Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
remélem most is nagyot alkottak :)
és írtad, hogy neked gyorsan fogyott a gézlap. miért? mert úgy rémlik zsírfolyásod nem volt.
igen, holnap megyek, kicsit izgulok, de jó lesz tapasz nélkül, mert már viszket :)
Most én is kicsit jobban érzem magam ,mert 1 lépéssel megint közelebb kerültem a műtéthez .Na meg régen vezettem az autót falun kívűl és nagyon jól esett,nyomtam a gázt rendesen ,pedig nem vagyok gyorshajtó típus ,inkább a biztonságom a lényeg ,de most nagyon jól esett ,szinte semmilyen forgalom nem volt az úton!
Várom Anna a lesifotót! Hi-hi ;-)
Holnap mész?
De legalább túl vagy rajta! Bárcsak itt tartanék! Hány nap még a műtét?
Hát úgy néz ki most nem úszod meg!
Mindkét szülésnél megúsztam, de akkor ami késik, nem múlik. :-(
Ma túl estem minden vizsgálaton ami a műtéthez kell.Egyedül a süllyedés felkiálltójeles ,valószínű a megfázás miatt ,úgy néz ki abból kilábalok ,ha ma nem kaptam újra el valamit .A laborba 1 órát álltam sorba ,hogy egyáltalán bejussak ,másik órát at egk előtt telis -tele beteg emberrel minden .A végén nem csak ultrahangot csináltak ,hanem mammográfiát is ,az ottani főorvos szerint ez így szükséges.Aztán elmentem tüdőszűrőre ,azt hamar megúsztam .Viszont a laborban a leleteimet az utolsók között kaptam meg ,még egy óra várakozás,beszakad a derekam.Egésznap oda voltam ,brrr.
A hasnál adnak.Nem vészes ,csak így előtte borzong tőle az ember .Inkább nekem utánna nagyon nehezen lesz eredményem .Most is nagyon megszenvedtem ,meg a császárok után is.
akkor ugyanaz a páros műtött mint engem:))
Szuper, szerintem jól döntöttél, minél előbb, annál jobb. :)
Most telefonáltam, és J-hez márc.8-ra kaptam időpontot, K.-hoz meg csak áprilisra lett volna.
El akarok menni minél hamarabb, mégha a műtét nem is mostanában lesz.
Miért, a hasplasztikánál adnak?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Nem, beöntés és katéter sem volt!
Nekem az mondta a doki (felvarrásom lesz)a méretem marad ,csak optikailag lesz kissebb.Mégsem tudom minél kötök ki ,mert mos is van olyan melltartóm ami b-és ,de van c-és is.
Lányok, a cicis altatásnál is adnak beöntést?
Mikor megcsinálta, erős C-s volt, a melltartó amit adtak pl. D kosaras, és jó volt. Kb két hetesen megnéztem a triumph táblázatában, és aszerint is C-s volt, a felső határon. Aztán ahogy egyre lejjebb ment a duzzanat, meg a cici is nagyjából beállt a helyére,megint megnéztem a triumph táblázatában, és 90B-s lett. A fazontól függőent arra értettem, hogy van amelyik melltartóból a 90B a jó, de inkább kényelmesebb a 85C.
És mitől lett b-s (fazontól függően)? Úgy értem összébb ment, vagy ekkorára csinálta a doki? Már amikor lement a duzzanat, akkor lett b-s, vagy később?
Én olyan c-d-re gondoltam. A férjem így sem akarja, lehet a b már válóok lenne. ;-)
adrixa: én nem mondtam semmit, hogy milyen legyen, csak azt, hogy a lehető legkisebb. Ő azt mondta, erős C-s lesz, meg hogy az alakja nagyban függ az eredeti melltől. Nekem tetszik amit csinált :) És az erős C-ből mostanra gyenge C-s, vagy B-s lett fazontól függően :)
Pipi: nekem a hat hetes kontroll után mondta, hogy mostmár bármit csinálhatok.
az alakját szerintem nagyrészt az "eredeti" mell határozza meg.
ha tudsz oldalt már aludhatsz. nekem még nem megy :(
sportolni úgy tudom min. 6 hétig nem lehet.
Nekem F-ből lett C :)
Én pont ilyet szerettem volna:) nem volt kérdés.
Valaki megmondaná,hogy mikor aludhatok oldalt, vagy esetleg hason,már nagyon kész vagyok a háton fekvéstől :((( A fejemen hátul egy madárfészek alakult a hajamból(pedig rövid)
Az egész műtétből, és annak vonzataiból ez a legrosszabb.
Ó igen, és mikor sportolhatok,mert vészesen nő a hasam-ami egyébként sem kicsi:(
Én rábíztam, csak azt mondtam, hogy jó kicsi legyen (elég volt a nagyból), inkább B, így lett olyan B-C közötti, de van, akinek meg inkább C-D-re alakítják. Ennél se kisebbet, se nagyobbat nem nagyon szoktak csinálni. :) Az alak is eléggé jellemző a dokira.
Látom jól elkalandoztatok a dokik körül. :-)))
Na pont erre lennék még kíváncsi, hogy nektek pont olyan lett, ahogy kértétek, vagy azt a dokira kell bízni, hogy mit tud kihozni a "hozott anyagból"?
biztosan kisebb lesz, már csak a bőrrel is kevesebb! szeretnék már én is legalább a konzultációig eljutni!
C-ből szerintem nem akar majd kivenni :)
nekem most C-s. vagyis 75C-s melltartót hordok, de sok a fölösleges bőr! végül is ha úgy látja azt sem bánnám, ha venne ki belőle!
csekken kell befizetni? ezt még nem hallottam...
szerintem leginkább alkat kérdése, milyen lesz a végeredmény. nekem a konzultáción azt mondta, hogy nem csinálja túl kicsire emiatt (C-D). illetve a berajzolásnál azt mondta akkora lesz, amit még a vékony bőröm elbír. de ahogy elnéztem szinte mindenki C-s lett :)
hacsak felvarrást szeretnél javasolhatja ha úgy látja, de szerintem az lesz, amit szeretnél :)
megmondja, hogy mennyi lesz, ha kérdezed. nekem simán a kezembe nyomta a csekket :)
További ajánlott fórumok: