Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
köszi :)
én is úgy tudom h 4 hét a varratszedés... de nem baj, mert szép lett nagyon :)
Szia!
Örülök, hogy örülsz!☺
Gratula és vigyázz magadra, pihenjél, kíméld magad. A varratszedés orvos és kórházfüggő, de nem valószínű, hogy megszabadulsz minden varrattól, lehet , hogy párat kiszed. Általában a bimbó környéke gyorsabban gyógyul, ott szokták kezdeni és nem annyira feszül mint a hosszú alsó.Azzal várni szoktak , nálam legalábbis úgy volt. Én az utolsóktól majdnem 1 hónap múlva szabadultam meg.
sziasztok!
10-én megműtöttek :) végre.
most már nem is fáj csak ha mozgok. :)
kb a felét vették le (4 órás volt a műtét), és nekem deciben mondták meg nem grammban.
4 dl vettek le min2ből, ami grammban nem tudom mennyi lehet... de mind1 is :)
eddig nem vérzett, és nem volt vele semmi gond.
mikor szedik ki a varratokat? mert jövő hétfőn megyek vissza. akkor már ki is szedik?
egy varrat vége mondjuk kijött a melltartón kívülre :)
meg van egy szál amit látok...
olyan boldog vagyok, hogy semmi kellemetlenség nem zavar :)
szerintem igen, főleg hogy volt a gyógyulásnál problémád. hol műtöttek? és ki?:)
amúgy most már engem sem zavar a melltartó, pedig féltem attól hogy utána javasolják a melltartót a forma érdekében, mert annyira utáltam hordani, most már nem olyan kényelmetlen mint akkor volt:)
ica mennyi idős vagy? mármint ciciügyileg:D
én 5 hónapos vagyok és még mindig sportban alszok, és nem is szándékozom elhagyni, nem hiányzik hogy egy év múlva megint megereszkedjen. Én már nemkenem semmivel, de kb fél évig érdemes szerintem kenni, jót tesz a hegeknek, azok meg váltnak még egy évig biztosan.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Szilvi! Azért a kisfiam "pelyhesebb"!:_) 10 kg...
Igaza van az Ildi0325-nek csak annyit feküdj amennyit jól esik.Az én hátam 4.nap után fel adta nagyon fájt.Az emelgetésnek nyújtózkodásnak egy ideig mondj egy laza pá-t.
Rajtam is sokan csodálkoztak miért kisebb?
Válasz mert így jobban fogom érezni magam a saját testemben.
Szia!
Ha hazamégy a kórházból, szigorú fekvésre nincs szükség. Ahogy érzed magad. Úgyis elég lesz az éjszakai fekvéssel bajlódni, az állandó háton fekvés miatt mindenkinek rossz volt. Az emelgetés már nehezebb dolog. Erre nagyon érdemes odafigyelni az elég nagy sebek miatt. Nem szabad emelgetni a gyereket sem, próbálj lehajolni hozzá, hátha átvészelitek ezt az időt gond nélkül.Emelni , nyújtózni legalább 3 hétig nem szabad és nem is esik jól.
Milyen jó olvasni, hogy mennyire elégedettek vagytok! Sokan nem értik meg. Tegnap melltartót néztem műtét utánra, s csodálkoztak, hogy alaki még kisebbíteni szeretne?
Kérdeznék még pár dolgot, nagyon be vagyok zsongva, de gondolom, megértitek.2 hét múlva már ébren leszek, kisebb cicikkel!
Szóval: műtét után kb mennyi ideig kell feküdni, mennyire szigorú ez a fekvés. Mikortól lehet emelni? Van egy 22 hónapos kisfiam, s addig gondoskodnom kell a felügyeletéről.
Köszi előre is!
Igazad van,mert mennyivel jobb,hogy nem azért vettem melltartót mert nélküle kellemetlen,hanem
azért hogy csinos legyek ruha nélkül is.:)
mennyi idő után mentél el dolgozni
És munka alatt nincs fájdalmad?
Örülük hogy te már túl vagy rajta és dolgozol .
remélem nekem is sikerül és engedik TB-re
Ma nagyot léptem előre.Kértem időpontot konzultációra.jan.20-ra kaptam időpontot.
Ildio kérlek privibe segíts mit mondjak majd és vigyek-e ortopédiai vagy Reumatológiai papírokat.
Előre is nagyon köszönöm
Nekem nem volt semmiféle zsírfolyásom,se vér,semmi.
Egyszerűen lassan gyógyulok.
Hű, ez nagyon biztatóan hangzik!
Nekem 5-6 órás műtétet mondott a doki.. Igaz, extrém méretű a munka is... :-)
szia:))
csatlakozom szilvihez:) nekem is kicsit kisebb lett az amelyik eredetileg nagyobb volt.
én nem néztem az órát,meg műtét után aludtam is egyet de a berajzoláson azt mondta a doki egy másfél óra lesz öszvisz:)
Szia Smilee :)
Ica: biztos is, hogy két doki műtött, engem pl Kelemen-Görcsi. Hogy melyiket melyik, azt nem tudom, de nekem se egyformák. Amelyik előtte egy kicsit nagyobb volt, az most egy kicsit kisebb, az egyik alul kicsit kerekebb, és azon a bimbóudvar is icipicit nagyobb, de egyáltalán nem vészes, a réginél ezerszer szebbek, úgyhogy én is csak hálás lehetek mindkét dokinak :)) Én egyébként kilenckor még ránéztem a műtőben az órára, és délben az ágyamban voltam, szóval maga a műtét olyan két és fél óra lehetett.