Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Eszméletlen eltérő érzések vannak. Én most a jót vonzom be, és minden jó lesz, majd meglátjátok. Ismeritek a Titok című filmet? Kegyetlen jó és igaz!!!
Majd műtét után is leírom a tapasztalataimat.
Nagyon össze kell szednem magam mert nappal egyedül leszek otthol.
Műtét után órákig magadnál sem vagy és ki sem engednek cigizni már csak a sebgyógyulás végett sem.Sőt külön ajánlják,kérik,hogy előtte és utána hetekig ne is cigizzen senki!
Nekem 2 műtétem volt(nem mindkettő mell),de egyik helyen sem engedtek volna ki dohányozni.Még bmi bajod lehet,hisz szédelegsz,kábább vagy...
Tudom,hogy az övé.
Itt mindenki ilyen dokihoz ment,nagyon kevesen csináltattak cickót álamiban,a legtöbb plasztikaisebész magánban műtt.
Az uncsitesómat műtötték a Seffer klinikán kbs 4-5 éve.A nóziját,ha jól rémlik 600-ért,Pesten uezt 400-ért csinálták.
A cici mennyiben lesz ott?
Szia Gine!
Tényleg gyorsan cigizett utánna, a másik közös barátnőnk nem hagyta szenvedni. Amugy nem a Seffer műt csak az Ő klinikáján.
Én hiszek abban, h nem mindegy,h hol műttenek. A tesómnak sérve volt és pesten műtötték egy magánklinikán. Reggel megműtötték délután jött haza. Míg a munkatársát a helyi korházba műtötték ugyanazzal 1 hétig volt a korházba napokig csövek lógtak belőlle és sokat szenvedett. A tesóm azóta is jól van 1 hét múlva ment dolgozni és azt mondja, h ha bármi van ezután is csak magán uton megy.
Szia!
Ha Seffer,akkor ez jó drága műtét lesz,mivel szerepelt a médiában azzal a műsorban.
Mi is maszek klinikákon voltunk,semmi extra,általában a plasztikai sebészek ilyen helyeken doliznak.
El ne hidd,hogy műtét után 2 órával cigizett az udvaron!!!!!!
Az,hogy hova rakják,a saját adottságoktól függ.
Mindenki másképp éli meg a műtét utáni fájdalmat,van aki 1-2 hétig alig bírja emelni a kezeit,ez van többször
Szerdán meg is lesz a műtét?
Sziasztok! Bocs múltkor gyorsan le kellett lépnem. Szóval azóta érdeklődtem mindenhol. Szerdán megyek konzira, ha minden stimmel utánna műttenek. Nagyon megnyugtattak a barátnőim. Tudjátok ez ahova megyek egy teljessen maszek klinika, mégpeddig Dr Seffer klinikája. Tehát nagon fontos a hírnév, már több barátnőmet műtöttek itt és mind gyönyörű lett. Az egyik csaj műtét után 2 órával már az udvaron cigizett. Most valamikor műtöttek két másik ismerősömet is ráadásul izom alá rakták. Másnap beszéltem az egyik csajszival akkor ment haza jól volt és egyedül él. Tehát annyi segítséget kap csak, h az anyukája visz neki kaját. Én nagyon bízom a dokiban.
Csézének üzenem, h parázok vele hisz ha minden jól megy engem szerdán műttenek.
bocsi, jó reggelt.
Szulik, ki ez a rabló amúgy?
Micsoda?!!!!!!! 20 ezres konzi? Mit csinált Veled, aranyba öntött?
Legalább levonja a műtét árából?
Köszi a választ, szép lett nagyon a cicid!
Hány cc impl. van???
Üdv:Zsuzsa
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ami a műtétre kell vérvételi eredmény, abból nekem kimaradt a vércsoport megállapítás, de a terheskönyvemben le van írva, szerintetek az is megfelel????
Sziasztok Csajszik!
A hétfői konzi után csütörtökön voltam megint, most Dr. Gáspár Leventénél. És azt hiszem megtaláltam!!! Igen, Őt választom. Bár még megyek további négy konzira, meghallgatom hogy ki mit mond, mit ajánl, de csak kiváncsiságból. Időm mint a tenger.
Szóval Dr. Gáspár Levente nagyon szimpi volt, látszik, hogy nem a pénzre megy, a tökéletességre törekszik, a legjobbat akarja, de nem kertel. Elmondja, hogy mit lehet és mit nem. Nem azt mondja amit hallani akarsz, hanem azt ami az igazság. És nagyon alapos.
Míg a hétfői doki azt mondta hogy már novemberben műthető vagyok (május 1. óta nem szoptatok) mert akkor telik le a hat hónap, addig Gáspár Levente elmondta, hogy még el sem indult a hat hónap visszaszámlálása, mert az akkor indul, amikortól már egyáltalán nincs egy csepp tej sem a mellemben, nem akkortól, amikortól a pici befejezte a szopit.
Szóval Én ugye januárra terveztem a műtétet, és azt mondta, hogy azt csak akkor lehetséges, ha július 1-ig teljesen elapad a tejem.
Úgyhogy most elkezdtem szedni a tejapasztó gyógyszert, hogy az időt tartani tudjuk, mert Én januárban kés alá fekszem!!!!!!!!!!!!
szerintem olyan minimálistat nem fog levenni
de probáld meg
nekem is mindig fázva tetszik:)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok