Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
szerintem is megérte, nem is bántam meg.
és jó érzés, nem kell parázni, csak nekem kicsit nehezebben megy az átállás :D
Jósvay és (a zárójelentés alapján) Görcsi doki.
Egyébként, ha tényleg kicsinek érzed, ami szerintem nem helyénvaló még kérhetsz bele implantátumot. Azt mondják, h egy ilyen műtét után az már szinte semmiség. És megcsinálják a Szent Imrében is. Kérdezd meg a dokit!
Anna! Így hogy raktál fel előtte képet, sokkal jobban látszik a változás számunkra is.Szerintem megérte:)
Én is azon parázok, hogy milyen lesz kisebb cicivel élni..még nem tudom elképzelni.
Téged ki műtött?
neked is köszi :)
nem mondom, hogy nem tetszik főleg mert tényleg friss még. csak olyan furi...
de az, hogy ennyi biztató szót kapok Tőletek nagyon sokat segít :)
és köszönöm :)
méret ügyeben egyetértek smileeval. ha kisebb is lesz, csakis minimálisan :)
szerintem sem kicsi egyátalán. sőt!! az átlagosnál még nagyobb is:) nagyon szép lesz meglátod!! még túl friss ahhoz hogy ne tetszen!:D nagyon szép:)
a műtét előtt csak pár kg-t, összesen 25 körül 4 év alatt.
szerintem nem kell aggódnod neked sem a méret miatt. Ha most D-s vagy akkor felvarrás után sem leszel C-s vagy B-s, csak egyk kicsit kisebb D-s. nézd meg cipello képeit, neki is csak felvarrása volt, és a méret szerintem egyátalán nem lett kicsi, és ő azt hiszem azt mondta hogy C-D volt előtte.
Lefogyott állapot? Mennyit fogytál a műtét elött? (Én is fogyózom.)
ez már a lefogyott állapot. így rosszabb, mint amikor nagyobb és nehezebb volt. mert nem látszik, de a bőröm nem zsugorodott hozzá. a többit a fantáziádra bízom... :(
a kép csalóka, de főleg oldalról én látom a típusjegyeket :)
Köszi. :) Nem volt olyan vészes sztem. :) Azért kérdeztem az eredeti állapotot, hogy az alakja típusa mennyire maradt meg, hát, valamelyest persze igen.
Köszönjük! :-) Megnéztem Smile képeit és azt látom, h fél év alatt rengeteget változott a melle. Szerintem te is erre számíthatsz. Teljesen lutri, h kinek milyen a genetikája, és hogy változik a cici a gravitáció hatására. A tiéd eredetileg is kicsit szétállt (az enyém is), úgyh szerintem teljesen jól megcsinálták. A különbség, lehet h a képek miatt, de nagyon nem feltűnő! A méret egyszerűen tökéletes! Nekem biztosan kicsi lesz, most én is ezen parázok, m nekem csak felvarrás lesz és most vagyok D kosaras. Ha akkora lenne mint a tiéd, boldog lennék. Amúgy meg nem a méret számít, hanem ,h harmonikus legyen az összkép. És ez nálad megvan. :-) Szóval viseld büszkén! Megérdemled! Én már alig várom, h fürdőruhát mehessek vásárolni magamnak!
megtettem :) fent egy kép a múltról. a törlés időpontja bizonytalan... :)
A bordák mindenkinek jó darabig fájnak.
remélem én is, hogy a bordáim fájnak és nem a vágás fog begyulladni esetleg ezért. nem tudom eldönteni melyiket nyomja. ki vagyok párnázva gézlapokkal, de akkor emelem az adagot, hátha az segít :)
Hogy őszinte legyek, én mindig sportot hordok, vagy hasonlót. :)
semmi extrára nem gondoltam, csak általában sem tudtam meddig kell a sport :)
Az a pár szuri, az már a legkevesebb.
Anna, én is hat hétig hordtam a kórházit, éjszaka még mindig abban alszom. Hat hét után már nekem nem volt kényelmetlen a merevítős, azóta nappal olyat hordok, sportoláshoz meg a triump triaction kollekcióból a legerősebbet, extreme a fantázianeve.
Egyébként pár hétig nekem is kényelmetlen volt alul a kórházi, rájöttem, hogy nagyon nyomja a bordámat. Egyszerűen raktam a gumi alá gézlapokat, és megoldódott a probléma :)
Nekem egy speckó gyógy volt, jó vastag alsó résszel, így nem nyomott alul.
Akkor milyenre gondolsz? Olyan kell, ami óv, tart valamennyire, de nem kell, hogy szorítson, mint az impliseknek.
nem, most még semmiképpen sem szeretnék merevítőset, pont az alsó vágásoknál érzem ezt is kényelmetlennek.
Merevítősre szeretnéd cserélni? Nagyon kellemetlen lenne az alsó vágás miatt. Legalább 6 hétig a sport ajánlott.
igen-igen, az agyamnak is át kell állnia :)
lányok, aki kórházi melltartót hordott, meddig bírta? én ma olyan kényelmetlennek érzem.
és aki egyéb, márkás sportmelltartót használt... tudom, hogy írtátok már, de melyiket? elég nehéz megtalálni a régi hozzászólások között :) a triumphnak legalább 4 féle van. és mikor lehet lecserélni a sportfazont? (elfelejtettem a dokit megkérdezni)
Jaj ,azt tudom !Csak azt gondoltam cicinél is adják a szurit,de akkor úgy néz ki nem ,amit nem bánok ,sőt!
De nem is vagy bent 5 napig. :) Másnap reggel irány haza.
Azért kérdeztem ,mert hasnál mindenki kapja 5 napig a szurit trombózis ellen.Valószínű cicinél nincs akkora kockázata és nem adják csak indokolt esetben.
Én nem kaptam sztem semmit, fáslit se. Aki külön kért, az kapott.
Én biztos fogok kapni, mert Leidenes vagyok. Az őszi műtétem után is szúrtunk 10 napig. A műtéthez mindannyian kaptunk gumis harisnyát, amit 2 napig kellett hordani. Van olyan hely is, ahol 35 év felett mindenki kap szurit.
Anna: szerintem se kicsi :) Egy ideig én is annak láttam az enyémet, hiába mondta a férjem is, hogy van azért ott bőven anyag :))
További ajánlott fórumok: