Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A második az szerintem már gyerekjáték 😊 nekem csak a hátam akart beszakadni de mind a három műtétemnél..
Ne izgulj tényleg nincs miért !
Sok sikert a műtéthez !
Szia!
Én csütörtökön megyek cserére. 6 év után kiszakadt. Sebbin implantom volt és mivel garanciába cserélnek, megint azt kapok, csak nagyobb méretet.
Sziasztok lányok!
Csütörtökön lesz a mellműtétem, implantcserém lesz, mivel a régi kiszakadt.
Mennyire fáj a második műtét?
Tudom, hogy ez egyén függő, de nagyon sok olyan kommentet olvastam, ahol azt írták a második műtétet jobban viseli az ember. Az elsőt 6 éve elég jól viseltem, első nap fájt, de másnap már magam tusoltam stb.
Új bejegyzés a naplómba, sok téma:
Cici
Edzés + súly
Lézeres szőrtelenítés
Pattanások -.-
És az agyam legújabb butasága 😞
Hosszú olvasni való, de egy kép van a végén 😅
Szia,
Én egy hétig szedtem fájdalom csillapítót, aztán abbahagytam mert a sima fekvéstől ha nem mozogtam úgyse fájt
Felülni 2 hétig rossz, elején rémes.
Igazából fokozatosan enyhül a fájdalom, 6 hét után is van mit érezni de addigra szinte mindent tudsz egyedül is csinálni
Olyan 3 hónapig éreztem valamit, de mindig egyre ritkábban
Most 6 hónaposan semmi lényegében
Csajok, az egyik cici mitol lehet mullamos?
En csinaltam vmit rosszul vele?
Szia!
Én úgy hordtam a Lipoeliasticot, hogy az alsó 2 kapcsot kintebb kapcsoltam, a többi a legbelsőben volt. A hölgy is azt mondta a Budagyöngyében, hogy tartania kell, nem pedig kinyomni a szuszt belőled. Mikor éreztem, hogy dörzsölne, ott engedtem annnyit. Azóta a legbelsőbe kapcsolom már, de fogytam is. 😉 Semmi bajuk nem lett tőle. 😊
Lanyok, most lesznek 2 hetesek a melleim. A fajdalom már teljesen elmúlt, viszont a felső bordaimat olyan szinten megnyomta a kompresszios, hogy borzalmasan fajnak egy ponton,mintha elestem volna és ott megütöttem volna😞 Valaki akinek volt hasonló, van valami tippje? Sajnos a legszorosabb kapocsban kell lennie, szóval a lazítás sajnos nem játszik
Előre is koszi 🥰
Az biztos hogy nagyon szép egyébként hasonló az alapunk is es én örülnék neki ha ilyen mellem lenn az utána mint neked.
Igen sajnos nagyon keves info van rola de azt gondolom elmegyek hozzá. A masik baj meg a felfuttatott dokikkal hogy az árak az egekben.
Én sem szeretnék amúgy 2 nagy cicibol állni anyukakent nem engedhetem meg magamnak azt gondolom. 😁
Ja es akkor ezzel azt mondod hogy elviselnel nagyobb ciciket is vagy csak mondtad?
Most amúgy nekem a tied nagyon tetszik meg kaptam plasztika csopibol egy masikat is az is nagyon szép.
Köszi jó nagy vakeger vagyok en ezt a naplot pedig olvastam. Aztan most újra es megint atsiklottam felette. De megvan mostmár köszi 😀
Az jó ár nagyon.
Sziasztok!
Páran írtatok, hogy mi a helyzet, töröltem a naplómat, egy kedves ismerős lementegette a képeket, és máshonnan jutottak vissza hozzám 🤷♀️ szóval figyeljen mindenki.
Cicikkel minden ok, már csak a fogyást kéne beindítani 😁
Szia!
A naplómban találsz arról is bejegyzést,h kinél milyen ajánlatot kaptam. Annyi is volt. Olvasd el, érdemes. 😉 Hozzátenném, hogy nekem csökkent a méret a műtét óta, mert fogytam 4 kg-ot (műtét utáni étvágytalanság + 3 hétre rá covid 🥴). Nem bánom, csak az izmaimat. De már építem vissza. Tegnap a kisfiam úszásán oktatónak néztek. 🤣🤣🤣🤣
Az én dokim már fogad magánban is, ott valszeg még olcsóbb ajánlatot kapsz. 😉 Nekem jó volt az Aesthetica, csomó pénzt SZÉP kártyával fizettem a műtétbe. 😁 Nem problémáztak. 😊
Szia!
Én is zuhizhattam az 5. naptól, de csak 1 hetesen vállaltam be végül. Tudtam, hogy nekem nincs heggyógyulással problémám 2 császár után. Ott is lehetett pár nap után zuhizni. Sosem ázott fel és nem volt gond. Utána lefújtam egy sebkezelő spray-vel. És ment rá a géz, amíg a seb le nem esett. Nekem hamar leestek a varrok is. Kb 2-3 hetesen. Nekem akkor még az áthajlási redő alatt volt a heg, nem is feszült. Mostmár pont jó helyen van. 😊 Várjuk a képeket! 😉
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon. Implantátum cserére készülök. Krasznai doktorra gondoltam. Esetleg valakinek van tapasztalata? Arion és sebbin implantátumról vélemények? Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok