Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm! Azért így 5hetesen már kezd alakulni. :)
Totosz, ne legyél elkenődve, nagyon szép lett a cicid - vagy a kép javít sokat rajta, de én bizony nem látok rajta kivetnivalót. :) Ettől függetlenül, ha nagyon zavar, a korrekció megoldja majd azt a kis eltérést is.
Szerintem korrekt, kb ilyesmire lehet számítani. :)
Sziasztok! Írtam már ide pár nappal ezelőtt. Szóval találtam egy bajai magándokit, aki megcsinálná tb-re a kórházban ha beleférek (majd megnézi). Akinek van 2 perce megtenné, hogy rákukkant a honlapjára? Vannak fent képek, hogy milyen ciciket csinált. Nekem szépnek tűnnek, de a ti szakavatott szemetek biztos többet lát. :)www.drjuhaszgabor.hu
Drukkolok neked én is, mint mindenki, és várjuk a jó híreket :-)
Kérdésedre válaszolva (bár a képen nem látszik), engem sajnos zavar, hogy maradt a 2 cicim közt méretbeli, formai eltérés. Nem a tökélyre törekszem, totális szimmetria úgy sincs, de az eredetileg nagyobb mellem bimbóudvarának kb. 10 cm volt az átmérője, most meg egy olyan ovális nyomorúság van helyette, ami fölöttébb bosszant esztétikailag. Többek közt ezt is helyre szeretném hozatni, én fizettem a műtétért.
nem kell félni, nekünk csak aludni kell, izguljon az orvos! vagyis jobb ha ő sem izgul::))
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A gátsebem jobban fájt, mint a cicim. :)) Otthon nekem sem kellett már fájdalomcsillapító.
Én is azt mondom, mint Virgilius :) Én se vettem be fájdalomcsillapítót, csak amit a műtét után kaptam az infúzióba. Nekem nem fájt, inkább csak kellemetlen volt. Sokkal rosszabb volt az első pár nap a hátfájás, amíg nem tudtam oldalra fordulni, és háton aludtam :)
Nekem nem volt csaszim, de a sima szülés is nehezebb volt, mint a ciciműtét. Fájdalomcsillapítóból egy darabot vettem be össz, azt se kellett volna igaziból. Nagyobb veszély volt, hogy odafigyeljek mindig, hogy ne tegyek hirtelen mozdulatot, ne emeljem föl a karom, bár meg tudtam volna tenni.
Szia!
Nekem a császár volt rosszabb.A cickó műtét nem vészes,az első hét kellemetlen,de én még gyógyszert sem vettem be otthon.
Sok pihi,és nem lesz gond.Sokkal rosszabbra számítottam mit ami volt.
Bár én már több mit egy éve voltam,lehet hogy az idő megszépíti a dolgot,de igazán nagy borzalmakra nem emlékszem,nem izgulj! Könnyű ezt mondani mi? de tényleg no. para!!!
A végeredmény mindent megér,nem is tudom, mért vártam ilyen sokat mire elszántam magam,azóta sokkal jobb minden:))))
Sziasztok!
Volna egy kérdésem azokhoz, akik már túl vannak a műtéten és császármetszéssel szültek. Melyik műtét a fájdalmasabb a kettő közül? Próbálok felkészülni amennyire csak lehet :) Hétfőn megyek J-hoz megbeszélni az időpontot.
Köszi a segítséget és akiket mostanában műtöttek, azoknak gyors felépülést kívánok!
Szép jó reggelt!
retsze92 - nagyon szépen alakulnak a cickók!
Mindenkinek köszönöm! Igazán megható....nagyon jól esik. Kedvesek vagytok. Megígérem, ha túl leszek rajta, jelentkezem. Addig is: éljenek a pici cicik!
éljen! azért már épp itt volt az ideje, hogy neked is befejeződjön a kálváriád! nagyon drukkolok neked. sok sikert!
Szerintem aki ezen a fórumon van, mind egy emberként szorít majd NEKED!!!
Kcal számítás kb.-re,meg torna,5-6 után semmi kaja, max.1 gyümi.Ennyi.
Van még bőven, most gyúrok egy esetleges hasplasztikára...nagyon fogyozók.
Köszi! Neked is van súlyfelesleged?
Ne keseredj el, ha nem fogysz le, de szép lesz a cicid! Én is így vagyok vele!
köszi Szilvi. Sajnos 20 éve ilyen vagyok. Nekem a 20-25 kiló már nagyon jó! No, majd meglátjuk. márc.03-ig még van 3 hét .-)
mellredukció: nagyon nagyon nagyon drukkolok Neked!
Műtött cicivel 10 kilót fogyni szerintem már a cicik rovására megy. Szóval inkább a műtét előtt kellene leadnod a jó részét :)
Amúgy ha tényleg jelentős a súlytöbblet, akkor mondhatja, hogy menj vissza, ha már x kilót lefogytál.
sziasztok,
egyre inkább agyalok, merthogy van időpontom a dokihoz. Jelentős súlytöbblet esetén mondhatja a doki, hogy nem javasolja a műtétet? 15 kg-ot már fogytam, a műtétig még jó lenne kb 8-at.Utána esetleg később még 5-10-et de többet nem, merthogy hiú ábránd lenne, hogy nádszál karcsú legyek :)Kis cickókkal és azzal a súllyal nagyon elégedett leszek :-)
Nagyon szorítok érted.Minden rendben lesz mert megérdemled!
Akkor megnyugtattál! Van azért itt is bőven alapanyag... Most már nem adom fel! :)
Szerintem ha kicsit kisebb mint az enyém, bőven beleférsz. Nekem 340g körül kellett volna kivenni a tb-hez, de 660g és 710g-ot vettek ki. :) szal a dupláját. Igaz kisebbek lettek, mint amit a Szent Imrében szoktak csinálni, de sztem még beleférsz. :) Max elmész Pécsre is. :)
Furcsán fülelt a telefonba,amikor közöltem vele a legújabb agyszüleményemet, de annyit mondott, ha nekem ez fontos, ő támogat benne, mellettem lesz. Nagyjából ennyi. Köszi a képet, de jaaaaj, nekem nincs ekkora! Akkor most mi lesz?! :)Egy kicsivel kisebb az enyém. Szerinted? súrolom a határt? Egyébként szerintem férjemnek is tetszene a változás. Anno a nőgyógyászom úgy jelentett be mell UH-ra, hogy "van itt egy asszonyka, jó nagy mellei vannak...". Tehát bízom dokibácsim szemmértékében, ha már ő is nagynak látta, hátha a plasztikdoki is annak látja majd. :)
További ajánlott fórumok: