Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Meg azért sem mennék korrekcióra mert sajnos nálunk is az volt a helyzet,hogy úgy kellett kiharcolnom hogy elmenjek a műtétre,mert a párom nekem is ellenezte.Pedig nekem Tb-s volt,mégis.Nem is merném újra szóbahozni ezt a témát.Most már persze neki is jobban tetszik így.
Nem,nem ajánlott,de ha ajánlott volna sem vállalnám még egyszer.Csak tudod az a furcsa, hogy mikor először voltam nála megbeszélni hogy akkor belevágok a műtétbe,akkor azt mondta hogy nagyon szépen meg tudja csinálni,mert "jó anyag van hozzá"-így mondta.Hát ő be is tartotta mert az nagyon tetszik amit ő csinált.
Sztornó az egész, nem a László volt! :)
Fekete volt a neve, az biztos, de a keresztnevét nem tudom. Nekem ránézésre nem volt annyira szimpi.
260 ezer volt, és adtam valamennyit még, ja.
Megkérdezhetem h akkor mennyibe került neked?Itt Kméten ez most 340ezer Ft.Te adtál külön a dokidnak??Én nem tervezem..
Korrekciót nem ajánlott? Nekem nemsoká megcsinálja.
Szia,nem tudom ugyanaz a doki-e akire te gondolsz,említette hogy dolgozott Pesten is,fekete,szemüveges,átlagos testalkatú,,sőt talán alacsony.Melltartó nem kell,azt mondta h volt mikor vetettek a betegekkel,de nincs rá úgymond szükség,mert a kötés majd ott tartja ahol kell.Remélem úgy lesz:) Csomagolok..
Szilvi,valóban mind a három orvos nagyon jó,csak az a véletlenen múlik,hogy kivel kit osztanak be aznapra.Ezért teljesen mindegy hogy melyiket választják a műtét előtt állók.Én sajna még mindig nem vagyok kibékülve a bal mellemmel,pedig nagyon szeretnék,de hát mit tegyek ha nap mint nap látom.
ja és úgy döntöttem kisebbítést kérek, nem felvarrást! biztos ami biztos!
Gyógyulgatok ,de totálkáros az egész család és amíg nem kecmereg ki mindenki a veszély ott van a visszaesésre a fiam nagyon gyanús ,hogy visszamászik.Még simán lesznek nyárra új cickóid!
jó lenne, ha nyárra már jó cickóim lennének!
gyógyulgatsz?
Örülök ,hogy düllőre jutotál a férjeddel.Szerintem Jósvay vagy Görcsi dokik közül válogass!És kérj mihamarabb időpontot ,mert szerintem most lesz a műtét dömping ,mert nyáron nincs olyan sok műtét a meleg miatt ,csak a nagyon elszántak mennek akkor.
köszi az infót, azon már túl vagyunk! egyébként igazából ezt nem tudják ellenőrizni, gondolom...
ja, és befelé forduló mellbimbó ugye nem akadály? remélem!
irtó sok bajom van, bocsi!
Minimum egy év kell a szopi abbahagyása után.
A szent imrében egy év, ez tuti. nekem is azért csakl október végén volt a műtétem, mert akkor telt le az egy év.
Igen, rendes volt a Zita nővér. Csak gyors volt, biztos sietett, de segítőkész volt.
Valahol fél évet, máshol 1 évet olvastam szopizás után.
Én sem akarok azonnal műtétet, mert még fogyózom, de konzira már nagyon el akartam menni. Meg mint írtam, parázok, hogy nem lesz esetleg a választások után tb támogatás.
igazad vanolyat is hallottam már, hogy ha valakiszoptatott, akkor egy bizonyos ideig nem csinálják meg a plasztikai műtétet, erről tudtok valamit?
A konzitól nem kell félni, ott semmi visszafordíthatatlan nem történik. :) A műtétet pedig később is eldöntheted, de legalább látod mi-merre-meddig.
Kérdezz rá mind a háromra nyugodtan, Gabó! G-vel is jól járnál. És telefonálj most, mert csak 2-ig lehet, ha jól emlékszem. :) Csak bátran!
Gabó: engem K meg G műtött, és egyetértek azzal, hogy G is jó. Emberileg is, meg szakmailag is. Hozzá szerintem hamarabb bejutsz, mint K.-hoz.
És a Zita nagyon rendes, telefonálj bátran :)
Nekem is kell mennem fél éves kontrollra egyébként, pedig már a hat hetes kontrollon is minden okés volt. Úgy látszik orvosfüggő.
Abszolút. :) Zitával fogsz beszélni feltehetőleg, aki nagyon rendes.
rendesek voltak a telefonba, segítőkészek!
ezt kérdezni akartam!
tehát: rendesek voltak???
na akkor végül is j, k, vagy g. leginkább j-rő vagy k-ról olvasok itt legtöbbet, tehát a kettő közül, aki hamarabb ráér...
rendesek voltak a telefonba, segítőkészek! úgy izgulok!!!
igen telefonon, a kórház honlapjáról néztem meg, 1718as mellék, ha jól emlékszem. Nem akartam e-mailben, mert így meg tudtam kérdezni, hogy kihez mikorra van időpont, és K-hoz csak áprilisra lett volna.
R.-ről hallottam egy-két bizzar dolgot én inkább kihagynám.
További ajánlott fórumok: