Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
köszi, h válaszoltál! :-)
Jól sikerült!
Szerintem varratszedéskor szokás, de nem vagyok benne biztos. Úgy, mint más műtéteknél, és kb annyit is, ki ahogy gondolja. A doki nem vár el semmit.
Mármint az alapja? Szerintem nem.
Van olyan aki kisebbet akar?
sziasztok
lehet h hülye kérdés de kisebbítésnél a mell szélességi iy csökken tehát a közte lévö távolság is változik vagy nem?? köszi:)
Én is remélem, hogy a második majd jobb lesz ilyen szempontból. Kihagynám még mellette a 7-15. hétig tartó mindennapos hányást is. :S De félre ne értsetek, a nehézségek ellenére imádtam állapotos lenni! :)
Sajnálom,az nem lehetett fáklyásmenet.Reméljük,a másodiknál szerencséd lesz és nem lesz ilyen.Vagy ennek semmi esélye?Én drukkolok,hátha mégsem kell mégegyszer műteni a cickót!
Nem zabáltam, terhességi diabetesem volt, tehát édesség nuku, mégis híztam közel 30 kilót. Ha "vigyázok" mint ahogy írod, akkor lehet, hogy már fogyókúrának minősült volna... :D
Szoptatni meg sajnos nem tudtam, és most már soha nem fogom megtudni, hogy a műtét miatt volt-e. :S
Az biztos, ha újra kezdhetném, akkor szigorúan csak 2 gyerek után műttetném meg magam.
Nem kell feltétlenül hízni a terhességgel,lehet,ha jobban vigyázol,ez nem fordul elő.Más a helyzet a szoptatással,ha vállalod,akkor be kell számítani,hogy bizony a cicik bánják.Én már biztosan nem szülök,de el lehet képzelni,a lánykám több ,mint három évig szopcsizott,s a fiam is egy évig.Látszik is:(.Ja ,és én is meghíztam,és sajna maradtak a kilók.Nem bírok leszokni az evésről:).
sziasztok!nyűglődők szépen.a bal mellem alatt kifakadt a seb és szép sűrű genny folygodál kifelé.tegnap voltam a dokinál azt mondta, hogy lehet hogy egy belső varrat indul kifelé mert nem fogadja be a szervezetem és kilöki ahelyett hogy felszívódna.szép kilátások.begyulladt és érzékeny.4és fél hete volt a műtét, nem gondoltam hogy ennyi lesz a macera.a bimbók és a vágás környéke olyan érzéketlen hogy simán lehetne vagdosni, meg sem érezném.mintha nem is lennének.elég elkeserítő.
Híztam kb. 30 kilót, majd visszafogytam az eredeti súlyomra, ezáltal a melleim megereszkedtek, és nagyobbak maradtak, mint amit a műtéttel sikerült elérni. Csak az a csodaszép csaj vigasztal, aki a hízás okozója volt! :) (Még szeretnénk egy babát, aztán utána megint a kés alá fekszem.)
és neked, hogy sikerült? Mikor szokás pénzt adni a dokinak és mennyit?
Altatóorvonak?
Sziasztok! Nekem február közepén lesz a műtétem a Tétényi úti kórházban, Dr Kelemennél. 260 000 Ft-ba kerül, kórházi csekken befizetve. Egy éjszakát kell bent tölteni, reggel lehet hazamenni. 4-6 hét a gyógyulási idő. Mondtam, h nekem 2 és fél hét után vissza kell mennem dolgozni. Nem örült, de ajánlott a varratokra egy szalagot, amivel rögzítenem kell 6 hétig, s csak ezután kenegethetem. Egy ismerősöm is nála csináltatta tavaly ugyanennyiért. Szép lett és kedves a doki. 38 éves, a neten utána néztem van pár magánrendelése is, jónevű,sokat jár külföldre konferenciákra.
Ezt sajnos bizonyíthatom... :(
metr nekem e-s méretem van és azt a tb nem támogatja a doki is mondta.
Jól van az.Nem is komolyan írtam a favágást:)))))!Vigyázz is magadra!
Apropó!A munkahelyeden mi van?Nem is dolgozol most?Mondtad,hogy területi képviselő vagy.Ott nem hiányolnak,vagy valamilyen papírmunkát már csinálsz?Vagy táppénzen vagy?Szóval érdekelne,mert nem mindegy mennyit esik ki az ember a melóhelyen.Puszi.
sziasztok drágáim!köszi én elvagyogatok!a favágást lepasszoltam.nem kell hősködni ekkora műtét után! nyöszörgök néha nem is a vágások fájnak hanem ott ahol látszólag hozzá sem értek. néha még a pólóm is irritálja hülye égő érzést érzek.puhulgatnak, borogatok pihenek.a bimbó körül nagyon szép a tesóm ma nézte és azt kérdezte:a bimbód körül nem is vágtak?dehogynem, csak nagyon szépen gyógyul .a bimbók nem igazán akarnak feljebb mászni említettem a dokinak.azt mondta lehet korrigálni helyi érzéstelenítésben pár centivel feljebb de én egyenlőre gondolni sem akarok újra műtétre.
Kicsit megnyugodtam.Köszi a választ.Én már nem leszek soha az álomsúlyomon a koromnál fogva sem,de azért nekem is illene műtét előtt leadnom pár kilócskát.Addig meg szégyellek visszamenni,bár telefonon nem látszik,hogy mennyit "nem adtam le":)még.Szóval itt majd beszámolok én is,jó,hogy van ez az oldal!Ildinek privi ment:).
Picinke,hogy vagy már?Pihizel?Ebben a hidegben sok fa kell a fűtéshez,remélem nem álltál be megint fát vágni!!!
Műtét után a dokik +- 2 kiló súlyingadozást "engedéleznek".Ennél több már befolyásolhatja a cici alakját, állgát stb.
Igen indul!!:))))
Ez akkora löketet adott nekem most:)))))
Most 96kg vagyok Ő nem mondta,hogy fogyizak
De Én most szültem 19 hónapos a kislányom.
65-70kg szeretnék lenni.
Mert a túlzott fogyás hízástól is deformálódhat a mell,ha megműtik.
Ezért majd vigyázok ,ha terhes leszek a hizással.
Volt akit 90kg felett műtöttek.
De a konzultáción is mindenre bátran kérdezz rá !Ha messze vagy telefonálj mint Én.
Én is minden elmondta megkérdeztem már telon keresztül is.
Nekem nagyon szimpatikus volt.
Szia!
Van már valami fejleményed a Tb-vel kapcsolatban? Doki mikorra ígért valami biztatót?
Renáta.Sok sikert kívánok!A fogyás feltétele a műtétnek?Mit mondtak ezzel kapcsolatban?Ha nem fogysz le,nem műtenek meg???Köszi,ha megírod!
Akkor hajrá , induljon a fogyókúra.
Csajok
megmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmműűűűűűűűűtenek!!!!!!!!!!
megműtenek!
Felhívtam Győrbe dr.Horváth Péter József doktort
Elmondtam minden és azt mondta persze Tb
Csak az imélét nem kaptam még meg
Olyan boldog vagyok!!!!!!!!
Már csak 65-70kg-ra kell lefogynom és legkésöb jövő Januárban műtenek.
További ajánlott fórumok: