Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Amikor én voltam ,részletfizetés nem volt.A műtéti időpont lefixálásakor kért előleget és a műtét előtt 3 nappal átutaltuk az egész összeget.
A Medicredit adja a hitelt, de elég magas a THM,érdemes megnézni a többi banki hitellehetőséget is mert lehet hogy az kedvezőbb
de nézd meg a tájékoztatót
sziasztok
a részletfizetésről nem tudtok valamit?mik a feltételei ilyesmi..
Ildi!
nem tudod Molnárnál van ilyen?
Este még jövök
mostanában akkor nem lesz műtét,ha fizetni kell akkor gyűjthetem a pénzt:(((((((((
De Kanizsa Veszprém is fizetős vagy nem??
Ott műtenek tb támogatásra??
Én Szombathelytől 25km-re lakom
Most írtam Pécsen a Kelemen dokinak.
A győri orvos nem műt tb-re.
már úgy elegem van.
De Én nem tudok kifizetni 700 ezer Ft.
Inkább akkor elmegyek egyek Pécsre vagy Pestre.
Még akkor is olcsóbban jövök ki.
Mert az tuti a tb jár nekem
Nem értem Szombathelyen 1 orvos van az is fizetős WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
kiakadtam:(((((((((((((((((((((((
Szia Gratulálok a sikeres műtéthez!
Győrt már leinfóztam!
Szombathely lenne a legjobb nekem,ott megérdeklődöm!
De jó!!!
Annyira jó már olvasni,hogy könnyebb már Neked!!!Őszintén örülök,vártam már ezt az üzenetet:)!Lassan elindulok már én is ,de a munkahelyen egyelőre úgysem tudnának most egy darabig nélkülözni,illetve nem szeretnék magamra haragítani senkit,hogy vizsgaidőszakban megyek el,amikor nagyon sok kolléga vizsgázni jár.Majd én is beszámolok,ha beindult a dolog.
Nagyon szépen köszönöm !!
Tündér vagy!!!puszika
Ezt találtam.
Szent Imre Plasztikai Sebészet
A profilhoz a hét minden munkanapján működő belső ambulancia tartozik, mely-nek feladata az operált betegek utókezelése (varratszedés, sebkezelés stb.).
A műtétre jelentkező új betegek vizsgálata, szaktanácsadás, műtéti előjegyzés és az operált betegek késői kontrollvizsgálata – hétfőtől csütörtökig délutánonként – a rendelőintézetben működő szakrendelésen (Plasztikai sebészeti Szakambulancia - Bártfai utcai Rendelő, 3. emelet 320. ) történik. Rendelési idő: H: 15.00-17.30-ig Dr Jósvay János K: 13.30-16.00 Dr Fekete Attila Sze: 14.30-17.00 Dr Kelemen Pé-ter Bertalan Cs: 14.30-17.00 Dr Görcsi János P: 13.00-15.00 Dr Regőczi Tamás At-tila (előjegyzés szükséges, amelyet a (+36-1) 464 – 8600 / 1808 melléken telefonon naponta 10.00-14.00 óráig, rendelési időben a (+36-1) 464 – 8600 / 1727 melléken, vagy a (+36-1) 464 – 8620 telefonszámon, illetve e-mail-ben a Betegmenedzser Szolgálat közvetítésével lehet megtenni)
Pestről sok jót halottam!
Nagyon köszönöm a segítséget!
Ic vonattal 2 óra alatt fenn vagyok Pesten vagy a párom elvisz.
Este még jövök puszi nektek és nagyon hálás vagyok!!!!!!:)
Nagyon köszönöm Ildi!
Van itt a fórumon olyan akit Ott műtöttek??
Végül is akkor van arra is esélyem ezek szerint,hogy vagy az egész műtétet vagy a felét kifizetik ugye?
Nézem keresem az oldalukat.
virgilius
Ennek tudnál segíteni hol kereshetek utána?
Esetleg műtöttel ott valakit??
Ildikó
Nagyon hálás vagyok a leveledért!
Pécsen és Pesten melyik kórházat keressem meg?
Sajnos nem vagyok ismerős arra Én vas megyében lakom Szombathelytől 25km-re.
De jó akkor van remény,hogy egyszer Én is végre nő lehetek!! Hálás köszönet!Az Isten fizessen meg érte!!!Nagyon sokat segítettél nekem ezzel!
Itt sírok mint egy kis gyerek.