Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!!! Remélem símán megy minden és nyáron már én is "kdobhatom" az új cicijeimet. :)
Gratulálok!A legnehezebb lépést már megtetted!Innen már minden a dokin múlik...meglátod,hogy megy majd az idő!!!Remélem sikerrel jársz,szorítok Neked!!!!
Akkor nem sokkal idősebb a lányod. :) Igen, az első nehéz lépést megtettem. Most már csak maradt a para, hogy elég "bögyös" vagyok-e a TB támogatáshoz. :)
Gratulálok!
Az első, -szerintem- a legnehezebb lépésen túl vagy :)
Az én lányom nov. 18 :)
Na csajok, megvan konzira az időpontom! Bibibi! március 21, J dokohoz. Márc. 7-re is kaptam volna, de csak késő délutánra és nem mertem bevállalni, mert ha véleltlenül vonattal kell mennem, nem biztos hogy vissza tudtam volna jönni. Csövezni meg nem szerettem volna. Bár hídból van választék! :)Szóval márc 21 a nagy nap! Addig még fogyhatok is. :)
Igen, Doktorné vagyok, a gyerekeim meg Doktorok. :) Az én lányom 97.szilveszteri. :)Időzíteni tudni kell.Igaz 4 héttel előbb jött. :)
Nekem megengedte a doki, hogy 4 hetesen már biciklizzek. Futni is futottam már, bár azért mert majdnem lekéstem a vonatot :D De meg sem mozdultak. :) A héten már akarok menni konditerembe is. Hasra, lábra, fenékre fogok koncentrálni, és akkor nincs gond. Azt nem tudom, hogy strandra-termálba mikor lehet menni? Ez engem is érdekelne. Mondjuk én még nem fürödhetek rendesen, a szétnyílás miatt. Csak körbe szoktam megmosni.
A triumph triaction extrém intenzitású melltartót keresd :)
Hát, az lehet, de hatásos, és azt a területet, pedig tudod kímélni. Egyébként én is úgy tudom, hogy 6 hét a tilalmi idő.
köszi a tippet. ez nagyon bíztató. majd megnézem én is a Triumphot. :)
dokianya: akkor szó szerint Doktorné vagy :))))
Az én első csemetém is lány, és ő is 13 éves :)))
Izgulós: én a hat hetes kontroll után mentem először futni. A triumph legerősebb sportmelltartóját vettem. Hááát, valami álom volt :))) Meg se mozdultak a cicik :)))
igen, azt láttam, köszi. de a Callanetics nekem nem jön be. mikor telik le a teljes tilalom?
Olvasd vissza a 4777-es bejegyzésem.
igen, ezt én is gondoltam. mármint az úszás részét. :( lehet, hogy a biciklizés meg a kocogás talán beleférne 6 hét után.
Erős sportmelltartóban tudod óvni őket futásnál. Az úszás necces, az nagy karmozdulatokkal jár, a mellizmot erősen igénybe veszi.
hát, igazából nem tudnék olyan sportot, ami nem megterhelő. futás közben nyilván ugrándoznak a cicik, fitness detto. :( még az úszás is megerőltető lehet nekik. :(
6 hét után szerintem, de ne nagyon megterhelőt.
hát, az tényleg nagyon jó lenne. március végén már meg tudnám csináltatni, ha a doki is úgy akarja. :) és mikor lehet elkezdeni sportolni, ha az ember túlvan a műtéten?
Március-áprilisban még simán belefér a műtét nyaralás előtt! :)
A hasizmozás nem bántja a ciciket. Callanetics tornát pl. simán csinálhatsz, csak a felső testet nem szabad még gyúrni, de már ez a tilalom is lejár Neked nemsokára.
az az igazság, hogy még nem döntöttem el, hogy nyár előtt akarom-e. július közepén megyünk nyaralni, és félek, hogy márciusi műtét után esetleg nem tudok majd tengerben fürdeni meg napozni. szerinted? nem tudom, hogy a sós víz mennyire tesz rosszat egy 3-4 hónapos műtéti sebnek. meg egyáltalán mikor lehet először napozni vele? valaki tud erről infot?
Annyit, de annyit segítetek már most! Nem lehetek eléggé hálás! Most már nagyon beleéltem magam, remélem nem lesz csalódás a vége. Nem szeretnék azért százezreket fizetni. Jobb lenne, ha menne TB-re.
Köszi! Holnap hívom is őket!
Hoppsz,megint egy jó tanács! Szerintem örömömben és zavaromban erre az időpontra nem is figyeltem volna. Kösssszi!
Felhívod a központi számot és ott kéred a plasztikát ,ott kapcsolják neked ,és ott mondod kihez kérsz időpontot,és már írnak is be a naplóba a legközelebbi szabadhelyre,érdemes őket, 9 után hívni ,mert akkorra lezajlik a vizit és ott lesz már náluk a napló is ,mert az nem mindig van náluk ,mert hurcolásszák a dokik magukkal.
Előjegyzés:
Naponta 10 – 14-ig
464-8600/1808 mellék
Szia!
Köszi a dícséretet.Nekem J előbb a hasamat műtötte ,2009 juniusában ,a cicimet meg tavaly márc.3án
nemsokára 1 éves lesz.Nekem csak felvarrásom volt,kivenni nem kellett belőle.A has a rázósabb műtét .Konzira én 1 hónapot vártam ,aztán 1 hónap múlva műtét.Konzi előtt vedd számba ,kb mikor lesz menszeszed ,mert az Imiben nem műtenek akkor ,így az időpontod attól is függeni fog .Próbáld középidőre kérni ,akkor ha késik ,vagy hamarabb jön ,nem lesz kétséges a műtét.Nekem a hasnál nagyon ki volt számolva és sík ideg voltam ez miatt ,de legalább nem a műtéttől paráztam.
A Szent Imrében ezt a 464-8600 -as számot kell hívni? (ez a központi szám). Valaki nem tudná konkrétan megírni a telefonszámot, hogy melyiken kérjek konzit? Köszi!
További ajánlott fórumok: