Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nyugodj is meg.Én az első műtétemet kifejezetten élveztem:)A második sem volt rossz,főleg az a tabi amit előtte adtak.Kérdeztem a nevét,mondták is,csak annyira el voltam varázsolva tőle,hogy elfelejtettem,pedig rosszabb napokra jó lett volna:D:D
Sziasztok.
Lehet kéne nekem is egy ilyen helyes kis cickó.
Meg tudnátok mondani mennyié vesztegetnek egy párat?
Priviben plíííz:)
Pusz))
ennél kissebet akarsz?pedig ez a méret tökéletes
hát csak a mazsi maradjon?:)
huuuuuuuuu vazeeeeeeeee gine vágási h miért vunk mi virtu barik:))))
ha kissebb tetszene akkor szolj neki mert ha már ott van varr akkor nem nagy gond lekicsinyiteni:)
Kezdesz megnyugtatni, aranyos vagy.
Üdv: Zsuzsa
Hát ha tényleg az összeset újraszabja, akkor vigyázz rá, pár hétig kíméld magad tényleg. Amúgy nem jár sok fájdalommal, max az első pár napon érzed majd a húzódást.
Lehet még élvezni is fogod,semmi rossz nincs az altatásban,tényleg ne parázz:)
És utána mennyi a lábadozási idő? A doki 3 hetet mondott, de nyilván nem lesz akkora kaliberű mint az első műtét, h 6 hétig nem emelhetek meg ilyenek...
Megnyugtatóak ezek a válaszok, köszi lyányok! Nem tudom, hogy a bimbit a doki akarná-e szabni, de szeretném ha kicsit (még) kisebbre csinálná. Szerintetek megoldható? Ha amúgy nem nyúlt volna hozzá, akkor megcsinálja mert én azt kérem? Szerintem az összes heget újraszabja mert ahol sima, ott vastag, ahol nem vastag, ott nem olyan színű... Aajjj lenne már 2 hét múlva ilyenkor!!
Szia! Nekem egy hónapja csináltak hegkorekciót, szintén kisebbítés-felvarrás után, mert a jobbon a függőleges heg kiszélesedett. Helyi érzéstelenítésben történt. :)
SZia! A heg viszonylag nagy, a képeim közt meg tudod nézni... Ugyanaz a doki műti majd, igen. Pakson csinálják ahol az első műtét is volt.
A műtéttől félsz,vagy az eredménytől?
Ne aggódj, már én is kezdek parázni, igaz van még 3 hetem... A legdurvább,h pont ma műtöttek volna, csak eltoltam, mert van még mit elintéznem műtét előtt!
Utólag biztos én is így fogom látni, de most nagyon parázok.
Izgulhatsz,de félned nem kell,minden ok lesz,nyugi!:)
Hát a műtét közeledtétől, ami a jövőhét csütörtökön lesz.
Sziasztok
Az egy elég gázos időszak.Na meg a hajmosás.áááááá
Neked nem sebesedett ki a hónaljad?Na az katasztrófa volt.Ezt a részét nagyon utáltam,hogy nem tudtam rendesen mosakodni,azért ez nem volt uaz,mint egy igazi fürcsi.Na de mikor már lehetett,végre igazán tisztának érezhettem maga
Para van ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm a jeleket!!!!!!!!!!
Nagyon aranyosak vagytok.
Mennyi idő múlva lehet rendesen zuhanyozni? A térdemmel is érdekes volt zuhanyozni... :)) A műtött lábam a mosogép tetején, én meg fél lábon a zuhanykabinban :D
szintúgy:)
törölgettem magam mint állat jajj de jo volt aztán zuhizni:)
ügyi vagy gratula:)bizti szép lettél:)pus
Szia!
Nem vettem le.Vizes torcsivel,meg törlőkendővel "mosakodtam" felül,a hónaljamat még púdereztem is,mert a nagy melegtől kisebesedett.
nekem helyi érzéstelenitésben mellbimbim lett csinálva meg anno mellfelvarrás
abszolute nem érzel semmit nyugika
az,hogy egy implat francia gyártmány az nem eggyezik azzal,hogy rossz miőségű
mert p.i.p egy cég a többi meg másik franciaország meg elég nagy:)
magyarországon is vannak pl jo és rossz termékek de azért mert mindkettőt egy helyen gyártják nem ugyan az:)
További ajánlott fórumok: