Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
25318. nikeri (válaszként erre: 25317. - Ertaildi)
2013. júl. 28. 20:54
Köszönöm a sok hasznos infót. Mindent mérlegelve nem lesz egyszerű a döntés..... :(
25317. ertaildi (válaszként erre: 25312. - Nikeri)
2013. júl. 28. 20:05
Szia nikeri. A kék krém akkor kell, ha lyuk keletkezik a varratok mentén, mert azt nagyon szépen és gyorsan begyógyítja. Ha lyukadsz, akkor macerás a kötözgetés, mert állandóan átázik a váladéktól a gézlap, amit ráteszel. Aki olyan szerencsés hogy nem lyukad, annak valószínűleg egyszerűbb, és elég reggel-este. Egyetértek medál-lal, szerintem is legalább 3 hét, mire visszarázódsz, addig bizony fájdalmas, és nem tudsz sokminent csinálni magad körül, mert emeleni, hajolni, stb nem fogsz tudni.
25316. f5b0b30e2a (válaszként erre: 25312. - Nikeri)
2013. júl. 27. 21:41

fotót a cicimről a képek között találsz.

én végig körömvirág krémmel kentem, és csak gézt használtam, tapaszt,-ragtapaszt nem, a cicitartó megtartja :)))

akik lyukadtak használták a lukácsféle kék krémet, nekik persze sűrűn kell cserélni a kötszert...

25315. f5b0b30e2a (válaszként erre: 25311. - Nikeri)
2013. júl. 27. 21:31

én kelemen dokis vagyok :)

85 D-E-ről indultam és most 90B-s hordok...

azért 90-st, hogy ne nyomja a cicitartó a vízszintes vágásaimat, főleg ne ebbe a nagy melegben.

de elvileg 85 C-s lett.

szóval nálam nem feltűnő a változás.

de a helyükre kerültek és ez nagyon klassz.

a jobból 460 grammot, a balból 410 grammot vett ki a doki.

a pillanatnyi kellemetlen érzés azt jelenti, néha olyat érzék mintha valami belül elszakadna, apró nyilallás, ami pár másodperc alatt meg is szűnik.

jahhh, és nem tudom ki hogy van vele de én még mindig vakarózok...

én is szabiból oldottam meg, a táppénz gyatrán fizet :((((

25314. nikeri (válaszként erre: 25313. - Dandoczi)
2013. júl. 27. 18:20

Hát egyértelműen nem mondom, hogy fáj a hátam, a derekam időnként szokott, de hogy az óriás ikrektől vagy mástól nem tudom.

Szóval inkább mások az elsődleges okok nálam

25313. dandoczi
2013. júl. 27. 18:14
Ha fáj a derekad akkor gondolkozz rajta!
25312. nikeri
2013. júl. 27. 18:09

Lemaradt :(

Kenegetés, kötözés, miből áll? Ahogy visszaolvastam, valami krém ami segíti a sebgyógyulást javítja a hegesedés minőségét. Kötözés: :( - géz ragtapasz minden, vagy csak géz van a "sebeken" és a cicitartó nem engedi elcsúszni.

Naponta 3-4x gondolom + reggel este. Csak mert, hogy 12 órázom (2 nap nappal 2 pihenő 2 éjszaka)

25311. nikeri
2013. júl. 27. 18:03

Szia medál!

Köszi a bátorítást, nagyon rám fér...

Mit értesz az alatt hogy "pillanatnyi kellemetlen érzések"?

Nagyon kicsit nem szeretnék, de legalább a felét eltüntethetné....

Sugárzik az írásodból, hogy mennyire élvezed, és elégedett vagy......Ki végezte a remek művet :)?

Milyen méretről indultál, mekkora lett? Oldalanként mennyivel lettél könnyebb :)))?

Pfff. a szabival bajok lesznek...,elvileg 15-napot lehetünk egyhuzamban távol a cégtől szóval ha találnék annyi időt amikor mások nem szívnának miattam (talán október) akkor nem kérdezősködnének minek ennyi egyszerre. Persze elmehetnék TP-re,(még soha nem voltam) de biztos nem néznék jó szemmel, amikor visszatérnék és látnák, hogy miért voltam.

25310. f5b0b30e2a (válaszként erre: 25308. - Nikeri)
2013. júl. 27. 16:42

a 2 hét szabit felejtsd el...

én 3 hétig voltam otthon, 4. héten mentem dolgozni, de rohadt fárasztó volt, pedig nem kellett bkv-ni mert autóval hoztak vittek, az irodában sem kellett megszakadnom, mégis alig vártam a nap végét, hogy végre otthon ledőljek...

egyszerű beavatkozásnak tűnik, pedig ez egy nagyon nagy műtét. elég rendesen megbolygatják a szervezetet - nagyon sok erőt kivesz az emberből...

gondolj bele: műtét utáin 1. hét varratlazítás, 2 hét varratszedés... és innen jön a fekete leves! rendszeres kenegetés, kötözés. hál'istennek én nem lyukadtam, de aki kilyukad annak még rosszabb... szóval hosszú szabit tervezz:)))

25309. f5b0b30e2a (válaszként erre: 25303. - Nikeri)
2013. júl. 27. 16:32

szia nikeri!

én csak bátorítalak...

függetlenül attól, hogy esetleg nem olyan kicsit csinál a doki mint amit szeretnél, hegek ide-oda, 6 hónap után is pillanatnyi kellemetlen érzések DEEEEEEEEEEEEEEE nincs annál fantasztikusabb, mint ebbe a dög melegbe hazaérve leveszem a cicitartót és egy szál trikóban rohangálhatok mert a cicik a helyükön vannak :) mensikor nincs fájdalmas bedurranás, leszakadás érzés :) "falatka" fürdőruhát vehetek mert a cicik állnak és kemények :))) ááááááááááááá isteni...

szóval vágj bele :)))

25308. nikeri (válaszként erre: 25306. - Rituscha)
2013. júl. 27. 14:34

Köszi az infót.Gondolom látványos a méret beli különbség. Műtét után meddig "szenvedtél" illetve mikortól érezted könnyebben magad? Most hogy vagy?

A problémám az, hogy nálunk már januárban le kell adni az éves szabadságolási tervet, és minél közelebb vagyunk az év végéhez annál kisebb szabi ügyben a változtatás lehetősége. Akkora szeretném ütemezni amikor el tudok menni 2-hét szabira, és utána mennék is dolgozni. (irodai munka)

Consiliumra mennyi időt kellett várnod? Ill. utána onnantól a műtétre?

Várom a képeket :)

25307. rituscha (válaszként erre: 25299. - Masni77)
2013. júl. 27. 13:07

Szia!

Ez attól függ milyen ciszta. Műtét előtt kell majd emlő UH-ra is menni, ott megnézik úgyis. Nekem 2009-ben vettek ki egy cisztát, inkább zsírcsomó volt. De mikor ezt említettem a dokinak, mondta h mindeképpen nézzünk Uh-ot. Persze évente jártam, de szerencsére nem jött vissza, így megműtött.

Más: Velem egy napon műtött egy hölgyet is, sokat fogyott, hasán a bőrt varrta fel. Nála a műtét közben derült ki, h van két sérve is. Azokat is megműtötte egyúttal. De nem örült neki h ilyet talált ott, el is mondta neki párszor műtét után. Valószínűleg a hölgy nem járt előtte hasi UH-on...

Remélem segítettem.

25306. rituscha (válaszként erre: 25305. - Nikeri)
2013. júl. 27. 13:04

Szia!

Engem Jósvay műtött a Szt. Imrében másfél hónapja.

90F-es mérettel mentem konzira hozzá. Akkor megbeszéltük, hogy a felére fogja műteni, vegyek 90C-s melltartót. Nekem ez megfelelt. Műtét napján berajzolt, fényképeztek, és toltak a műtőbe. Valóban fele akkorák lettek, mert a méretem 90C-s lett, úgyhogy elég pontos a keze. :)

Képet még nem raktam fel, de hamarosan fogok, és akkor jelzem feléd. :)

25305. nikeri
2013. júl. 27. 12:21

Úgy látom mindenki eltűnt....

Bár 2-vel lejebbi hozzászólásomra még nem reagált senki,

Felmerült bennem egy újabb kérdés, Nyilván a végleges cici függ a nagyságtól, mirigyállománytól..

Amikor konzíliumon voltatok, mutattak képet, hogy kb. milyen várható formára, nagyságra?

Vagy ezt csak a mellnagyobbításnál teszik meg (vagyis csak ott van ilyenre lehetőség)?

Műtét előtti, utáni, és x-idő múlva készült képet? Vagy ez egy tb-s eljárásnál már eleve "luxus"-nak számítana, ha ilyenekkel is foglalkoznának?

25304. b5e7e24b1e (válaszként erre: 25299. - Masni77)
2013. júl. 27. 07:03
Nekem tele volt/van mindkét cicim elmeszesedett tejmirigyekkel (ha erre gondolsz) - ez nem akadály. Valamennyit ki is szedett a kivett szövetállománnyal, sajnos egy kb 2x1,5 centis benne maradt, pont a bimbó alatt volt. Először azt hittem, hogy azt is kiszedte, de mostanra megtaláltam....
25303. nikeri
2013. júl. 27. 00:08

Sziasztok :) Órák óta olvasgatom a fórumot..... Már sokszor megfordult a fejemben a mellkisebbítés,de sajnos hajlamos vagyok, hogy minden féle képeket nézegessek ez ügyben a neten és mindig alászaladtam egy-egy iszonyatosan elrontott cicinek. Ilyenkor megilyedek és kűzdök tovább.

75-80 E-F a méretem.150 cm. 48 kg. 2-fajta melltartó vált be, mivel más-más fazon így egyikből ilyen másikból olyan méret vált be.

- "vált be" -na ez túlzás kényszerűség,de ti ezt mind tudjátok, vagyis már jó néhányotoknak a múlté ez a rémálom.

Tegnap és ma ismét hazavágtam a lelkem csak egy bikinit szerettem volna. Mivel nem sikerült így a gyerekeim nélkülem és szolidaritásból a párom nélkül mentek strandolni.

Elfáradtam... undorító amit a tükörben látok.És az az iszonyú fájdalom nap-mint nap amit este a melltartó levétele után érzek....szóval ebből a súlyból már rég elegem van... Páromnak így is jók "nagy cici párti", de ha megakarom csináltatni akkor is mellém áll...

Most úgy érzem hétfőn meg kéne kérnem az időpontot az általatok oly sokat emlegetett 2-doki közül valamelyiknél, de még nem tudom melyiket és mi alapján válasszam.

B esetleg C-vel kiegyeznék. Gondolom a 0,5% ami nálam ugye 240 g bőven meglenne a C-vel is, de nem szeretném, hogy az alkatomhoz továbbra is nagynak látszódjanak.

Nagyon szeretném ha néhányan beengednétek a naplótokba, hogy kapjak még egy kis ihletet bátorságot. Aki engedi jelezné, nem akarok mindenkit fölöslegesen ezzel "szekálni"

Esetleg van olyan aki hasonló alkattal ilyen méretekkel indult neki? Mekkora lett most?

25302. ABC2011 (válaszként erre: 25295. - Cumus)
2013. júl. 26. 21:44
Izgi. Pont hogy olvastam az egyik előző bejegyzésedet hogy mész, azon felbuzdulva vettem én is a fáradtságot hogy kérjek időpontot! Én már csak egy héttel később kaptam időpontot :-( De ezen már nem múlik, végül is nem egy év a különbség :-)
25301. ABC2011 (válaszként erre: 25297. - F5b0b30e2a)
2013. júl. 26. 21:41
Úgylegyen :-)
25300. f5b0b30e2a (válaszként erre: 25299. - Masni77)
2013. júl. 26. 21:34

cisztával kapcsolatban sajnos nem tudok neked segíteni...

K doki a legjobb és legmosolyosabb doki. örülök, hogy őt választottam. ha a jövőben bármi bajom lenne, gondolkodás nélkül az ő kése alá feküdnék :)))

25299. Masni77
2013. júl. 26. 15:25

Még egy dolog eszembe jutott.

A szülés után lett egy ciszta az egyik mellemben, ugye ez nem akadálya a műtétnek?

25298. Masni77 (válaszként erre: 25296. - F5b0b30e2a)
2013. júl. 26. 14:03

Igen, olvastam vele egy interjút az NLC-n talán, ott is mosolygósoan lett lefényképezve a műtőben :)

Annyira tiszteletre méltónak találom, amit a plasztikai sebészet terén végeznek, pl. csonkolt mellek helyreállítása stb. Nekem már csak ezért is szimpatikusabbak az ott dolgozó sebészek, mint a szinte kizárólag mellműtétet végző magándokik. Úgyhogy az már biztos, hogy ebbe a kórházba megyek, a doki-kérdést meg még eldöntöm.

25297. f5b0b30e2a (válaszként erre: 25293. - ABC2011)
2013. júl. 26. 10:37
hamar eljön, aztán már csak azt veszed észre, hogy te is túl vagy rajta, és te "okosítod" az "újakat" :)
25296. f5b0b30e2a (válaszként erre: 25292. - Masni77)
2013. júl. 26. 10:36

persze, hogy meglehet vele mindent beszélni. elképesztően jó fej K doki...

én csak mosolyos dokinak hívom, mert egyfolytában mosolyog :))))

25295. cumus
2013. júl. 25. 23:19
én szept. 10-én megyek J-hoz kunzultációra
25294. klmoni (válaszként erre: 25284. - ABC2011)
2013. júl. 25. 22:14

Szia!

Szerintem ne aggódj a súly miatt! Nekem a 85G méretű melleimből összesen több mint 1500g-ot vettek ki. Most C-D közötti a méretem, azért nem lettek túl kicsik, pont a testalkatomhoz illőek.

25293. ABC2011
2013. júl. 25. 21:43

Rituscha, Medál, köszönöm a válaszokat.

Lehet akkor gyorsan el kéne kezdeni szedni valami fogamzásgátlót, hogy pontosan tudjam hogy mikor jön majd meg.

Mellesleg (hihi) megvan az időpont. Szeptember 16-án megyek konzultációra. Már nagyon várom.

25292. Masni77 (válaszként erre: 25291. - F5b0b30e2a)
2013. júl. 25. 16:57

Köszi. Egy kép, amit láttam itt a fórumon, és ami az ő műve, na szóval szerintem az a cici sem volt kicsi, de nagyon szép lett. Végül is lehet, hogy hülyén is érezném magam totál kis mellekkel, szóval a lényeg, hogy szép legyen a végeredmény :)

De gondolom, mindent meg lehet beszélni vele.

25291. f5b0b30e2a (válaszként erre: 25289. - Masni77)
2013. júl. 25. 15:34

a kérdésedre a válasz: is - is

le is próbál beszélni, és nem csinál kis ciciket...

bár minden viszonyítás kérdése... én kisebbeket szerettem volna, viszont az alakomhoz mérten pont jókat csinált, mert ha kisebbre faragta volna őket akkor nem lenne cicim, csak hasam :(((

25290. rituscha (válaszként erre: 25287. - F5b0b30e2a)
2013. júl. 25. 14:54

bocsánatot kérek én is, csak tanácsolnám h ne legyen, mert tapasztalatból, a kezeimet nem bírtam összeérinteni, nemhogy cserélgetni a dolgot ott lenn..

de mindenki maga dönti el nyilván.

25289. Masni77
2013. júl. 25. 12:18

Kedves lányok,

egy pár titkos naplóba kértem beengedést, megköszönöm, ha megteszitek.

Ezt már többször olvastam, hogy Kelemen doki "nagycici-párti", ez miben nyilvánul meg, próbál lebeszélni a műtétről vagy nagyobbat csinál mint az eredeti elképzelés? Egyáltalán: a konzultációnál/berajzolásnál mennyire lehet pontosan megbeszélni, mekkora legyen a cici? Vagy a doki olyat csinál, amit szépnek talál?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook