Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
szia
köszi szépen:) igen nagyon szeretem őket:)) az elején pánikoltam hogy túl nagyok maradtak de megszerettem őket:) veled minden oké?
Szia!
Nagyon szépek a cicik, most láttam a képeket.Gondolom, Te is elégedett vagy?
szia
engem is a szent imrében műtöttek:) igaz én nem fértem bele a tb-be:(
kérsz konzira időpontot és ott megmondja a doki hogy mehet e tb vagy sem.
Szent Imre kórház, Budapest- Plasztikai Sebészet
A profilhoz a hét minden munkanapján működő belső ambulancia tartozik, mely-nek feladata az operált betegek utókezelése (varratszedés, sebkezelés stb.).
A műtétre jelentkező új betegek vizsgálata, szaktanácsadás, műtéti előjegyzés és az operált betegek késői kontrollvizsgálata – hétfőtől csütörtökig délutánonként – a rendelőintézetben működő szakrendelésen (Plasztikai sebészeti Szakambulancia - Bártfai utcai Rendelő, 3. emelet 320. ) történik. Rendelési idő: H: 15.00-17.30-ig Dr Jósvay János K: 13.30-16.00 Dr Fekete Attila Sze: 14.30-17.00 Dr Kelemen Pé-ter Bertalan Cs: 14.30-17.00 Dr Görcsi János P: 13.00-15.00 Dr Regőczi Tamás At-tila (előjegyzés szükséges, amelyet a (+36-1) 464 – 8600 / 1808 melléken telefonon naponta 10.00-14.00 óráig, rendelési időben a (+36-1) 464 – 8600 / 1727 melléken, vagy a (+36-1) 464 – 8620 telefonszámon, illetve e-mail-ben a Betegmenedzser Szolgálat közvetítésével lehet megtenni)
Sziasztok lányok nekem szeptemberben lesz a műtétem.Segítségeteket kérném, hogy milyen dolgokat érdemes vinni majd a kórházba.
Előre is köszi.
Szia Anita1215!
Szintén Győrben keresek egy jó orvost, és megörültem a véleményednek. Hogyan működik a dolog? Először a révfalui rendelőjében kell felkeresni a dokit? Mennyibe kerül nála a mellkissebítés? Esetleg tb-re??? Örülnék pár hasznos infónak. További szép gyógyulást kívánok!
Sziasztok!
Nagyon örülnék ha nagyon sok tapasztalatot írnátok mellkissebbítéssel kapcsolatban akár a tb finanszírozott formájára is mert pénteken megyek konzultációra és nagyon izgulok már...
Magamról....28 éves 2 gyerekes anya vagyok és nem csak a szülés után voltak vannak gondjaim hanem már előtte is...
Rita.
Elnézést kell kérnem tőled,mert igazad volt,ma megkérdeztem.Valóban,a ma használatos implik nagggggyon drágák,és hiába a könnyebb műtét,ez valóban megdobja az árat.
Oké,nem jó szót használtam
visszavonom azt a nyavajás "félretájékoztatást" :D
Nem kell itt ezen vitázni.Az árak nagyon változóak.
Egy bizonyos,egy kisebbítés ára bizony sokmindentől függ,nem olyan mint egy nagyobbítás,hogy be az implit,bevarr,kész.Nekem 5 órás volt a műtétem,és az utógondozás is eltarthat hónapokig is egy nagy mell esetén.
Szakmailag mindenképpen nagyobb munka.
Nem csak itt, de azért néha oda is beesik egy-két kisebbítés :)
Nézd , nem kötözködni jöttem ide, csak leírtam amit én hallottam
ha szerinted orbitális hülyeség amit írtam töröltesd hoxával az itteni hozzászólásaimat