Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Ezt nekem is mondta az orvos.Én viszont többre értékelem a kényelmet,mint a szépséget.Pedig gyönyörűek a melleim mióta megműtöttek :-)
Sziasztok! Ma vagyok 6 hetes és ma mentem dolgozni is újra. Minden rendben volt, jól bírtam! Neked Csilla milyen volt az első munkanap? Én is alszom már az oldalamon kb. 3 napja (igaz csak a bal old.-on).
Oke. Drukkolok. Szerintem ha nem a vagasok menten vannak nem lesz gond. :-)
Ajjaj,ez rémrosszhír nekem :D Én nem tudok häton,úgyhogy,akkor marad az oldalt,remélem az még nem megy a cicik roväsära :D Szeretném,ha kitartanäanak jó sokäig ;)
Hüha,akkor neked tényleg extra érzékenyek lehetnek. Ez a kéz zsibbadäs nekem múlt héten múlt el,de az oldaltfkvéssel mär 1 hete próbälkozom,föleg azért,mert tényleg szinte semmit nem aludtam.Nekem amúgy dokim mondta,hogyha varratok összeforrtak szépen,akkor lehet próbälkozni az oldalt fekvéssel.
Szia! Naná!
EKG jó, vérkép majdnem jó (ami eltér, az vagy éppen határértéken, vagy a google szerint nem gáz, vagy igazolja, hogy fogyózom:-)
Klasszikus gyulladt pattik nincsenek, vannak viszont piros pöttyök, rózsaszín foltok. Mind a mellem felső részén, mellbimbó vonala felett jóval. Ami érdekes, hogy mióta totál odafigyelek az étkezésemre és a vitaminokra, az arcom tök szép, a hátam is (amik problémások szoktak lenni), de pl. a melltartó pántjának a vonala is nagyon csúnya, fent a vállamon. De csak az a csík. Úgyhogy szerintem a melltartó,meg a nyomás okozza. Már elővettem a lötyögős, pamut nagyis merevítő nélküli szoptatós melltartókat is, hátha segít. Altatóorvos után úgyis be kell mennem hozzá, megmutatom, mi a helyzet és megpróbálom megbeszélni.
Majd írok, hogy mi volt....
:-)
Hogy vagy? Pattanasok? Vizsgalatok?
Szerdan mar mesz az altatoshoz. Izgi. Majd elmondod mi volt?
Hát én ezt olvastam:
"A mell és a dekoltázs szépségének megőrzése érdekében célszerű a hátunkon aludni. Ugyanis a hason fekvés során nyomódnak, lapulnak a keblek, a dekoltázs bőre pedig összegyűrődik. Negyven éves kor után egyre nehezebben simul ki a bőr, a test nyomásától a ráncok mélyülnek, így a kebel hamarabb megereszkedik."
Lehet, hogy megpróbálom megszokni a háton alvást, nehogy már elromoljanak majd :D.
Én pont ma vagyok 9 hetes és tegnap próbáltam volna oldalt feküdni,de 5 perc után úgy lezsibbadt a kezem,hogy marad a hátonfekvés!Meg amúgy is érzékenyek a melleim,szóval nem volt kényelmes még az oldalt fekvés!Hason előtte sem feküdtem,szerintem most sem fogok!Mondjuk ez is embere válogatja ki hogy gyógyul,mert írta it valaki hogy 6hetesen már hason is feküdt!Ki hogy érzi,kinek mi esik jól!Nekem még sajna a háton fekvés marad egy darabig!
Sziasztok! Valakinek van infoja,hogy kb. mennyi idö utän lehet hasra feküdni vagy egyältalän mikor tudtatok? Oldalt mär tudok,de hason még nem mernék,meg szerintem fäjna is..6 hetes leszek csütörtökön.Komolyan engem a häton alväs viselt meg legjobban,szinte egy éjszakät sem tudtam végig aludni mióta megmütöttek.
Eletemben ennyire meg nem orultem annak hogy megjott :-)
Max.1 hétnél ne legyen régebbi a leleted.
Szia aduska!
Köszönöm szépen.Ügyes a dokink, jó kezekben leszel.:)
Nem tudja.Csak a nőverem tud róla családból továbbra is.
Akkor is és most is azt gondolom hogy a legjobb döntést hoztam meg ezzel kapcsolatban.
Majd írd meg anyukád hogyan fogadta.Drukkolok hogy minden rendben legyen és hogy megértse milyen nagy testi és lelki problémát tud ez nekünk okozni.
Sziasztok lányok!
Köszi mindenkinek a biztatást!
Már megvannak a beutalóim is.
Mennyire kell vajon friss labor és EKG? Március 3-ra van időpontom az altatódokihoz, mennyivel előtte kellene vajon intézni?
Asinel, köszi, hogy beengedtél és köszi az új képet is!
Nagyon szép formásak lettek, nem csodálom, hogy elégedett vagy! Jó volt látni, hogy a dokink mit tud alkotni!
Anyukád előtt azóta sem derült ki a dolog?
Én ma készülök neki elmondani, ő sem tudja, hogy vannak ilyen gondjaim.
Kíváncsi leszek a reakciójára, de szeretném majd kérni, hogy jöjjön segíteni, úgyhogy muszáj elmondanom.
ABC, látom, jól kiművelted magad a témában:-)
Én is azt tervezem, hogy elkezdem olvasgatni visszamenőleg a fórumot és kigyűjtöm a hasznos dolgokat.
Gyerekekkel én is gondban vagyok, ha én nem vagyok itthon, tök jól elvannak nélkülem, de ha itthon vagyok, akkor tuti nyanyát akarják. Már én is gondoltam rá, hogy anyukáméknál kezdem a lábadozást, de csak jobb lenne a saját környezet.
Megvan a laboreredményem is. Csak az Rh pozitív :-)
Én ilyet nem hallottam!Én nekem műtét előtt nem mondta dokim,hogy bármi vitamint szedjek!Én úgy tudom,hogy a c vit.érregeneráló!
Ekg es rontgent is lehet kerdezni?
nekem azt mondta az orvosom, hogy mütét elött nem szabad c vit. szedni, mert serkenti a vérzést? Igaz lehet?
A c vit.ér regenerálóErősíti az ér falát ezért késik.Én abba hagynàm.Gyümölcsöt egyél szerintem.
Ha vki nem érti a labor erdményét nyugadtam kérdezhet tőlem.Eü.-s vagyok.Pajzsmirigy értéket vszínű azért kért hogy lássa milyen tartományban állsz.Mi beszoktuk vetetni a betegekkel a gyógyszereiket műtét előtt.Az altatás sok mindent befolyásolhat:pulzus vérnyomás stb...
Koszi. Igen, a mutet miatt kerdezem. Ma lett volna a napja. Ha egy het mulva jon meg nekem meg akkor sem keso. C vitamint nem merem abbahagyni, az adagot egy kicsit csokkentem... Josvay nem mut menzi alatt ...
Nekem 4 napot csúszott. Mikor kellett volna, h megjöjjón akkor abahagytam a c-vitamin szedést és rá 4 napra jött meg. A műtét miatt kérded? Én is jól kiszámolta,, h hétfőn megműtenek és csak pénteken fog megjönni. Ennek ellenére 1 héttel előbb érkezett, így megvolt a műtét alatt (mindig pontos, gondolom az idegesség miatt borult fel).
Sziszinkó,
neked mennyit csúszott a menzid a Cvitamin miatt?
Ja, közben írtál...
Pajzsmirigy tutira nem kell, szerintem elírta a doki a beutalós! Én pajzsmirigy beteg vagyok, és az én beutalómon nincs rajta!
De jó neked! Nekem az összes nagyszülő messze lakik. Ezért jön anyu, de én is attól félek hogy ha itt vagyok akkor tulajdonképpen kár jönnie... Na, persze nem, szerintem ezért is fogok két éjszakát a hugomnál tölteni :-)
Megvannak az eredményeid?
Nekem is levették a vért. Nem értem. Minden meglesz ma délután (vércsoport is), kivéve a pajzsmirigy (?!?) csak egy hét múlva. Kérdem a laborost, az mihez kell? Hát nem tudja, szerinte tök felesleges. Hát remélem jól írta meg a háziorvos a beutalót és nem kevert össze vkivel :(. Szóval altatóorvoshoz azt nem tudom vinni. Remélem nem lesz gáz :(.
További ajánlott fórumok: