Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Dragont: ez nekem is nagy dilemma volt, mert az altatóorvos ráírta apapíromra, hogy közepes kockázat, és mittudomén milyen profilaxis szükséges. Ebből én azt gondoltam, hogy biztos lesz szuri meg fásli, ehez képest egyik se volt. fásli biztos nem, szuri meg esetleg akkor mikor még aludtam.
Kicsi??? Dehogyis kicsi! :) Átlagosnál nagyobb még most is, na persze a régihez képest nyilván kicsinek érzed, de NEM az! Írtam is, hogy ez lesz az első érzésed, hogy jaj de kicsi! :) Nekem is ez volt. :)
azt nem mondanám, hogy nem tetszik. egy kicsit kicsi (persze mihez képest), egy kicsit "kancsal", egy kicsit felemás, de az enyém :)
annyi nehéz év után idő kell, amíg megszokom és "megtanulok" együtt élni velük :)
este felteszem az előtte képet
szerintem nincs, bár talán attól is függ, hogy mekorra a trombózis kockázata. de ha hasnál kaptál, akkor valószínű, hogy fáslit biztos kapsz a lábadra.
Lányok ,trombózis ellen van szuri cicinél ,vagy nincs ?
Gabó1! Van már időpontod? Melyik dokit választottad?
Nagy segítség a műtét elött állóknak az elötte-utána fotók. De teljesen megértem, h nem szívesen teszitek fel. Anna! Tulajdonképpen mi nem tetszik a ciciken? A különbség nagyon kicsi!
Én is így vagyok vele nagyon nehezen szánom rá magam az előtte fotóra.Fogok én is felrakni ,de csak kis időre megnézitek aztán leveszem.Nagyon szégyenlem ,és útálom nem akarom fotón is látni.
van előtte képem is, csak lelki erőm nem volt még hozzá, de a következő fotók közé majd becsempészem :)
köszi :) cérna nélkül tényleg jobb.
a munkára valamiért nem tértünk ki, én meg nem kérdeztem. 4 hétig még kímélni kell magam fizikailag. ez menni fog :)
Anna, előtte-képed nincs esetleg? Szépen gyógyulsz. :)
Szerintem jók lettek ezek a cickók Anna!
Varratszedés óta ugye jobb egy kicsit?
Dolgozni már enged a dokid hivatalosan is? Már mint nem kell annyit pihenni ezentúl?
köszi :) a párom látszólag megbékélt, de van egy kis feszültség köztünk...
dragont: köszi Neked is. aranyosak vagytok :) már csak egy hét és túl leszel rajta... ugye milyen gyorsan mennek a napok?
egyébként ma voltam varratszedésen. minden OK, 6 hét múlva kell csak mennem. megint mondta a doki, hogy nagyon vékony a bőröm, ezért a melltartó nappal "kötelező". azért nyáron egyszer majd kipróbálom milyen melltartó nélkül... :)
2 héttel későbbre tudták besúvasztani a műtétem. De az, mint írtam myóma műtét volt, és az a Róbert klinikán volt. De látom, Te is eléggé parázol így műtétek előtt. :-)
Bocsi. Ezek szerint félreolvastam.
Mennyi időre halasztották?Remélem nem járok így .Még reménykedek ,hogy az agyam szórakozik velem.A hasnál menszesz előtti görcsöket produkáltam műtét előtt legalább másfél héttel folyamatosan a kórházba kerülésig,mert akkor attól féltem ,hogy megjön.
Örülök neki! Biztos minden rendben lesz!
Én már jártam úgy, hogy már a műtő előtt feküdtem, már toltak volna befelé, aztán mégsem lett műtét. Egy gombostűfejnyi herpesz miatt, ami az ideg miatt jött ki, mert már órákat kellett várnom. :-((
Az myoma műtét volt, és el kellett halasztani. A gáz csak az, hogy előző nap nem ehettem, csak ihattam és még egy hülye hashajtót is kellet bevennem. Ultra gáz volt, alul-felül..., és ezt még egyszer végig kellett csinálnom a halasztás miatt. :-((
Hát mi meg most értünk haza ,igaz megálltunk itt-ott.Mind 3 külső tulajdonságod elég feltünő ,gondolom megismerlek.
Műthető vagyok egyenlőre ,de a torkom csak nem az igazi félek nehogy visszaessek,abba belepusztulok.Az altatós doki sokkal aranyosabb volt mint a nyáron.Megnézte a hasam is ,hogy sikerült,tetszett neki.
Tettem fel egy képet Bartzelláról! Egyenlőre csak őt, de majd ha már lesz mit (before/after)megy a többi kép is!
Kedves Szilvi! Nem kötözködni akarok, csak annyit szeretnék mondani, hogy a választott nevem Bartzella, ami egy szerintem nagyon szép virág neve (egyik kedvenc virágom). És nem Bart Simpson húga természetesen. Bratzella néven csak egy versenylovat találtam a neten. :-) Ha lehet, akkor maradnék a virágnál! :-)) Köszi!
Köszi! :-)
Amúgy hazaértem, most voltam az altatóorvosnál. Minden rendben! Most már semmi sem "ment" meg attól, hogy végre jó kis cicijeim legyenek!
sziasztok! anna, jók lettek a cicik! én nem látok olyan nagy különbséget, de élőben lehet másabb! meg hát önmagával szemben az ember mindig kritikusabb! párod megbékélt már?
Bratzella, ez aranyos volt :) Jó nagy cicim van :) Micsoda ismertető jel :)))
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de megbeszélésen voltam tegnap délután, és eléggé elhúzódott. Lassan indulok én is. A jövő héten biztos találkozunk. Én a képek alapján csak felismerlek! Én meg szőke göndör hajú vagyok és jó nagy cicim van! :-)
Szia Anna !Szerintem semmi riasztó nincs a cicidben.Én igazán nagy különbséget sem látok köztük ,az a pici amit látok, tuti rendbe jön a gyógyulás folyamán.Kiegyeznék vele nagyon ,ha az enyém is így sikerülne.
Nemsokára indulunk az altatóshoz,bárcsak már a műtétre indulnánk.Sokat fogok még addig jajgatni!
köszi, ebben reménykedem :)
Anna, nincs ezekkel a cicikkel semmi baj. Komolyan. Tényleg rengeteget fog még változni, és nagyon látványosan. Pl a cici felső része nem lesz ilyen gömbölyű, az alja viszont kikerekedik, ezáltal a bimbó helyzete is megváltozik, szóval egészen más lesz. Meglátod, nagyon széppé fog alakulni :)
sziasztok! tettem fel képeket az aktuális állásról :)
aki esetleg megrémülni készül: élőben szerintem jobban néz ki, sokat fog változni még és az "alapanyagtól" is függ a végeredmény :)
Bocsi ,most nézem a papírom és 10 óra 20 percre kaptam az időpontot.Szerintem ,lehet csak műtét előtt találkozunk,hátha 1 szobába kerülünk!A poci műtétemkor egsz pontosan behívtak most nem tudom hogy jön össze.
A sűlyedésem ,már csak 1-el több mint a határérték ,azt mondta a doki az a lényeg csökkenő legyen ,az meg van.Most a múltkorihoz képest jóval hamarabb végeztem a laborban.
ne félj a különbségtől, igaz én is nagyon ki voltam tőle, méretkülönbség is nagy volt, és a forma is tök más volt. de ahogy telnek a hónapok hidd el ez a különbség már alig fog látszani. nem tudom vagy e az nlc fórumán de ott van fent egy képem felülnézetből a különbségről és igen szembetűnő, azóta ez már kb feleannyira látszik csak! vagyis csak én látom:)
További ajánlott fórumok: