Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Szerintem simán belefér, mert ha a szopi óta nőttek meg a cicijeid, akkor az inkább lógós lehet, nem pedig telt. Fél év vagy egy év, jó kérdés, a legtöbb orvos ki szokta váratni az egy évet.
Pincike, elég gáz a dokid. nem akarsz esetleg máshol is körülnézni? Pesten nincs szabott ár a hálapénzben. Vagy Győrben, Pécsett is nagyon szép ciciket csinálnak.
Sziasztok Lányok!
Teljesen új vagyok. Két nap alatt elolvastam mind a 35 oldalt! :)
27 éves vagyok, két gyerkőcöm van (4éves, 7 hónapos). A gyerekek előtt 75 B-C méreteim voltak, most meg 75 E. November 19-én lesz a műtétem. Már nagyon várom és tele vagyok izgalommal! Szeretném a régi méreteimet visszakapni 75 B (max C). Már alig várom. Szerintetek mennyit lehet csökkenteni egy mellen. Gondolom van egy határ. Szerintetek az enyém belefér? November 19-én lesz gy éve, hogy szültem és fél éve, hogy nem szoptatok. valahol azt olvastam, hogy a szoptatás befejezése után 1 évet várni kell. A dokim csam fél évet mondott. ezért is állapodtunk meg ebben az iőpontban. Szerintetek?
szia, én pécsi vagyok, ráadásul ismerem a tesódat. (ha minden igaz. Vica)
Tudok Neked mindenben segíteni, én január 17.én esem át rajta itt Pécsett.
szia!
elöbb mindenképp háziorvos!
nekemvan már két törpém, (két kisfiam)
de azt mondták, hogy ha szeretnék még, akkor nyugodtan, mert fogok tudni szoptatni. engem tavaly októberbenműtöttek. és azóta nő vagyok!!!!!
van még kb 5-8 feles kilóm, de így is megnéznek. végre tudok öltözni, nem fáj a hátam.... sorolhatnám!!!
én azt mondom, vágj bele!!!
ami pár napos kellemetlenség- mert szerintem nem fáj- az megéri!!!
van öbizalmam, szerelmesebb a párom is belém!
el sem lehet képzelni mennyi előnye van!
vágj bele!!!megéri!!!
Sziasztok!
Olvasgatom itt a leírtakat, és mintha csak magamat hallanám.Kamaszkorom óta gyűlölöm a melleimet, de várni akartam a kisebbítéssel a babáig.A kislányom most 10 hónapos, és úgy gondolom itt az idő.Sajnos én is csak Tb által támogatott műtétre gondolhatok.Ugye jól tudom, először a háziorvoshoz kell mennem?27 éves vagyok, később szeretnék még gyereket, de nem szeretnék tovább élni az F kosaras melleimmel.Túl nehezek.A hátam csak 75-ös szóval melltartót is nehéz találni, de gondolom ez itt senkinek nem ismeretlen.Alig várom, hogy az emberek a szemembe nézzenek.....
Pécsett szeretnék orvost találni.Minden segítséget várok, és köszönök!
szia!
elöször is háziorvosi beutalót kaptam az orthopédiára. ott megállapítottak gerincferdülést, meszesedést és indoklást kaptam a műtétre, rettenetes hátfájásom volt!!!
aztán onnan átirányítottak a sebészetre, ott is kaptam orvosi javaslatot a műtétre, és egy kézzel írt kérelemmel bementem az egészségpénztárhoz (oep) és ott megkerestem az ezzel foglalkozó ügyintézőt.
a kérelembe mindent írj bele, miért szeretnéd, nekem a családban ios volt hasonló probléma, és ott elfajultak a dolgok (hajlott hát). nekem már van két gyerkőcöm, szóval ez sem lehet már kizáró ok.
Na de ott aztán jól elkeserített a csajszi, hogy ezt a műtétet már kivették a támogatott műtétek listájáról.
ez volt hétfőn reggel. de azért ott hagytam az orvosi szakvéleményeket, és a kérelmet, hátha történik valami csoda, mert nekem nem volt fél milkóm, de a hátam már alig bírta!
sírva jöttem ki, de csütörtökön jött a postás, és hozta a levelet, hogy támogatják, mihamarabb vágjak bele és sikeres műtétet kívántak!
gondolhatjátok milyen boldog voltam!!!!!!!!!!!!
hát ez az én sztorim
most mennem kell, altatok, de még jövök és megírom aműtétet!
Sziasztok!
Én is hasonló problémával küszködök, mint ti mindannyian. Szintén én is szeretnék segítséget kérni tőletek. Legfőképp az érdekelne, hol lehet érdeklődni afelől, hogy kik kaphatnak TB-támogatást a műtétre. Milyen vizsgálatok, orvosi vélemények kellenek mindehhez?
Amúgy nekem kb. D-E méreteim vannak, és B-s méretet szeretnék.
Ha valaki hasonló adottsággal rendelkezik és tud segíteni, akkor írjon SÜRGŐSEN!
Előre is köszi!
Sziasztok lányok!
Én új lány vagyok köztetek.
Augusztusban fekszem én is kés alá...vannak itt olyan lányok,akiket a Szent István kórházban műtöttek!
Szeretnék tapasztalatokat,tanácsokat gyűjteni!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Valami oknál fogva nem tudok belépni az nlc-be. Most éppen a költözés kellős közepében vagyok, új lakás festése, takarítása és minden ami ezzel jár. Ígérem, hogy amint lesz rá lehetőségem jövök és teszek fel képeket.
szia csajok!
vizsga, vizsga, vizsga....
még szombaton van egy utolsó nagy szóbeli vizsgám és befejeztem.
aztán vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tartsatok ki, ne mondjatok le rólam!!!hi
pusszancs!
Most működik, tudok küldeni is.
Köszi a biztatást, reménykedem, hogy jövő ilyenkor már szép fehér hegeim lesznek. :DDD
Ja, K doki nem cicózik, neki nem számít a sok heg, ha a szép forma a tét, úgy látom. Pécsett viszont finomabban bánnak a késsel.
bejönni, bejön, feltéve ha teljesen legörgetem az oldalt...:-(
azt írtam egyíébként Neked (kb. 6x küldtem el),. hogy tutira ki fog fehéredni a heg, csovi eszmefuttatásában lehet, hogy van valami, akkor nekem is ezért nem volt nagy a méretváltozás, viszont ez esetben nem is lesz szép kerek alja...:-((
Neked tényleg megy?
Már sokadszorra akarom elküldeni, amit írtam...
Szia Évi!
Már letettem arról, hogy valaha még olvasok tőled!:-))
Hogy vagy?
Szia Évi!
Nagyon régen jártál erre! Mi újság a sulival és a cicikkel?
Én jól vagyok , élvezem a ciciket:))Most készülünk nyaralni, úgyhogy az új cicikkel még jobban várom! Puszi!