙄
En is olvasom a naplodat, es gyönyörü szep, kerek hozzäd illö ciciket kaptäl. En sem mondtam volna a kollegäimnak a helyedben. Sajnos sok az irigy ember... Nök mondtäk ezeket neked egyebkent, vagy ferfiak? Szerintem elegedett lehetsz, es hord öket büszken!😍👍
Egyedül a te velemenyed szämit, hogy neked tetszenek -e, a többire en ... -nek a helyedben.😉
Lanyok, ti hogy kezeltetek a sértő megjegyzéseket az új melletekre?😇
Visszamentem dolgozni, és kb a 4. olyan beszólást kapom hogy elmaradt-e a mutetem vagy miért ilyen kicsi a mellem? Miért ilyen kicsiket raktak be, nagyobb implantatum nem lett volna? Olyan mintha nem is lenne semmi melled stb...
Nagyon bánt, főleg mert én is picinek latom a testemhez és egyáltalán nem érzem jol magamat így, főleg azért mert a 475ccnel egyik orvos sem engedett berakni nekem nagyobbat,tehat én amit tudtam megtettem... szóval mostmar végképp magam alatt vagyok😣
Szia!
Köszönöm szépen 🙂
Kopogtam 😀
Szia!
Köszönöm szépen 😀
Kopogtam is 🙂
Szia
Hozzám is jöhetsz
425-öt kaptam másodjára
Sziasztok!
Túl vagyok a műtéten. Meglepően jól viseltem. Eltudtam már tegnap menni wcre magamtól, enni-inni tudtam. Aludni csak 10 perceket aludtam mert fájt a hátam. Szóval eddig minden a legnagyobb rendben. Köszönöm, hogy gondoltatok rám 💗
Jankuci0204!
Tessék majd jelentkezni, hogy tudjuk, hogy minden rendben ment ma. :)
Csajok, még valaki esetleg, akinek 450 körüli mérete van, és beengedne a naplójàba?
Mon926 naplójàt màr làttam, az övé nagyon szép lett, Jankuci0204-et ma műtik, vele sokat beszélgettem privàtban.
Örülnék ha 1-2 naplót még olvashatnék, összehasonlítàsképpen 🙂
Nagyon köszi 😀😀
Hozzàd szerintem màr jelentkeztem pàr napja, de most akkor kopogtam újra 🙂
Sziasztok 🙂
Van itt valaki, aki szinte nulla vagy nagyon kicsi alapra 450 körüli implantàtomot kapott, és beengedne a naplójàba?
Csak összehasonlítàsképpen szeretnék informàlódni, mert eddig úgy volt, hogy 360 vagy 400-at kapok, de most úgy tűnik, hogy valószínűleg a 450 is mehetne.
Jövő héten lesz a műtét, addig kell döntenem.
Köszönöm ha jeleztek, hogy hova kopoghatok 😀
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok