Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok.
Kend:Voltál már altató orvosnál?
Már teljesen rendben vagyok szólj ha valamiben segíthetek dragont ez neked is szól.
Most idő milliomos vagyok.
hát igen itt helyben egyszerűbb megoldani, de azért el kell kérni magam a melóból?( Még nem is szóltam benn, majd a jövő héten. Te meggyógyultál?gyerekek?
de inkább privibe írogassunk, ne zavarjunk másokat:)
Alig várom már a márciust:)) Nekem már meg van akkor a mellkasröntgen,mammográfia+ ultrahangot is csináltak,és 3 hét múlva megyek laborba és EKG-ra.
A vércsoport meghatározást is inkább megcsináltatom ,mert nehogy abból is kérjenek újat. Meg hát az ellenanyagszűrésnél volt valami kavalkád és vérválasztás is kell nekem műtét előtt, azt meg a kórházban intézik.Bár abból is meg van az októberi leletem.
Szia Kend!Nekem azt mondta a doki jó a tavalyi mellkasröntgenem ,mert nincs még 1 éves ,meg is van nekik a régi műtétes papírjaim között.Bár nekem kellett menni tüdőszűrőre ,mert lejárt az eü.könyvem ,és az is jó.Én vércsoportot sem csináltatttam másikat ,mert "gondolom "az is ugyanaz,azért a biztonság kedvéért viszek egy régebbi vércs.meghatározást.
Neked is nem soká itt lesz márc.vége.
dragont: tényleg ne vigyél nagy csomagot, szinte semmi nem fog kelleni. Én pl pizsifelsőt se vittem, csak egy alsót. A berajzolásra bugyiban meg köntösben mentem, A műtét után egy szál melltartóban fogsz feküdni másnap reggelig, és csak akkor vettem fel a pizsamaalsót mikor reggel felkelhettem, felül meg fürdőköpeny volt rajtam. Ami fontos, olyan felsőbe menjél, ami gombnos vagy cippzáras, mert másnap mikor jössz haza, bebújósat nagyon nehezen tudnál felvenni, mert a karodat nem emelheted magasra.
Cső nincs. Én köhögni nem köhögtem, csak a torkom fájt. A köhögés pár nap múlva vett elő, és tartott pár hétig, eleinte nem volt kellemes. Ja és a tüsszentés, ahogy Smilee is írta, én is visszatartottam vagy két hétig :)
Tanita: nekem pl a bal mellem nagyobb volt, abból 23 dekával többet vettek ki. És ahogy Smileenak is, nekem is az lett kicsit kisebb. Gondolom nem túl egyszerű tök egyforma méretet csinálni, főleg, ha tényleg az egyikből több jön ki. De nem zavaró a különbség azért.
Sziasztok!
Úrja itt vagyok. Gabó! Én a Görcsihez megyek műtétre márc. 18-án. A konzultáció utáni 6. hétre kaptam műtéti időpontot és amikor felhívtam őket, 4 nap múlva találkoztam a dokival. Nagyon szimpatikus ember, én bízom benne. Tegnap voltam EKG-n, ez volt az első vizsgálat. Annyira jó!!!!! :-)) Nagyon várom már a műtétet! Azt gondolom, h ha nem rontják el, akkor bármilyen lesz imádni fogom! Viszont azt nem értem, h miért történik az h más lesz a két mell mérete. Ettől kicsit félek, bár nekem csak felvarrás lesz.
Sziasztok Csajok!
Tegnap elmentem az orvoshoz és kikértem az október végi mellkasröntgen eredményem. Szerintetek azt elfogadja az altatós vagy inkább újat kell csináltatni?
Dragon nagyon jó Neked, már csak alig több mint egy hét!!
Pippi nagyon szépek a hegek!
Régiek közül nincs valakinek olyan képe ami ruhában készült előtte-utána? Nagyon érdekel hogy mennyire látszik majd...most még felfoghatatlan számomra, de azért nagyon várom:))
Nagy csomagot ne vigyél,egy pizsi,pipere cucc,pohár-más nem fog kelleni:)
Ne parázz ez a pocihoz képest semmi.
Nekem csövet nem raktak be,és másnap reggel 9-kor kirúgta,jöhettem haza.
Szia!
Nagyon szépen gyógyulsz, nem csoda hogy Apa elégedett!
Köszi mindenkinek:)
gabó ne parázz,a telefonálástól sem, és az altatástól sem:) Csak egy pillanat az egész,és már alszol is:)
A Zita rendes csaj,ad neked időpontot,nem harapja le a fejedet:))) Utánna sokkal jobban érzed majd magad,és már csak az időpontot várod:)
A kezdő lépés a lagnehezebb,aztán majd elkap a gépszíly meglátod!
Eléggé. :)
De most gyorsan kapd a kagylót, és hívd Zitát, essél túl rajta! Utána tök jó érzés lesz, egész megnyugszol. :)))
sziasztok! pipi, jók a cickók!
vigilius, az érzéstelenítéstől félsz? én meg az altatástól!!!
Helló Csajszik:)
Tegnap voltam kontrollon,és végre zöld utat kaptam-mehetek dolgozni:) Minden rendben!
A bo. mellem alatt min. váladékozás van,de az is szépen javul, a doki szerint is:)
Örülök nagyon:))))
Feldobtam 3 hetes képeimet,a férjem megelégedésére is szolgál,mivel szerinte is napról napra szebbek a cickók! Már megérte:) Olyan mint tinilány koromban:)
Már csak a hasam van hátra:(