Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Jethro..
Öthetes leszek csütörtökön..az egyik lyuk a mellbimbóm alatt van a màsik a T vàgàs talàlkozàsànàl.Nekem is vàladékozik de màr közel sem annyira mint eddig..megvettem ezt a hàmosító krémet "ialuset plus"egy hete kezelem vele mindennap és elkezdett szépen gyógyúlni..próbàld ki..nekem bevàllt..
Sziasztok!
Hegtelenítő vagy ilyen hámosító krémet ti mit használtok? :)
de jó, nagyon örülök!!
Valami képet azért tehetnél már fel! :)
az igen!! :)
elmehetnél sebésznek! :)
Ma én is letudtam az utolsó vizitemet, kihúzták az utolsó cérnát is (elvileg :)
A doki szerint átlagon felül szép a sebgyógyulásom és szerinte már túl vagyunk azon a fázison, hogy kilyukadhatna.
Azt mondta ha akarok aludhatok már melltartó nélkül is. Na, mit szóltok? :)
egy barátnőm aki már átesett ilyenen azt mondta nagyon sokára. Szerintem min. 6 hónap, vagy egy év is esetleg.
Neked van vmi különbség varratokkal vagy anélkül? Mert nekem nem sok :)
Igen, a bimbó körül nekem is nagyon szépen gyógyul, sőt, tulajdonképpen eddig mindenhol.
Viszont még mindig csordogál.Neked is?
És a bimbóm is nagyon érzékeny, fájdalmasan! Kb.mint menzesz előtt. Nem tudom ez mikorra fog elmúlni. Neked milyen?
igen, tényleg NAGYON szép formájúak lettek!!
Az a seb ott a bimbdnál nem fáj? Azért gézt még teszel rájuk gondolom...
Mivel kenegeted és menniyt lámpázol?
Neked alul a T-pontban (ahol a függgőleges és a vízszintes varratok találkoznak) milyen?
Sajnos nem oké, semmi.... A műtét tegnap megvolt, de nem csináltak semmit,visszavarrták, olyan nagy és szórt a daganat...
Fel kell vennie a kemót, hátha csökkenteni tudják és talán utána van esély, remény a műtétre.
Szia Pusssz!
Neked mindenhonnan kiszedték? Nekem a függőlegest még bennehagyták, az a jövő hétre maradt.
Emiatt a lámpát még csak félve,napi 1-szer merem használni,nehoyg betokosodjon a cérna. Már nemis kell visszamenned kontrollokra akkor?
Üdv: Ági
Megvolt a varratszedés!!!:-)
hát itt is jobban izgultam mit kellett volna igazából 1-2 alkalom volt ahol kellemetlenséget éreztem!!!!Kaptam a dokitol valami piros cuccot ami fertőtlenítő és hámlasztó még azzal kell kenegetnem a lyukakat meg körömvirágkrém és Bioptron lámpa ami segítí a gyógyulást naponta 2x 3x !
Szia Nikeri!
Mizu veletek? Minden oké?
Szia! Azért írok, mert velem is ez volt volt váladékozás nálam is a varratlazítás után(és nekem is csak sima csomókat levágott és ennyi volt). Ne félj a váladékozástól, se a lyuktól! :) Nekem a váladékozás kb most állt le(tegnap volt egy hónapja a műtétem) és a lyukam pedig szépen gyógyul és nem lesz baj. A lyukra ajánlom, hogy fertőtlenítsd azért betadinnal vagy valamivel, amivel jól esik. :)
Ja és nem tudom hogyan akarod lámpázni(nem is nagyon ismerem a módszert, de gondolom simán a bőrre menne) csak, mert nekem speciel még mindig 0-24 kell a melltartó a doki mondta, gondolom a lyukak miatt bár néha egy órára leveszem, mert már idegbajt kapok. Csak, hogy annyira nagyon még ne legyél melltartó nélkül szerintem majd. :)
Szia, ide leginkább olyanok írnak, akik a (természetesen) nagy mellüket kívánják műtéti úton kisebbíteni (azért lehet, hogy fog/tud valaki válaszolni). Szerintem próbáld meg a "Mellplasztika tapasztalatok" fórumban is :)
Minden jót!
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni,hogy van-e itt olyan aki kivetette az implantátumot és nem kért helyette másikat.Tapasztalatára vagyok kíváncsi.Sajnos nem tudom végig olvasni a több ezres hozzászólást.
Köszönöm