Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Lányok ,az előbb kérdezi tőlem a férjem , most mikor is lesz a műtét?Végem van tőle!Lázasan készülődöm ,meg tudja ,holnap megyünk ,erre ilyeneket kérdez!!!
Na megyek a laborba az eredményemért,remélem jó lesz.
Sziasztok!
Dragont: nem fog klleni pizsifelső, esetleg egy alsó,ahogy anna is írta :)
Tanita: én is szedtem c vitamint, már a műtét előtt egy bő hónappal elkezdtem, az E vitamint meg műtét után kb három hétig szedtem. Hogy ettől, vagy nem, de nem volt gondom a gyógyulással.
Bratzella: akkor mindjárt itt a Te napod is :)
Brigi: én is tök szarul éreztem magam bugyi nélkül:) Mondjuk az valamiért eszembe se jutott, hogy felvegyem. Valahogy kibírtam másnap reggelig, de tényleg nagyon zavaró volt :)
Ja,nekem is reggel egyből mondta a nővér, hogy első leszek, és nagyon örültem neki. Alapból úgy értem oda, hogy már fájt a fejem, nagyon rossz lett volna még úgy várakozni egy csomót. Na mondjuk várakozásommal ellentétben, úgy ébredtem az altatásból, hogy még mindig fájt, pdig reméltem, hogy elmúlik közben :)
Én ahogy tudtam altatás után felvettem a bugyim,este kaptam is a nővértől,hogy tán szégyenlős vagyok azért vettem bugyit.
Nem vagyok szégyenlős,csak nekem kell a komfort érzethez.
Dragont:Ha elfogadod szívesen viszek neked reggel pizsit a kórházba.Rengeteg van.
A cékla almával is finom és csodát tesz a vérképpel.
Nekem legalábbis csodálatos lett.
Minden rendben,a meló helyet ott hagytam,jövőhéten irány a munkaügyi központ.Utána remélem gyorsabban találok munkát.
Kihez küldtek altatás véget.
hááát... igen, viszonylag nagy különbséget látok. van méretkülönbség is (érdekességként itt jegyzem meg: az én melleim között anno még a doki sem látott különbséget), de a "megformázás"-ban van nagyobb eltérés. a doki annyit mondott, hogy minden rendben. nem hiszem, hogy rákérdezek, nem látom értelmét. sejtem mit válaszolna és változtatni úgysem lehet (főleg az "alapanyagon").
este teszek fel képet (bár ott jobban látszik az eltérés).
a pizsin ne aggódj. nem kell. köntösöd legyen. esetleg pizsialsód, hogy berajzolásnál ne bugyiban kellejen állnod. műtét után meg nem fog érdekelni, hogy összesen egy melltartóban vagy :)
nekem már reggel a nővér is mondta, hogy nem én leszek az első, aztán a doki is a berajzolásnál.
a csekk miatt se izgulj. senkinek semmi köze hozzá. és nem is fognak rákérdezni, ha mégis ne válaszolj. én csak előtte való nap fizettem be :)
Lányok ,most jövök rá nincs egy darab végig gombolós pizsim se.Tuti nem boldogulok csak olyanba,mert akkor azt is vennem kell.
Anna ,nagy különbséget látsz a cicik között? Mit mond a doki ,kérdezted már.A varratoktól megszabadulni az felemelő érzés .Én órákig jajjgattam a férjemnek pocaknál ,milyen jó varratok nélkül.MIkor mondják meg hanyadik leszel,úgy tudom ,ha van hasplasztikás az nap akkor a ciciket veszik előre.
helló! én is kíváncsi vagyok! :)
nem valami aktív a fórum! biztosan mindenki gyógyulgat!!!
Nagyon nagyon kíváncsiak vagyunk:))
Örülök, hogy ilyen jól vagy és már dolgozol! Ez biztató!Legalábbis reményt keltő a műtét előtt állóknak.
szia, jó hírek! vigyázz magadra! az altatódoki után nem kell átmenni, majd a befekvés napján begyűjtik a papírokat.
köszi jól vagyok. egyre jobban megy az oldalt fekvés :) és már dolgozom is, nem bírtam az otthoni semmittevést.
tudom ígértem fotókat... de egy kicsit felemások a drágaságok és nem tudom mennyire vagyok paranoiás, ezért gondoltam, hogy csak akkor teszek fel képet, ha már alakult egy kicsit, nehogy a műtét előtt állókra rosszul hasson :) de ha nagyon kíváncsiak vagytok...
a varratoktól már szabadulnék, szerdán megyek. van egy pár véraláfutás is, kicsit olyan mintha megvert volna valaki :) a két legalsó bordám is fáj :) egyébként fájdalom már nemigen van.
és a gerincem... fellélegzett. hogy mennyit számít mínusz 2x20-30 deka :)
Sziasztok lányok .Az altatós dokitól át kell menni a plasztikára a papírokat bemutatni?Szerdán megyek hozzá.Holnap meg megyek laborba ,a vérsűlyedést megcsináltatom mégegyszer ,hátha nem köt bele.Igazán tünet mentes tegnap óta vagyok ,remélem nem kecmergek vissza.Minden nap megiszom 1 citrom 1 grapefruit és 2 narancs levét ,hogy eősödjön az immunrendszerem .A menszeszem az 3 napot késett is tőle ,na de megjött az a lényeg ,műtétre azzal is végzek.
Anna hogy vannak a cicik ,gyógyulgatnak ,szépülgetnek?
sziasztok! mivel elszalasztottam a pénteki telefonálást, írtam ma egy emailt, a azitának... a kórház honlapján ott van, hogy így is lehet időpontot kérni!
hátha hétfőn már reagál még 10 előtt... ha nem akkor felhívom!
volt valaki aki emailon keresztül kapott időpontot?