Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Oké, az árakat én se megálmodtam, és nem csak a netről szedtem, hanem olyan lányoktól akik nemrég átestek kisebbítésen
De ezen nem fogunk összeveszni :)
Aki érintett az majd veszi a fáradtságot, és szeméylesen megkérdezi a dokikat ;)
Az árak nagyon változóak
magánklinikán van doki aki egy mellnagyobbítást 1,2-1,5 milláért csinál
A többség viszont 750 ezer körüli árat kér
Ez tuti mostani ár
Mell kicsinyítés + felvarrás
510.000.- Ft
Félre vagy tájékoztatva :)
Lehet hogy Te dokid 800 ezerért kisebbít, de az átlagár 400 ezer
800 ezerbe egy mellnagyobbítás kerül( implantátum árral együtt)
A kisebbítés nem olcsóbb!Hosszabb,és bonyolultabb a műtét.Persze változóak az árak itt is ,mint a nagyobbításnál.Lehet TB-re is csináltatni amennyiben megfelel a feltételnek.Ez 0,5% -a a testsúlynak.Mármint,ha a kivett mennyiség ezt meghaladja,akkor mehet TB-re,de ezt csak bizonyos helyeken csinálják.
Itt Debrecenben pl. az én dokim 800 000-ért csinál kisebbítést.Nagyobbítást nem tudom.
500 cc ig ugyanaz az ár
a kisebbítés magánklinikán 400 ezer körül van állami kórházban 200 ezer
mondjuk azt azért gondoltam.
de azt sem tudom egy nagyobbítás mennyibe kerül - gondolom ott is függ, h mekkorára növelné a páciens... -
egy ismerősöm lánya volt nagyobbításon ő 600.000 ft ott fizetett!!
már nekem is megfordult a fejemben a kisebbítés - de biztos az is olyan drága mint a nagyobbítás?!
nem tudom - még nem néztem utána.
de jó lenne kisebb lenne mert én nem szeretem így.
viselni nehéz ill zavar...
Tévedsz
A pszichés állapotot nem lehet mérni.
És ráadásul tényleg lehetek elégedetlen a B-C kosaras feszes szépformájú mellemmel még akkor is ha ez mások szerint nem indokolt
Igaz, de hidd el találkoztm egy csomó olyan nővel aki elégedetlen volt a mellével( lelki problémái voltak)pedig se kicsi nem volt se csúnya a cicije, és mégis kés alá feküdt.
Szóval nehéz lenne a határt meghúzni.
Kisebbítésnél ez egyszerűbb
Én kisebbet szeretnék, mert nagyon nagy, a termetemhez képest is. És igencsak fáj a nap végén a hátam és a vállam / a melltartó nagyon húzza/.
Egyébként igazságtalannak tartom, hogy a nagyobbítást nem támogatja, ha már lehet valaki nőből férfi vagy fordítva és ahhoz hozzájárul. A nagyobbításnak is lehetnek lelki okai! De ez egy másik téma...
Köszi a választ! És már megműtöttek vagy van időpontod? Beutalóval mentél?
Rita
Válasz Nyunyesz20 kérdésére:
A lányom a VIII. ker. Auróra szakrendelőben volt az ortopédiai szakrendelésen, ahol finoman javasolt az orvos a mellkisebbítést.
Rita,ha szép ciciket akarsz akkor be kell tartanod amit a doki mond.Jól átszabnak, áthelyeznek a ciciben mindent.Nem tud pár nap alatt minden meggyógyulni, rendbejönni
Mivel sokminden orvos és betegfüggő lehet hogy te már hamarabb emelhetsz
A dokik általában 6 hét kimélő életmódot ajánlanak.
elvleg 2 kilónál többet nem szabad emelni
Sziasztok!
Engem a műtét utáni lábadozás érdekelne! Van egy 3,5 éves kislányom. Azt olvastam, hogy nem nagyon lehet emelgetni.
Én 157 cm magas vagyok és 103 cm kb a mellbőségem. Szeretném hamarosan elkezdeni az orvoshoz járkálást, hogy megcsinálják e nekem is tb-re vagy sem. Esetleg Szegeden van valakinek e téren tapasztalata??
Köszönöm: Rita