Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem azért csinálták tb-re mert a hátammal probléma volt.
Kérdés:Miért fáj jobban,varrat lazítás után,mit csináljak,hogy ne fájjon.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy Szegeden merre induljak, ha tb-re szeretném a cicimet kissebbíteteni? És milyen feltételei vannak? Pl hátfájás, pszihés dolgok stb.
Nagyon jó ez a fórum! Köszi érte!!
Szia nekem tegnap előtt volt a műtét,85D-ből 85B-lett.Mindezt a Szt.Imre kh.-ban.
Tb.-re,Kelemen dr. csinálta teljesen korrekt módon.
Igen jól írtam, akkor ezek szerint B-s vagyok:)
Most még egy gyors érettségi, aztán utána úgy is melózni fogok,úgyhogy sztem összetudom majd rá szedni!
A B az nem nagy
Azt írtad a mell alattid 80 centi
a mellkörfogatod meg 95 centi azért mondtam hogy az kb B kosár
Félreértettem a centiket, vagy te írtad rosszul ? :)
köszi a segítséget, valahogy éreztem, hogy ez lesz, mert már voltam régebben a Jósvai doktorúrnál és nem vállalt be Tb-re:( na mind1, még úgy is fiatal vagyok,majd pár év múlva rá szánom magam ismét!
További szép napot:)
Ha mell alatt 80 és a mellkörfogatod 95 akkor 80B-s körüli melltartó kell elvileg,
Sajna szerintem még a D-s kosarú cicik se nagyon férnek bele a TB támogatott kisebbítésekbe
Kosárméret= a mellbőség és a mell alatti méret különbsége
A melltartó kosár méretei:
(A) kosár13 cm;
(B) kosár15 cm;
(C) kosár17 cm;
(D) kosár19 cm;
(E) kosár21 cm
szia
biztos jól írtad a számot? ha 60 kiló vagy akkor nagyon szélesnek kell lennie a hátadnak a 95-höz? egyébként határeset lehetsz szerintem, de ezt így nehéz megmondani. én 70 E voltam és nem fértem bele. de a 95 C kosár már lehet nagyobb mint a 70 E.
jah és tuti nagyobb melltartóméret fog kijönni ha melltartóban méred le magad. (mondjuk nekem a triumph táblázat sosem adott valós méretet ha azt nézted volna.)
Sziasztok!
174cm és 60kilo vagyok. A cickóim nagyok szerintem a testemhez képest, fáj a hátam, és utálom őket. Eddig nem néztem a melltartó méretemet, hanem látásra vettem őket. De most egy melltartóméret táblázat alapján lemértem, és 95C jött ki mondjuk melltartó nélkül, akkor melltartóval mekkora lehet, az még feljebb nyomja mivel lógnak is.Sztetek menne Tb-re a dolog? Majd megyek dokihoz is, de kiváncsi lennék a ti vélemnéyetekre is.
köszönöm