Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Jól hangzik, amit írtatok. Köszönöm. Az igazság az, hogy a méret még nem lenne gond, mert "D"-s ciciket kapok. Csak az egyik oldalon 17, a másik oldalon pedig 15 cm-t kell emelni a mellbimbót. Ennyire megvan nyúlva :(
A doki szerint pedig a lélektani határ az 10 cm.
Remélem nem lesz gond nálam sem :)
Lányok,
Érdeklődnék, hogy volt e valakinek olyan, hogy részlegesen vagy teljesen elhalt a mellbimbója?
A konzultáción mondta nekem az orvos, hogy nálam erősen fennáll ennek a veszélye. Azt mondta, hogy mivel extrém méretű a mellem (F-G-s) és extrém módon meg van nyúlva, így 1/3 az esély arra, hogy ez bekövetkezzen. Még akkor sincs veszve semmi, mert egy újabb műtéttel megoldható a mellbimbó protézis, de persze ezt szeretném elkerülni.
Már most a műtéttel álmodok éjszakánként (nem mondom, hogy nem félek tőle, hiszen sosem műtöttek még), mi lesz később. Bár október 0-e eljön hamar :)
Szilvi
Szerintem igen. Csak ne csinalj olyan dolgot ami megerőltetne.
Ülni és előadásokat hallgatni fogsz tudni. A hátad fog fájni szerintem az üléstől egy ideig.
Szia!
Egy konzit szerintem is megérne, többet tudnál.És ha halasztasz pl.januárra, akkor is szólnod kell szabi ügyben a munkahelyen.
Nekem a közvetlen főnököm segít be, ha hosszabb időt szabin vagyok, de ez max. egy hét volt eddig, a halasztható munkáim addig szaporodnak az asztalomon. Ha én szabin vagyok, akkor másik 3 munkatársam nem mehet, mert nekik meg én szoktam segíteni. Én is ki fogok tolni velük, de meg kell, hogy értsenek, az egészségemről van szó. És meg is értik, nagyon rendesek. Mivel irodában dolgozom és szabim kevés van, úgy gondoltam, hogy három hét táppénzzel indítok, szükségem lesz rá, akkor még szabin maradok. Egy a fizetés miatt, és a cégnek is jobb, ha nem táppénz, hanem szabi.Rendesen fel kell épülni, mert utána nincs megállás. Hajtani kell, hogy utolérjem magamat. De megéri, hogy végre kiegyensúlyozottan élhetek! Imádni fogom a kis melleimet.
Nem lenne gond, az sem ha 1-hónapig szabin lennék, szerintem ha megbeszélném az ügyvezető igazgatóval, hogy műtét, nem Tp-t szeretnék kihasználni engedné..... csak mivel egyszerre csak 1-ember lehet távol, ennyi időt már az év hátralevő részében összefüggően nem találok, azt meg nem szeretném, ha mást nem engednének el miattam visszavonnák a szabi engedélyét...
Lehet eltolom ezt a kérdést jövő év első harmadára, akkor jellemzően senki nem megy szabira....
De addig egy konziliumot lehet megejtek, mégis mire számíthatok
Voltam tegnap a Szt. Imrében és megkaptam az időpontot is.
Október 9-én műtenek!!!! :)
Szilvi
Sziasztok,
nekem augusztus 22-én lesz mellkissebbítő műtétem Pécsen, Tizedes doktornál. Van valakinek tapasztalata vagy információja róla? Ez lesz életem első műtéte de 70F-es mellméretem indokolttá tette fiatal korom ellenére hiszen még csak 20éves vagyok de évek óta gondolkodtam ezen a lehetőségen. Kicsit megrémültem a hozzászolásokban a lábadozási tapasztalatoktól mert nekem 10nap után egyetemre kéne már mennem. Szerintetek lehetséges ez? Köszi előre is a válaszokat!
Nekem a doki műtét előtt mondta, h ne lepődjek meg ha időnként elkezd folydogálni. El fog múlni. Azt mondta akkor kell megijedni, ha elfeketedik...
Ha belegondolsz, nagy felület ez belül, ahonnan kivágják a szövetet, lassan regenerálódik. Kitartást!
Ma 16,15-kor lesz konzultációm G.J-nél. Izgulok. Drukkoljatok! :)
Pussz:
Szilvi
Sziasztok!
Nemrégen olvaslak benneteket. Nekem áprilisban Volt kissebbítésem felvarrással. A segítségeteket szeretném kérni. A jobb mellemben4 hete folyadék gyült. Az orvosmegnyitotta és azóta folyik.van amikor több, van amikor kevesebb. Már nagyon el vagyok keseredve. Azt mondta az orvos, zsírszövet elhalás. Kinek volt, van ilyen? Mit lehet vele csinálni? Segítsetek!
Has és mellkisebbítést ugye még most sem csinálnak egyszerre?
Valaki tudja, hogy zsírlszívást mennyiért csinálnak a Szent Imrében?
És még egy kérdésem lenne. Ha mostanában tetoválást csináltatok az befolyásolja, hogy mikor műthetnek? Vagy semmi köze a kettőnek egymáshoz? Természetesen nem mellrésznél lenne a tetoválás...
Szia!
Hát nálunk nem egészen, az év 365 napján 24-órában folyamatosan üzemelő cégnél dolgozom. Ebből kifolyólag a beosztásunk sem szokványos tehát nálunk a 15-nap az 2-hét+1 nap :( Persze ,ha van rá keret, ki tudják hozni a beosztásokat akkor el lehet menni hosszabb időre is nem veszik annyira szigorúan
Szia!
Általában azok lyukadnak (mint pl, én), akiknél nagyon sok szövetet távolítanak el. Nagy marad az elhalt szövetfelület, ahonnan kilökődik a trutyi. Nekem az egyik lyukon befért volna a hüvelykujjam, a másik széles volt, kb. 5 centis. De pár hét alatt kitisztult szerencsére, és beforrt szépen. Kötöznöm is csak egyszer kellett, esténként. Bár én ezekre a lyukakra tettem még a terhesség utánról megmaradt melltartóbetétet. Így nem ázott át, és még tompította is a melltartó nyomását.
Én így oldottam meg. :)
De sztem lehetett volna rosszabb is!
Csak bátorítani, és rábeszélni tudlak a műtétre. :)