Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, már írtam a naplódba, de megint megnéztem a képeidet és valamit nagyon furcsának találok. Valahogy olyan "rövid" az alsó vágásod a jobb melled alatt. Ahogy nézem, egyre jobban az az érzésem, mintha egy kicsit el lett volna kapkodva ez a műtét :(
Komolyan, szerintem érdemes lenne más dokinak megmutatni majd.
Ahogy ígèrtem betettem az új fotókat a mèret eltèrèsről..
Szèp napot mindenkinek..
Szia..
Nagyon sajnàlom ami törtènt..csak is a legjobbakat tudom kívànni nektek..!!!
Puszj perec
Kedves Jethro!
Hasonló kètsègeim vannak nekem is..engem kèt hete műtöttek minden rendben volt èn voltam a vilàg egyik legboldogabb embere..mìg nem törtènt az hogy èszre vettem hogy a jobb oldali mellem picit màsmilyen..illuzioim nincsenek az egyforma mellekről , mindenre felvoltam kèszülve csak erre nem hogy eltèr majd a mèretük..pedig igen.a baloldali kisebb mèg úgy is hogy be van duzzadva mert savos vères vàladèk szivàrog belőle..a jobb oldaki a dokim szerint csodàlstosan gyógyúl..aminek termèszetesen örülök..de a làtható a külömbsèg ès ha elkezd leapadni a bal akkor mèg nagyobb lesz az eltèrès..a doki szerint mert làtja mi a helyzet vàrjunk mèg kèt hetet ès meglàtjuk..mem bànom okè..de kaptam egy kosaras sport cicitartót amibe a baloldali tökèletesen belepasszol mèg beduzzadva is a jobb viszont nem fèr bele..és èn azt gondolom hogy ez így is marad ha ki nem javìtja..kèszìtek kèpeket erről is hogy megtudjàtok nèzni a naplómban..elvagyok keseredve de èn bevàllalom a korrekciót mert lehet hogy hatalmas melleim voltak de szinte egyformàk ès most olyan cicitartót kell vennem ami nagyobb hogy a jobb is belefèrjem a baloldalt meg ki kell tömjem szivaccsal hogy esztètikus legyen..nemadom fel, mert nem ezzel kellene foglalkoznom ha nem felhötlenül èlveznem kellkene a pici cicis napjaimat..
Na én egy korrekciót azért nem fogok már beógyvállalni, annyit nem ér. Hátha alakul még.
Csodálkoztunk is a férjemmel, mikor megtdtuk, h a balból kiszedett 15%-ot asszimetria miatt, mert nekünk sosem tűnt fel, h nem lennének egyformák.
Na most pont a jobb a nagyobb :(
De nem mérgelődök, egyelőre szépen gyógyulnak, és azért nem rosszak, na :)
Netek meddig ürült belőlük sárga lé?
Á.
Sziasztok!
Ma egy hete műtöttek. Lefotóztam őkelméket, lehet bennük gyönyörködni :)
Sajna egyébként momentán full asszimetrikusnak tűnnek. Az egyik (jobb oldali) egyértelműen mintha lefelé húzna. És oldalt is mintha túl sok meg lenne hagyva belőlük. Jó, tudom, nekem sem tetsik, ha olyan, mint egy bőr alatti labda, de talán ez is túlzás....
Vagy ez még alakulni fog szerintetek?
Üdv: Ági
Szia nikeri!
Most láttam, hogy baj van.
A legjobbakat kívánom Nektek, remélem minden rendben lesz.Szorítok!
Kati
Szia!
Nagyon szépek lettek!Jó sokat vettek ki...
Gyógyulgass!
Sajnos elég általános, hogy pénzt adunk(nak) az orvosoknak.
Én spec. nem adtam semennyit, így kb.100.000Ft bukás, az utazás, és a táppénz miatt,bár nagyon-nagyon megérte.
Helló Medál,
köszi, közben máshol már informáltak, hogy ez nagyon jellemző! :)
A véraláfutásoknak mennyi idő kell?
Á.
szia! nekem nincs gyerkőcöm, viszont 8 hónapja kiscicis vagyok :))) szóval, olya fura zubogó érzés van ilyenkor a cicikben... valaki hangya inváziónak hívja... én csak hasmenésnek :DDD
állítólag az a jó amikor ezt a fura dolgot érzed, mert a szövetek odabent "működnek". nekem legalábbis így magyarázták.
a véraláfutások szépen fel fognak szívódni kenegetés nélkül is, emiatt ne aggódj :)))
Köszönöm szépen anyuka!!! :)
Jó hogy írtál, már kezdtem megijedni, hogy mindenkit elrettentettem a topkitól :)
Á.
Szia, engem még nem műtöttek, de nagyon régóta olvasom a fórumot és szoptattam két gyerkőcöt is. Aki már szoptatott, mindenki azt írta, hogy totál olyan érzés műtét után, mint amikor beindul a tejleadó reflex :)
Amiket korábban írtál, hőemelkedés, fájdogálás, véraláfutás, az is rengeteg csajnál fordult elő. A véraláfutásra sokan fekete nadálytő krémet javasolnak, esetleg érdemes az Árnigélt is megpróbálni, de mindenkinek szépen felszívódott előbb-utóbb. Amire még érdemes lelkiekben felkészülni, hogy gyakran előfordul 1-2 hét után, hogy "kilyukad" valahol a varrat, ezt a legtöbben kék krémmel kezelik... Most egy kicsit ritkábban jönnek a régiek, de többnyire mindenki talál a kérdésére választ. Esetleg érdemes régebbi bejegyzéseket is olvasgatnod, ha időd és energiád engedi :)
Jobbulást!
Még egy dolgot szeretnék megkérdezni Tőletek - egész pontosan attól a körtől, akik már szoptattak, mielőtt a mellfelvarrásra válalkoztak.
Nektek is volt olyan érzésetek a melletekben műtét után, mint amikor szoptatós időszakban úgymnd "megindult a tej"? Az olyan semmihez sem fogható érzés - és most megint ilyesmit érzek! :)
Aha!!!! Sejtettem, h vmi ilyesmi lehet, h nem jó helyen keresem :) Na mindjárt megyek és újrapróbálom! :)
Köszönöm a segítséget!!!
és még valami: aki azt írja, hogy tett fel képet, de nem látom a galériában az mitől van/hol keressem?
Köszönöm!
Á.
Sziasztok Lányok/Asszonyok!
5 napja, múlt csütörtökön volt hetykésítésem (=fellvarrás és az egyikben 15% kisebbítés) önköltséges alapon az Uzsoki kórházban.
A műtét napján csak aludtam. A másodikon fájdogált és hőemelkedésem is lett, nem volt jó a közérzetem.
Aznap estétől naponta egy Voltarent szedek - és kutya bajom.
A sebem rendesen nedvedzik, de nem bűzöset.
Sok helyen van iszonyat véraláfutás rajta - már eg besárgult az egész cicim ráadásul.
Hogy látjátok, minden normális azok közül amiket leírtam?
Nagyon kösz a tanácsokat előre is.
Üdvözlettel: Ági
Nikeri,
nagyon sajnalom! Mielobbi gyogyulast a ferjednek !!!!
Pussz
nagyon szep lett!