Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia..
Azért nem is jelentkeztem mert nem jutottam semmire legalàbb is a dokival nem..az aszintensének akinek köszönhetem hogy nem kellett hónapokat vàrnom egy időpontra elküldtem a képeket amiket ti is làttatok illetve újjakat is kötés nélküliek amit viszont most tettem be a naplómba(nézzetek rà nyugodtan)..felhívott..azt mondta hogy ő még nem làtott ekkora eltérést ennél a dokinàl és màsiknàl sem,de nyugodjak meg.beszélni fog vele rólam mindenképpen hogy ha eddig nem vett komolyan akkor itt az ideje hiszen ez nem elfogadható..segíteni fog ahogy eddig is..ez a hét így még vàrakozàssal telik..hétfőn megyek újra hozzá..talàn lesz varratszedésem is hiszen csütörtökön màr hàrom hetes leszek..bàr most is csipett el valamit itt ott ..de még bőven van bennem..cserélgetem a kötést aahogy kérte baloldalin ami még vàladékozik meg pihengetek..de keginkàbb a gondolataimat próbàlom meg elterelgetni bàr nem egyszerü ha elmegyek a tükör előtt vagy lenézek a mellkasomra..
És nàlatok..?
Szia! Én 4 hetes vagyok,általában 2. vagy 3. héten van varratszedés, attól függ ki és hol műt. Nekem elég alacsony a fájdalom küszöböm, siránkozom mindenért, de kibirható volt a varratszedésem.
Hát...nem volt kellemes, meg kigúvadtak néha a szemeim, de igaziból ennyi. Gyorsan megvan.
szia babo!
a szent imrében 1 éjszakára tartanak bent, másnap reggel mehetsz haza.
mindent az a doki csinál aki műt. közeli dokit felejtsd el, mert ha véletlen valami gubanc lenne akkor egyik mutogat majd a másikra... :(
szia fókusz!
már most nyugodtan kenheted körömvirággal, jegeld és szedj gyulladás csökkentőt...
én ugyan így voltam, ezért eléggé megszenvedtem a varratszedést :(
Percuska!
Mire jutottál? Remélem sikerült a problémád, és továbbiakat megbeszélni, és hamarosan lesz rá megoldás....
Sziasztok!
Érdéklődnék a már műtöttektől, hogy körömvirág krémezni mikortól lehet? Csak varratszedés után? Én ma vagyok két hetes, csütörtökön valami lazítás lesz, de a varrataim nagyon pirosak, gyulladtak, ti használtatokrá valamit?
Lehet abban igaza itt az egyik utánam hozzászólónak, hogy nem kéne másik orvost keresni.
Nem is csak feltétlenül azok miatt, amiket ő írt, hanem mert az orvos társadalom olyan szinten össze tud zárni egy-egy műhiba esetén, hogy másik orvost lehet nem is találnál.
Egyébként pedig számomra rendkívül tsizteletre méltó az a hozzáállásod, ahogy ezt az egészet fogadod és kezeled. Igazat is kell, hoyg adjak mindenképpen. Aki dolgozik az hibázik, s végül is még örülhetünk, ha ez a hiba csak egy esztétikai beavatkozás során jött elő, s nem amikor valakinek tényleg az egészségét kellett (volna) megmenteni.
A doki mostani hozzáállásától függ minden: reméljük emberi lesz, megbánó és minden igyekezetével megtesz mindent, hogy helyrehozza a hibát.
Dràga Lkatalin!
Igazad van nem làtszottak boldog voltam most csalódott.
Pereskedni nem szeretnék van mivel megbírkóznom így is..gyógyúlnia kell a sebeimnek,új orvost kell talàlnom aki helyre hozza ezt az eltérést a két oldal között a lehető leghamarabb..nem fogom hagyni magam..holnap mennem kell hozzà remélem mindent megtudunk beszélni és tisztàbban fogok làtni az alternavíkkal kapcsolatban..természetesen megírom majd hogy mire jutottunk..
Csók perec...
Kedves Jethro!
Nem védelmezem,de ràgalmazni sem szeretném és ítélkezni sem felette..
Ő egy nagyon jó nevű sebész és plasztikai sebész is egyben..rengeteg ember életét mentette vagy éppen könnyítette meg..
Nàlam úgy tűník hibàzott,amiért én mérhetetlenül csalódott és szomorú vagyok..
Privàtban megírom nagyon szivesen annak akit érdekel..
Sziasztok!
Azt szeretném kérni, hogy aki szeretné olvasni a naplómat, az írjon már egy pársoros üzenetet, vagy valami, mert egyrészt nem veszem észre a csatlakozási szándékot, mivel nem lépkedek oda valami gyakran,és észre se veszem, ha valaki kopogtat, másrészt pedig nem szívesen engednék be olyat, akiről azt sem tudom, hogy kicsoda-micsoda... friss tag, hozzászólások és egyebek nélkül, vagy ilyesmi.
Köszi szépen!
Egyébként miért nem akarod elmondani, hogy konkrétan (=név szerint) ki volt ez az orvos?
Még Te védelmezed, mikor ezt tette Veled??
Kedves Pussz..
Lassan el kell fogadjam egy időre amig a sebeim nem gyógyúlnak hogy most ez a helyzet..ha mindennap sírok (mert ezt csinàlom)akkor sem tudok egyenlőre változtatni ezen..sem aki műtött sem pedig màs nem fog hozzàm nyúlni hogy legalàbb megközelítőleg egyforma melleket csinàljon nekem..ezt a legnehezebb elfogadni..de holnap megyek hozzà és csak remélni tudom hogy vàlaszt kapok a kérdéseimre..
Pihenj sokat és mindent csak mértékkel..azért ha nem javúl a kezed térj erre vissza vele..
Pusszantàs
Perec
Szia Alisa11!
Kisvàrosi lànyka vagyok szekszàrdon műtőttek..hogy ki volt az orvosom itt nem írom le..
Tény hogy elégedetlen vagyok hiszen egyforma melleim voltak csak túl méretesek most viszont kicsik ugyan de teljesen elütnek egymàstól..vannak lànyok akik ilyen gondok miatt fekszenek kés alà..nekem ilyet csinàltak..sok mindent nem tehetek mint hogy vàrom hogy gyógyuljanak a sebeim hiszen még csak két hetes múltam aztàn jöhet a korrekció időpontja..ha gondolod nézz be a naplómba akkkr làthatod hànyadàn àllok most..
Neked kitartàs..drukkolok ..;)
Perec
Sziasztok november végén lesz a cicikisebbítő műtétem. van olyan közetek aki a kelemen doki megműtött és rakott fel fotót? Én is hozzá kerülök, jó lenne megnézni milyenre sikerül, aki már kész is van, Beengedne valaki a blogjába, fotójába?
Műtét előtt lehetett kérni méretet vagy formát?
Még melltartót nem vettem, mert nem tudom mekkora kell, sokan azt mondják jó amit a kórházban lehet venni. Amikor megyek az aneszteriológushoz akkor szeretnék rendelni, de azért egy sportmelltartót mégis kéne venni,hátha az a jó.
Ha C-s akarok lenni, akkor olyat vegyek gondolom. Ti hogy csináltátok?
Sziasztok,
varratszedés mikor van? Egyszerre szedik ki mindet? Fáj?
Á.
Na igen..csak tudjam hogy van lehetőség korrekciórsa és leghamarabb mikór aztàn döntök hogy Ő vagy màs..
Berajzolt több fénykép is készült..mindenre felkészűltem de erre àlmomban sem gondoltam..
Igen teljesen igazad van..a realitàsok mezején mardva tudom hogy nem fog magàtol eltűnni ez a diferencia..hiába hogy még csak kéthetes vàltozhat ,apadhat..de pontosan a baloldali duzzadtabb és vàladékozik ahogy làthattad..bele sem merek gondolni ha rendbe jön akkor mekkora eltérés lesz a kettő között..és igen..nem azért műtettem meg magam hogy eltorzúljon a mellkasom és hogy egyoldalon kitömött cicitartóban legyek amig meg nem műtenek mégegyszer..kénytelen vagyok ezt tenni hogy valami esztétikàt varàzsoljak magamra, màshogy nem tudom elfedni a kűlömbséget..és ha belegondolok egy új műtétbe..altatàs,új vàgàs,új hegek..mindenképpen rosszul jàrok..pedig két hete a vilàg egyik legboldogabb csajszija voltam..
Köszönöm mindenkinek aki hozzàszólt a jelenlegi àllapotomhoz..
Aki most műtét előtt van ne vegye alapul a történetemet..kockàzat mindig van, és jól sem sikerülhet elsőre minden..drukkolok értetek..aki pedig túl van rajta gyors és panasz mentes gyógyúlàst kívànok..
Hát nem is tudom... Én nem hiszem, hogy még egyszer ennek a dokinak a kése alá feküdnék :(
Egyébként berajzolt műtét előtt?
Pontosan így érzek én is..mint ha elkapkodtàk volna..
Megvàrom a hétfőt amikór is újra talàlkozom vele.
Adok ennek a talàlkozàsnak meg egy esélyt,ha ugyan azt tapasztalom amit most hétfön akkor kénytelen leszek tényleg màsik orvoshoz fordulni.. a bizalmam most megrendült felé ...mégegyszer a kése alà feküdni..nem is tudom..mérhetetlenül szomorú vagyok..
Szia Percuska,
ez felháborító, szerintem ezt a dokit be lehetne perelni. Ingyenesség (=TB) ide vagy oda, ekkora pancser munkát hogy végezhet? És az ő hanyagsága miatt még Te tedd most ki magad újabb altatásnak meg kellemetlenségeknek és kockázatoknak???? Ez szerintem NAGYON durva!!!
Tudsz azóta valamit?
Á.