Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
és az öltözés? Én sokszor pólóban járok, ahhoz pedig fel kell emelni a kezem:( Vagy van valami a technikája?
gondolom ezeket majd elmondják konzultációkor, vagy majd műtétkor!
a konzultáció ingyenes ugye? már nem emlékszem mit mondtatok! ja és a csekket a konultációkor adják oda?
Vezetni végül is lehet, de automata váltóssal lenne ideális. Meg szerzókormánnyal. Nekünk mondjuk egyik sincs... (De szét is nyílt a sebem.)
6 hét???? Azt hittem csak kettő az ami ilyen szigorú! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ És vezetni sem lehet! Ugye azt csak 2 hétig?
durva! pedig kórházba is kell majd mennünk! akkor jobb lesz azt is még előtte lerendezni!
hát tényleg igaz, hogy a szépségért meg kell szenvedni!
Tilos a babát felvenni, és nem 4, hanem 6 hétig! Egyáltalán, tilos úgy kb 2 kg-nál nehezebbet emelni. Valamint nem emelheted a karod a válladig vagy annál magasabbra, így nem vehetsz le pl egy tányért a konyhaszekrényből stb. És ezeket nagyon ajánlott betartani, mert különben szétnyílhat a seb - sőt, még akkor is szétnyílhat, ha betartod. :X
4 hét tényleg sok! gondolkoztam a 3 gyerek miatt, hogy később vágok bele, mert azért egy ilyen műtét után biztos nem lesz könnyű ugyan úgy ellátni őket, de majdcsak lesz segítségem!
annyira felvillanyoztatok a sok pozitív tapasztalattal, hogy nem akartam már tovább várni!
Gabó ettől én is féltem, mondjuk az enyém 23 hónapos volt akkor. De végül megoldottuk, ha bújni akart, leültem az ágyra, ő meg odamászott, a tisztábatétel, öltözés is az ágyon történt. négy hétig egyáltalán nem emeltem fel.
elég gáz, hogy szinte semmit nem lehet majd után acsinálni...
a 16 hó gyerekem hogy fogom majd felvenni, ha valami baja lesz? még sokszor a 4 évest is ölbe kell venni!
hát ez elég húzós lesz!
szerintem nem fog menni... én legalábbis nem fogok ilyesmivel próbálkozni. a pocak műtét után sem ,ment. Tehát inkább előtte:)
Én is függönyt szedek le , ablak és tsai következnek
Hát az ilyenek pont nem, mert vállból a karodat nem nagyon szabad mozgatni...
Bocsi kétszer nyomtam az egeret
Lányok ,tegnap akartam feltenni képeket ,de nem adta ki az időm ,remélem eljutok odáig ,hogy teszek fel ,a mai napom is tök gáz lesz ,estére hulla leszek ,itt van a nyakamon a takarítás is ,nem tudom mikor csinálom meg ,pedig meg kéne ne a műtét után zsenírozzon és estleg belekezdjek.Vasalni lehet műtét után ,utoljára a poci műtétem után vasaltam ki koppig mindent ,most is abban reménykedem,hogy ez menni fog és legalább ebben utol érem magam.Na meg a kislányomnak megígértem ,hogy az általa kreált ragasztással létrehozott plüssállatkát átvarrom neki géppel ,ilyenek csak menni fognak?Tudom hülyeségeket kérdezek ,de nem tudom elképzelni milyen lesz műtét után!
Lányok ,tegnap akartam feltenni képeket ,de nem adta ki az időm ,remélem eljutok odáig ,hogy teszek fel ,a mai napom is tök gáz lesz ,estére hulla leszek ,itt van a nyakamon a takarítás is ,nem tudom mikor csinálom meg ,pedig meg kéne ne a műtét után zsenírozzon és estleg belekezdjek.Vasalni lehet műtét után ,utoljára a poci műtétem után vasaltam ki koppig mindent ,most is abban reménykedem,hogy ez menni fog és legalább ebben utol érem magam.Na meg a kislányomnak megígértem ,hogy az általa kreált ragasztással létrehozott plüssállatkát átvarrom neki géppel ,ilyenek csak menni fognak?Tudom hülyeségeket kérdezek ,de nem tudom elképzelni milyen lesz műtét után!
Szia Gabó!Ugye milyen jó ,hogy van időpontod ,az első lépés a legnehezebb,aztán a várakozás ,de el fog telni.Bár úgy emlékszem még fogyózol ,vagy nem ?
annál aki a hasamat csinálta, de ha vmi mehet tb-re akkor azt választom ha már van lehetőség és ismerem a doki munkáját és néhány betegét. Engem meggyőztek a csajok és a pocakok:)meg egy cicit is láttam tőle, azt is elfogadnám az enyém helyett. No de nem is olyan soká én következem:)
Voltál más dokinál is? Én igen, de nekem ő volt a legmeggyőzőbb és a legszimpatikusabb.
hasplasztikás csajok voltak nála és nagyon szépen dolgozik. A viselkedése is nagyon kedves és ez nekem sokat számít. Tele vagyok gátlásokkal nem mindegy hogyan szólnak hozzám:(
IGEN! Majd beszámolok mindenről! :-) Egyébként te miért őt választottad?
Engem is Ő, csak 31-én. Te addigra már jól leszel:)
Igen, én márc. 18-án már műtétre megyek. Hurrá!!!!! Nagyon várom már!!!! Görcsi fog műteni!
te addigra már túl is leszel a műtéten ugye, ha jól emlékszem?!
úgy izgulok! március 22. 15.30 dr Jósvay. ő hozzá volt hamarabb! elindultam! végre! hihetetlen érzés!
Na, ez már valami! :) Mikorra, kihez?
sziasztok! van időpontom!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))) Impli :) Nekem semmiképp nem kellene ennél nagyobb :)) Az elején én is kicsinek láttam, most meg pont jónak :)
Egyébként állítólag az implis lányok sokkal nagyobb fájdalmat élnelnek át, mint mi.
Implantátumot? Viccnek is rossz... :)
csak az F-hez képest érzem kicsinek, ami szerintem valahol természetes. én így élem meg... se pénzem, se szükségem nincs még egy műtétre és implantátumra.
További ajánlott fórumok: