Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ezzel egyetertek hogy ekkora osszegnel mar mindegy 100 200 ezer. De azert nekem nem mindegy pl 1,3 vagy 1,8 ott azért van mar egy kis különbség 😀
Amúgy én meg Kunos dokit is néztem de pl sima allamiban 950, maganban mar 1,450. De ha mar 1,450 akkor mar mashoz megyek aki nevesebb úgymond. Értitek 😀
Dehogyis nem erről van szó de meg Kovács doki is olcsóbb es neki azert van neve. Illetve Pap Péter nem utolsó.
Köszönöm szépen a visszajelzést, ez jó hír!
Nem , sima implant volt annyi, és valóban ahogy irtad, 0 alapra🤗 Én nem akarom a tiedet lehúzni egyáltalán, sot tényleg mindenki olyat válasszon aki neki emberileg, munkara ,és anyagilag is megfelel. Én csak gondolom hogy az a 1,8 - 2 - 2,2 millió már kicsit sok ezért, de akinek pl ez is belefér , az tényleg ne ezen spóroljon😘
Szia! Nekem az első műtétem utan kb 2 évre rá fehéredtek ki teljesen. Most 10 honapos vagyok és a függőleges még mindig piros, nem vészes, de na:) Nap és szoli ne érje!
Nagyon szépek lettek a melleid. Gratula. De 0 alapból "könnyű" szépet csinálni. Az enyém màr melósabb volt, hidd el. Nekem megérte kifizetni ennyit. Sajnos 2 orvosról esetleg 3-ról tudok, aki hasonló arban dolgozik es tud is varrni. Persze ne legyunk elfogultak, létezik több is (talán pár százezerrel olcsóbban) De mit számit mar ekkora szamoknal. 😀. Ha lett volna mar elötte egy szàmodra nem jol sikerült műtéted, lehet te is igy gondolkoztàl volna.
Felvarrással, bimbó athelyezéssel 800 ezer? Értem.. Kinai óccó😀 A sima mellnagyobbitással nem összetévesztendő.😉. Sebestény+ Kovács azokat csinalja annyiert.1,8 körül. Most fogsz kiakadni barátnőmnek Pataki 2 millat mondott 3-4 eve,ami már gondolom 2,5. (Ami tényleg sok...)Tudod itt is a nevet fizeted meg, Gucci megvan?😀
Plusz én mondjuk 1.000.000-nal többet egy forinttal se adtam volna többet a mellemert, de meg annyit se🙋🏾♀️😄
Azért tartom kicsit soknak azt hogy az egyik orvos 1.800.000 ert csinálja, mert a másik pedig 800.000ert, szinten maganklinikan, és ezen valószínűleg már bőven van haszna, tehát az a plusz egymillió forint kicsit sok szerintem😅
Én anno 1 évesekkel búvarkodtam:) nem durrantak ki😀. Jo kis Egyiptom😍
Én nem értem miért vagytok ezen kiakadva. Nekem is ennyi volt felvarrással! És? Valasszak olyat,aki olcsó es nem jó. Mert ilyen is volt! Köszönjuk. Többet nem. A legjobb orvosok is ,tévednek tény. De redukáljuk le az esélyeket... A felvarrást kevés orvos csinálja szépen. Amúgy a felvarrás minden orvosnal plusz 4-500 ezer.
Amúgy néha kicsit elkepedek ezeken az árakon… 1.850.000?😳😳 Nekem feleannyi se volt a mellem, de meg 900 ezer sem😳😳 ezek miért ilyen durva árak?
1.8?! Az tenyleg nagyon sok, na mondjuk en tenyleg csak gyönyörű munkakat lattam tole, viszont az a sok lany nem hinnem hogy “kamu” profil volt… próbáltam megtalálni a szóban forgó képeket de nem jartam sikerrel , es ez aggodalomra ad okot főleg ennyi pénzért , hat nem tudom, kertem mashoz is időpontot emiatt.
Az admint is megkereste az ügyvédje h toroljon mindent a csoportbol különben baj lesz. Külföldre ment az ugyvedi levél.
Amúgy nek3m is benne volt a top 3 ba de ez a hozza allas nagyon gaz volt....amugyis rohadt draga a mell múltkor egy lányra rairtam 1.850....
Attól tartok egy kicsit 😬
Még maradnék a kenegetésnél, és a retinolt sem próbáltam még, csak jó lenne tudni h volt-e akinek ennyire elhúzódott a heggyógyulás és mennyire tűnt el neki
Szia!
Rendszerint törölnek negatív kritikát, nem csak róla, más orvosokról is. Ez nyílt titok.
Egyébként én emélkszem a szóban forgó incidensre, valami problémája volt a lánynak a dokinővel, visszaakart menni kontrollra, azt hiszem valami volt a cicijével és a dokinőt nem lehetett elérni, nem válaszolt az e-mailre, semmire.. ekkor a lány beírt a fb csoportba, mire a dokinő asszija, küldte az üzenetet, hogy beperelik becsületsértésért a lányt. Hozzáteszem, semi sértőt nem írt a lány a dokinőről, csak a tapasztalatait. Ekkor jött elő a többi lány is, akiknek negatív tapasztalatuk volt vele, de ahogy írtad a posztot levették a velejáró jogi következmények miatt.
Szia, ezt már kérdezték többen, de senki nem írt róla, vagy ha ihen, azt törölték egyből.
Sziasztok, én két hét múlva megyek konzultációra a Sebestyén Judit doktornőhöz és Októberben lenne nála a műtétem. Eddig csak gyönyörű munkákat láttam tőle és Nagyon szimpatikus csak jókat olvastam róla, viszont most az egyik facebookos plasztika csoportban valami nagyon nagy balhét olvastam vele kapcsolatban ahol többen szidták pár hónapja viszont minden ezzel kapcsolatos bejegyzés törölve lett. Tudja valaki mi volt ez mi történt?
Sziasztok! 1 éve volt felvarrásom implanttal. A hegek még mindig nagyon feltűnően látszanak. Dermatixot próbáltam, most c-vitaminos olajjal kenem. Van-e akinek hasonlóan hosszú idő után, de javult a helyzet? Legalább fehéredjen ki, mert még rózsaszín, alul meg sötétebb lilás. Fájni nem fáj.
Sziasztok,
1,5 éves cicivel lehet búvárkodni?
😁 Köszi előre is..
Köszi, de nekem szerintem pont ennek az ellenkezője kellene🙈 mem ilyen mindenmentes puha sportmelltarto hanem szivacsos cici összenyomo melltarto
Sziasztok!
Esetleg aki még nem kukkantott bele a naplómba, az megtenné?
Még mindig zavar, hogy a bal mellem nagyobb mint a jobb..ma vagyok 1 hetes, egy kicsit elvagyok keseredve :)
Minden véleményért hálás lennék!
Megnéztem, Triumph Soft Touch merevítő nélküli melltartó a neve. Isteni!!!
Triumph minden mentes, vékony szivacsos. Nagyon bevált, azóta többet is vettem belőle. Bézs, fekete, kék színekben kapható.
4 hetes kepek a naplomban, varom a véleményeket akinek van ideje és kedve🙈🥰
Ja értem el esztetted a bizalmat akkor.
En meg most latatlanba is azt erzem h Pap doki lesz a befutó tok szép ciciket látok tőle. Semmi negatív vélemény. Persze majd a konzi dönt. Úgy erzem agfalvat elengedem az 1,6 os összeggel 😑 Pap dokinál most 1,350. Az még belefér 😊 es kocsival is csak 1 1,5 óra lenne.
Olvastam hogy motiva meg ariont használ ezek mennyivel jobbak v rosszabb mint a mások által hasznalt polytech pl?
A papírjaim múlt héten màr nàluk voltak, jeleztem a pajzsmirigy problémàt is előre, màr a konzultàción is, illetve múlt héten is.
Csak hétfőn este mondtàk le, de abban maradtunk, ha megnézetem kedden, és netàn javul, ha közelítené a hatàrértéket, mehetne a műtét.
Tegnap este későn megjött az eredmény, amúgy javult.
Reggel felhívtam az asszisztenst, hogy akkor lesz-e műtét, mert nem ettem, nem ittam, mondta majd konzultàlnak róla, aztàn délben szóltak hogy nem lesz műtét.
Majd jövő héten. Na de ha megint így jàrok velük?
Ezért inkàbb nézegetek màsfelé is.
További ajánlott fórumok: